Hayırdır canım noluyoruz (((
nolsun be kuzumm allah büyük diyebiliyorum sadece umarım haklının hakkı çıkar bir gün bir yerlerrden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır canım noluyoruz (((
nolsun be kuzumm allah büyük diyebiliyorum sadece umarım haklının hakkı çıkar bir gün bir yerlerrden
AMİN canım inşallah.. Allah en güzel şekilde çıkartır merak etme.. ama sende üzülme bu kadar...
amin canımm inşallah napıyım başkaa :85::85::85::85:
Konuyu bilmediğim için bilemicem ne yapmam gerektiğini
konu sevgilim tabiki başka ne olsun artık bana acıdan gözyaşından başka bişey vermiyor :
ahhh kuzummm kıyamam sana uzakta olduğu için böyle.. Emin ol gelince düzelir herşey.. Uzakta diyedir öyle yapmaları.. Dayan kuzumm az kaldı..
hiç sanmıyorum güvenemiyorum artık sözüne ve unutamıyorum da söylediği şeyleri yanımda da olsa aynı olur herhalde en önemlisi unutamıyorum artık söylediklerini belki de git gide daha beter şeyler söylediği içindir git gide kırılacak bir kalp bırakmadığı için , dünyada daha başka hakaret iftira adına bişey kalmadığı için :85::85::85::85::85:
canım takma kafana git yatağına yat dinlen.. Düşünmemeye çalış.. Gelince anlaşılacak bakalım durum lütfen olumsuz düşünme.. Zaten herşey olacağına varır.. Canım ben şimdi çıkıyorum.. Üzme kendini daha fazla Allah rahatlık versin.. İyi geceler..
evet öyle canım sağol allah büyük ama bir beklentim yok artık
iyi geceler görüşürüz kuzum
anladım canım.. şimdilik konu sesssiz :44:
Eylülcük napsın dertli oda herkesin bir derdi var
Jagger kusura bakma bekledim yazmanı ama kendi topiğinde koyu muhabbetteydin.. Bölmeyeyim dedim ne bilimmm
Muhabbete kendimi kaptırınca bazı yazılanları göremiyorum..
Napican muhabbet koyuysa görmemişindir Nasılsın bakalım
İyiyim mecho , sevgilimin yanındayım
Misafirlerimiz vardı .
Teyzesigil geldi de ikram mikram derken geçti vakit..
Bizimkiler maç izliyordu benimde işlerim bitti odaya geçtim net keyfi yapıyorum yoruldum..
Senden naber ?
Ohhh misss Dinlenmeyi hak etmişsin hamarat gelin
Napim oturuyorum bende zebra kek yaptım da tadına bakıyorum bende