- 20 Şubat 2014
- 870
- 219
merhabaaa hoşgeldin
Hojgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabaaa hoşgeldin
sen öyle deyince ona katılıyım dedim
Az önceki mesajınızı okudum. Duygusal olarak yaklaşmış severek evlenmişler dedin. Zaten evlilik süreci sıkıntılı geçen bir süreç aşamamışlar ki evlilik 2 ay sürmüş. o 2 ay cicim ayından ziyade sorun çözmeyle geçmiştir sanırsam. Yoksa boşanmayla sonuçlanmazdı.. zor bu durumlar
Rabbim bana ir dert vermisss derdun adığ gonul yarasığ
Ooo hosgeldin ceylinn
merhabaaa hoşgeldin
valla gerçektede bi arada olsak mükemmel arkadaş ortamı olur haa bayağı eğleniriz sinema olur cafe olur konser olur bi sürü şeyy
Merhabaa:121::121::121:
iyiyim ders çalışmaya çalışıyorum Hayatımda ki tek değişiklik o odadan öbürüne geçmek Sen nasılsın?
valla gerçektede bi arada olsak mükemmel arkadaş ortamı olur haa bayağı eğleniriz sinema olur cafe olur konser olur bi sürü şeyy
Rabbim bana ir dert vermisss derdun adığ gonul yarasığ
Ooo hosgeldin ceylinn
Merhabaa:121::121::121:
Allah seniiii Nerdesin kimsin :) azıcık kendini tanıtır mısınn
evet galiba bende zamana bırakmalıyım şuan bunları düşünmemin bir faydası yok..neler yaşayacağımızı zaman gösterecek..çok teşekkürler ederim yorumlarınız için:))paylaşmak iyi geliyor...
Hojgeldin
hojgeldin
Hosbuldum nasilsiniz keyifler yerinde mi ?Bizi ozaman durduramazlarrr aynı sitede otursak atarlar bizi hahaha
abooooo eylülcük damara bağladııı
Merhabaaa
valla bende senle aynı durumdayım bi odadan diğer odaya anca Bide ders çalışmaya çalışıyorum aynı Dışarı çıksamda fark eden bişe yok zaten küçücük yer kafama göre arkadaş bilem yok yani evde küfleniciiiizz bu gidişle
hosbuldumm, nasilsiniz bugün keşifler yerinde mi ??
İyi ne olsun , sorunlarin cozuldu muuHosbuldumm, nasilsiniz bugün keşifler yerinde mi ??
Bizi ozaman durduramazlarrr aynı sitede otursak atarlar bizi hahaha
abooooo eylülcük damara bağladııı
Merhabaaa
Evet öyle paylaşmak iyi geliyor ama bir yandan da insanın kafasını karıştırabiliyor Zaman herşeyin ilacı.. 4ay yine kısa bir süre tanımaya bak bazı şeyler için acele etme.. Hakkımızda herşeyin hayırlısı
İstanbul danım.öğrenciyim, adım Yasemin :) öyle Füsun gördüm adını
Hosbuldum liselim nasilsin
evet ne guzel olurdu
Bende istanbuldayım :) Nerrsindensin istanbulun Çok iyi takipçisin hee
ne yapalım kısmet şimdilik böyle burdayız belki ilerde bi gün o da olur
Hosbuldum nasilsiniz keyifler yerinde mi ?
İyi ne olsun , sorunlarin cozuldu muu
Damari severim :96: