Ne konuştunuz arkamdan
benı yunanıstan numarası aramış jag de dedi kesin bizim nicodur oje sürmüştür nasıl oldu diye aramıştır dedı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne konuştunuz arkamdan
Geliyorsun gidiyorsun selam sabah yok bi ben geldim demiyorun bişeyler bi haller attım işte sana tripte attım dilde attım
ahahah yine ekşınlı konular
aman ne testi boşverr
benı yunanıstan numarası aramış jag de dedi kesin bizim nicodur oje sürmüştür nasıl oldu diye aramıştır dedı
Geç bunları geç atacaksan haber ver Yok yahu bilgisayarım kafayı yedi format atılacak birazdan ondan öylesine girdim kalıcı değilim.
Kesin jag bulaşmıştır pc ne.banada oldu o ne yaptıysam geçmedi
Dalga geçti geçen benim yeşil ojemle çimene batırılmış gibi diye. Vay hain jag. Ona ben hesabını sorarım. Şimdi çıkmam gerek. Öptüm canım
Merhabaaa
evli adamla ilişkisi olanHadi ya ben ekşın göremedim hangi konuda var ekşın
Deme öyle deme çözmem lazım
Dalga geçti geçen benim yeşil ojemle çimene batırılmış gibi diye. Vay hain jag. Ona ben hesabını sorarım. Şimdi çıkmam gerek. Öptüm canım
Jag bulaşıcı hastalık gibi Dokunursan yanarsın Uyuz tam. Çıkmam gerek stillim. Öptüm.
Sümüklü jag görüşürüz canım
evli adamla ilişkisi olan
çöz o zemen
evet oda öyle dedi
tama canım görüşürüz
Gülme la ağzına vururum !!! Yokluğumda arkamdan atıp tutma bi daha yoksa bende seni atıp tutarım ona göre
bakayım ben oralara bi
Bi gidemedin yine
olmasın işte
Bende müzik dinlyorum şuan bdv ye tıkladım sanırım aynı şeyleri yapıyoruz.Neden kalkmam lazım test çözmem lazım içimden gelmiyor
Evet canım olacağım inşallah 26 yaşındayım
nasılsın??
Ahaha sümüklü iyiymiş. Öpüldün
Gülme la ağzına vururum !!! Yokluğumda arkamdan atıp tutma bi daha yoksa bende seni atıp tutarım ona göre
Bi gidemedin yine
Dün burnunu karıştıtıyordu buralarda gitme gitme
Beni atarsan tutamazsın sana denk gelmem
ahh ahh neler var neler
insallah canim ne zaman dugun pekiii
İyiyim sagol sanirim senle tanismadik hic