- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 469
Avrupa yakasinda miydin tatlim ohoooo haydiii stil hanim is basina
yok ben anadolu yakasında ama bayabi anadolu yakası Samsun'dayım kuzum İstanbul'dan başka memlekette var canım Türkiyemde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Avrupa yakasinda miydin tatlim ohoooo haydiii stil hanim is basina
yok ben anadolu yakasında ama bayabi anadolu yakası Samsun'dayım kuzum İstanbul'dan başka memlekette var canım Türkiyemde
Burada herkes genelde ist oturuyor ne bilim samsunda oturdugunu aaaa doru durust tanismadik tatlim ondan boyle oldu hem hemserim sayilirsin kuzucum Samsun un neresindensin:44:
Eylullllcum kacta uyudun mubarek masallahin varrr hemmm hatirlattigin icin sagolll
1 de uyudum
ahahaha aynen yaaa napıyosunnn
Uykucuuuu Eyluul bende oturuyorum bakiniyom ole yarin nasil gecer diye dusunuyorummmm
Burada herkes genelde ist oturuyor ne bilim samsunda oturdugunu aaaa doru durust tanismadik tatlim ondan boyle oldu hem hemserim sayilirsin kuzucum Samsun un neresindensin:44:
Eylullllcum kacta uyudun mubarek masallahin varrr hemmm hatirlattigin icin sagolll
:121::121:
[video=youtube;0KSOMA3QBU0]http://www.youtube.com/watch?v=0KSOMA3QBU0[/video]
Pazartesi olunca ne oluyor diyecektim taam sonra yarın sabahın köründe dersanem olduğu aklıma geldi
Pazartesi olunca ne oluyor diyecektim taam sonra yarın sabahın köründe dersanem olduğu aklıma geldi
Pek bilgisayar badinda vakit gecirecek zamanim olmuyir:26: yarin gunduz vardiyasindayim cunku gece vardiyasi nda butun mesai botunca forumdaydimseverim uykuyu :109::109:
bende bakınıyorum öyle ne olsun yaaa puff evet sen iş yerınde giremiyor musun buraya
Hiç şaşırmadım nedense buranın çoğu bir şekilde Samsunla ilişkilidir.Merkezinde oturuyorum ben Senin bağın ne bura ile
Dersane? :44:
Pek bilgisayar badinda vakit gecirecek zamanim olmuyir:26: yarin gunduz vardiyasindayim cunku gece vardiyasi nda butun mesai botunca forumdaydim
benim iliskim Ordu`lu olmamdan oturu
hııı anlladım ne güzel masabaşı işinden iyidir
Saribatagimmm benim