- 25 Aralık 2013
- 4.919
- 3.249
Ya yaparsalar
Gelemiyor napsin senin ne kadar zamandie iliskinn
hihoho yapamazlar aldıkları gibi bırakırlar bence Nerdeki erkek arkadaşın? Bizim 9ay oldu daha senin peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya yaparsalar
Gelemiyor napsin senin ne kadar zamandie iliskinn
hihoho yapamazlar aldıkları gibi bırakırlar bence Nerdeki erkek arkadaşın? Bizim 9ay oldu daha senin peki?
Bence de bizi kim napsin
Cok uzaklarda 10 saat kadar okuyor canim bu sene son senesi insallah biticek bu hasretlerr
Oo maşallaah bizimde 2,5 yil oldu canim ;
Kac yasindaydin sen canim
Maşallah biz daha yeniyiz yaa Üzülmee canımm bak ne güzel bu sene bitiyormuş sevin anacım Zaten bu kızları ya okullar btiriyor ya askerlik.. kızlar hasretlikten eriyip bitiyorlarr Ya ben napim mariiii benimki 05.05.2014'te askerrr
23 yaşındayım tatlım peki ya sen
Bence de bizi kim napsin
Cok uzaklarda 10 saat kadar okuyor canim bu sene son senesi insallah biticek bu hasretlerr
Oo maşallaah bizimde 2,5 yil oldu canim ;
Kac yasindaydin sen canim
Olsun canimm hiii bitiyor da sonra dsha baska dertler var askerlikti isti oydu buydu
Aynen oyle hep bekliyor kizlar hadi yaaa kisa donem mi peki uzulme canim mecbur sabrediyosun iste
Bende 23 canim nerde oturuyosun :13:
ah eylül ah yine nüfus memurluğu hallerine bürünmüşsün
Yok tecilini bozdurdu uzun dönem gidiyor nasipsee Hayırlısı herşeyin.. anemmm akranız yahuuu Pendik'te oturuyorum ben tatlım senle önceden tanışmıştık sankimm Sen Avrupa yakasında Şişli civarında değil miydin?? :44:
Senin yuzunden sormaya cekinir oldum zaten napiyim bilmiyim miii :78:
ah eylül ah yine nüfus memurluğu hallerine bürünmüşsün
Senin yuzunden sormaya cekinir oldum zaten napiyim bilmiyim miii :78:
Atmaa bee o kadarda degil huuuhhadi canım sen mi çekinir oldun
ne zaman görsem birini sıkıştırmış yaşını soruyosun kızım evladım olmuyor böyle
Oooo Dolmacıkkk naberr kaybolmuştun geldin ne güzell ben senle tanışmadım daha asıl memurluğa ben başlıyom senin üzerindenn Kimsin kaç yaşındasın? Yarışmaya nerden katılıp durusun
Bende Dolma'cıka memurluk edeyyom azcuk
Oooo Dolmacıkkk naberr kaybolmuştun geldin ne güzell ben senle tanışmadım daha asıl memurluğa ben başlıyom senin üzerindenn Kimsin kaç yaşındasın? Yarışmaya nerden katılıp durusun
Bende Dolma'cıka memurluk edeyyom azcuk
Atmaa bee o kadarda degil huuuh
İyi oldu ona cok soru sor
Himm ama olsun neler geciyor o da gecer bizde 2 yildir asker bekliyor gibiyim hatta asker olanlar bile bizden daha cok gorusuyolardir o derece yani
Heaaa yaşitizz :13: aayhhh evet dogruuu sende bana uzaktasinnn
Arkdasimda pendikte cok uzak oralarr yaaa
esasında ben yooğğğumm
uzay boşluğundan katılıyorum yarışmaya ,yaşım 1001 adımda ciddi ciddi dolma
yarışmacı pardon nüfus memure arkadaşlarıma başarılar diliyorum
Atmaa bee o kadarda degil huuuh
İyi oldu ona cok soru sor
Tamam op elimi barisalimtamam tamam gel öpelim barışalaım
hmmmm deniz olunca oluyor oluyor sanırım ayyyy dua ette askerliğini denizci olarak yapmasın yeter sularda gezdiği demiii yoook yaaa Şişliden tek vesait 252 falan geliyor Kartal'a kadar. Gözünü karart atla gel tanışmış oluruz hemde arkideşini görürsün sayemde
Dalga geçme yaaa oyun bozanlık yok Sırlı insanları severim hele uzayda yaşayanlara bayılırımmm :118:
dalgaya alıyor dolmacık beni aaaa
Tamam op elimi barisalim
Hahaha aynen askerligi gectim işini gemilerde yapmssinn yurt disina dene gitmesinn
Biz bulusacagimiz zaman o bu tarafta halasina gelip onlarda kaliyo oyle gorusuyoruz sen atla gel tanisalim
Ahh bu dolmik isteeDalga geçme yaaa oyun bozanlık yok Sırlı insanları severim hele uzayda yaşayanlara bayılırımmm :118:
dalgaya alıyor dolmacık beni aaaa
Elini mi öpücem yürü git bas git
bu saatlere kadar net başlarındamıydın bakıyım ay ruhuma erkek arkadaşın kaçmış gibi hissettim bir an
Ahh bu dolmik istee
Oglum bak git
Yok kiz bizimkilerle oturdum biraz , ahahah aynenn sen naptinnn