yok kız sapım ben
napıyım eylülüm bi arkadasla ugrasıyorum bütün gece konuştuk 7de uyuduk hala esniyorum 1 saat önce uyandım
kim o arkadaş hııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kız sapım ben
napıyım eylülüm bi arkadasla ugrasıyorum bütün gece konuştuk 7de uyuduk hala esniyorum 1 saat önce uyandım
bi erkekkkim o arkadaş hııı
bi erkekk
aramızda sevgi var ama gelecegimiz yok yani olmaz aramızda bişeyoo hadi bakalım hayırlısııı :107::107::107:
aramızda sevgi var ama gelecegimiz yok yani olmaz aramızda bişey
hersey yolunda ama ailelerimiz farklı büyüme biçimimiz farklıeneee niden ki nedne olmazzz :96::96:
hersey yolunda ama ailelerimiz farklı büyüme biçimimiz farklı
8de basladı bizim maceramız
5 yıl oldu hala vazgecmedi
beni etkileyen bu galiba
aileler asla anlaşamazz ve biz yurtdısına gitmeyi düşündükvooovvv :82::82:
olsun bunlar aşılamayacak şeyler değil ki :26:
aileler asla anlaşamazz ve biz yurtdısına gitmeyi düşündük
herseyi gec babamla babası asla anlsamaz annesi iyide abisi ve babası kumar oynuyo arada içki içiyo din pek bilmiyolar bizde böyle yetişmedik eylülüm cok tersler bize
acıkcası galiba bende hoşlanıyorum belkide seviyorumdurevet çok zor olur gerçekten de ama siz birbirinizi sevdikten sonra engel olamazlar sonuçta
kaçar gidersiniz yurtdışına
acıkcası galiba bende hoşlanıyorum belkide seviyorumdur
ama ailemin razı olmadıgı biriyle evlenmek istemiyorum acıkcası
sonucta atasından pek bi din görmemiş iddaayı cok oynuyo baya baya
babasıda arada içki içiyo görmüş atasından ne anlatırsın ki yani
evet haklısın çok zorluklar sıkıntılar yaşayabilirsin ama babası öyle diye o da öyle olacak diye bir şey yok ki :26:
hadi içki içmesin yaa iddaa alışkanlıgı ?
ama eylül cok tatlı kızzz
sen benim yanımda ol herseyi elele aşarız istersen yurtdışına gideriz ne zaman istersen yeterki elimi tut benim diyo demiştie bırakır cnaım içki içse daha kötü olurdu
ahahah kaderindir belki de
hiç bu konuları konuştunuz mu aile yapılarımız uyuşmaz gibisinden
sen benim yanımda ol herseyi elele aşarız istersen yurtdışına gideriz ne zaman istersen yeterki elimi tut benim diyo demişti
güzelim babamı ben cok iyi tanıyorum ilk aşkım babam sen bilirsin sende kızsın baba kız aşkı farklı olur ben biliyorum babamı furkanı sever ama ailesine gönlü razı olmazz bende acıkcası sadece o yüzden tereddüt ediyorum zamana bıraktım gece diyoki bana sadece dua ediyorum dilvin elimden biişey gelmiyo dedi bende ya bana niye baglı kalıyosun cevrende o kaddar güzel kız var gitsene olummm dedim ne odunumhımm güzel demiş siz anlaştıktan sonra belki ailelerde kolay ikna olur
adı furkan mıı böhüüügüzelim babamı ben cok iyi tanıyorum ilk aşkım babam sen bilirsin sende kızsın baba kız aşkı farklı olur ben biliyorum babamı furkanı sever ama ailesine gönlü razı olmazz bende acıkcası sadece o yüzden tereddüt ediyorum zamana bıraktım gece diyoki bana sadece dua ediyorum dilvin elimden biişey gelmiyo dedi bende ya bana niye baglı kalıyosun cevrende o kaddar güzel kız var gitsene olummm dedim ne odunum
vazgecemiyorum dilvin anlamıyosun beni onu sen oluca kan sular duruyo anlatamam sana bu duyguyu sadece dua ediyorum Allahım ne olur diye dedi
bende zamana bıraktım yine evet demiycem sadece zamana bıraktım
niko diyoki senin o cocukla konusman bile hata ya evet de yada konusmanı kes diyo
Selam geçerken bakım dedim içerde kimler var neler oluyor. .nasılsınız
hee adı ooadı furkan mıı böhüüü
yani aslında doğru ya ilişkiyi sürdürün yada hiç konuşmayın net olun böyle arkadaş gibi konuşmak nereyee kadar :26::26:
zamana bırakmak en iyisi bence de herşey hallolur istedikten sonra başka sorun olmasın da
hoşgeldin bişey olmuyo ki iyiyim sen naıslsın
hee adı oo
iyide nasıl yapıcam bunu
cocuk benle daha cok konuşmak için operatör degiştiricek bugün bosver dediysemde anlatamadım
ya herkesi postaladım bunda takılı kaldım ben