- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
Döktürdün geldin yani ohh Eki Görüntüle 1167271
Aynen öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Döktürdün geldin yani ohh Eki Görüntüle 1167271
Canım zoruna gitmesi hayal kırıklığına uğraman normal ona lafım yok ilk günler nefes alamayacak gibi olur insan ama sen güçlüsün ben güçlüyüm de ve kalk ayağa silkele kendini bu sen bu değilsin güçlü Eylülsün sen iyi gelecekse git ama ailenin yanından ayrılma derim ne değişecek ki sabah geldiğinde samimiyseniz bilemem de ben akrabalar dışında kimsenin evine gitmedim kalmaya:26:bilmiyorum ağırıma gidiyo bazı şeyler hayal kırıklığına uğradım çıkışta burdaki arkadaşım bana gel kalırız sabahta işe geliriz brlikte diyor gitsem mi bilemedim :26::26:
Aynen öyle
Canım zoruna gitmesi hayal kırıklığına uğraman normal ona lafım yok ilk günler nefes alamayacak gibi olur insan ama sen güçlüsün ben güçlüyüm de ve kalk ayağa silkele kendini bu sen bu değilsin güçlü Eylülsün sen iyi gelecekse git ama ailenin yanından ayrılma derim ne değişecek ki sabah geldiğinde samimiyseniz bilemem de ben akrabalar dışında kimsenin evine gitmedim kalmaya:26:
inşallah canım inşallah çok özledim şimdiden
bi kere daha gitmiştim kalmaya tek yaşıyor o yüzden rahat oluyo da evde olsam da aynı şeyleri yapıcam sonuçta kafam dağılır belki biraz bilemedim ki :44::44::44:
Güveniyorsan kafanın dağılacağını düşünüyorsan git canım ilk günler özlersin sonra bittiği için şükredersin bu süreç böyledir
evet bir kere daha kalmıştım diyorum ya gidiyim bari
bilmemmm sinir oluyorum yanımda olsa da dövsem
Seviyorsun ondan ama sana yaptıklarını düşün geleceğinizde daha çok üzüleceğini düşün soğumaya çalış derim canım yoksa zor olur
tabiki onlarda aklıma geliyo kötü oluyorum her türlü üzülüyorum yani ne saçma
Geçecek öncelikle buna ve kendine inan sen iyi şeyler hakediyorsun inan ve silkelen canım
inşallah canım napıcamı bilmiyorum inan ki inşallah güzel olucak bakalım :104::104::104:
Güzel olacak inan ve sabret kararının arkasında dur
sen benim mesajımı görme zaten timam mı eylül hanımcımmtimam kanks :13:
sen benim mesajımı görme zaten timam mı eylül hanımcımm
Günaydınlarrrr
2386.mesaja bakne yazdın canım
aa hoşgeldin canım nerelerdesinkızz eylüllll sonunda bende geldimmm nasılsın tatlım
kızlar herkesin bi sevdicegi var bi ben miyim sappp
2386.mesaja bak
yok kız sapım benaa hoşgeldin canım nerelerdesin
yoo merak etme yalnız değilsin
allahım yaaaaa