• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Tatlı oğlumun ilk görüntüleri teyzoşlar...:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşşallah annesine çok güzel kıpır kıpır olmuşş Allah ikisinede ömür versin canım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah :nazar:

Maşallah çok güzel kıpır kıpır mutlu bir bebek

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Teşekkür ederiz güzel teyzeler:asigim:

Evet canım ikizler.Ayrı plesantadalar..dr kendini göstereni yani erkek olanı çekti sadece..Diğerini de haftaya cumaya bakıcak inşallah...:1rolleyes::nazar:

haftaya cumaya ha..:utangac:
ınsallah bır de kızımız oldugunu goruruz.:Saruboceq:
gebelık gunlerım canlandı gozumde..
tum gece uyuyamazdım ertesı gun kızımı gorucem dıye..:asigim:
nasıl bır mutluluk ve heyecandır..
takıpteyım sızı..:asigim:

maşalah bademcim yaaa cok seker adını koymussun adıyla yasasın inş.canım maşallah allahsize bağışlasın yavrunu

Maşallah badem.
İnşallah diğeri de kızdır.
Bi taşla iki kuş vurmuş olursun.

Doktor öbürü kıza benziyor dedi ama emin olamadı..Çok utangaç.Hep arkasına döndü...:utangac: kaydirigubbakcemile3

tek kelimeyle müthiş :nazar:
defalarca izledim bu gidişle daha çok izlerim herhalde :hooray:
umarım hiç bir sorun yaşamadan sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeklerinizi :Saruboceq:
darısı tez zamanda tüm isteyenlerin başına inşallah :Saruboceq:

tek kelimeyle müthiş :nazar:
defalarca izledim bu gidişle daha çok izlerim herhalde :hooray:
umarım hiç bir sorun yaşamadan sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeklerinizi :Saruboceq:
darısı tez zamanda tüm isteyenlerin başına inşallah :Saruboceq:

Amin inşallah canım..Allah her isteyene nasib etsin inşallah..Adı Ege olucak oğlumun...:asigim:

Babamız Ege ismini yabancı isim gibi algılıyor ama,Anne İzmirli olunca başka şansı yok..kaydirigubbakcemile3

Temel mi koysaydım ..delikafadulden kaydirigubbakcemile3

Amin inşallah canım..Allah her isteyene nasib etsin inşallah..Adı Ege olucak oğlumun...:asigim:

Babamız Ege ismini yabancı isim gibi algılıyor ama,Anne İzmirli olunca başka şansı yok..kaydirigubbakcemile3

Temel mi koysaydım ..delikafadulden kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: baba karadenizli sanırım kaydirigubbakcemile3
bence ege süper digeride erkekse oda efe olur artık :emir_bebek:
izmirli küçük bebişler çokta yakışıklı olurlar eminim :1hug:

:roflol: :roflol: baba karadenizli sanırım kaydirigubbakcemile3
bence ege süper digeride erkekse oda efe olur artık :emir_bebek:
izmirli küçük bebişler çokta yakışıklı olurlar eminim :1hug:

Ailede Efe ismi çok...

Babamız anne tarafından karadenizli baba tarafı eskişehirli...

Diğeri erkek olursa Çınar ya da Ata düşünüyorum..Birbirine çok benzer ve yakın isimler düşünmüyorum..Ayrı karakterler,ayrı isimler....:1rolleyes:

Ailede Efe ismi çok...

Babamız anne tarafından karadenizli baba tarafı eskişehirli...

Diğeri erkek olursa Çınar ya da Ata düşünüyorum..Birbirine çok benzer ve yakın isimler düşünmüyorum..Ayrı karakterler,ayrı isimler....:1rolleyes:

evet çınar da ata da çok güzel isimler :emir_bebek:
tekrardan tebrik ederim ailenizle,eşinizle ve bebeklerinizle ömür boyu mutluluklar :1hug:

maşallah canım çok tatlı görünüyo rabbim nazarlardan korusun sizlere bağışlasın inşallah

Kıpır kıpır demi..kaydirigubbakcemile3

amman da maşallah :nazar:
evet çok kıpır kıpırkaydirigubbakcemile3 2 saniye bile yerinde durmuyor:nazar:kaydirigubbakcemile3
inşallah sağlıcakal kucağına alırsın canıma.s.

amman da maşallah :nazar:
evet çok kıpır kıpırkaydirigubbakcemile3 2 saniye bile yerinde durmuyor:nazar:kaydirigubbakcemile3
inşallah sağlıcakal kucağına alırsın canıma.s.

Sağol tatlım,en kısa zamanda başına darısı inşallah Aminnnn

maşallah Allahım tamamına erdirsin,tüm isteyenlere nasip etsin inşallah:Saruboceq:

maşallah canım benim pek hareketli.Allah sağlıkla kucağında nasip etsin inşallah.

41,5 kere maaşallah cnm.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.isteyen herkesede nasip etsin en kısa zamanda inşallaaaahhhhhhhh

Heyecan verici.....ALLAH bağışlasın şimdiden...

maşallahh yaa :nazar:
mucize bu canım Allah'ın bir mucizesi:asigim:
ne kadar heyecanlısındır kimbilir

Back