Tatlı Küçük Yalancılar Star TV

Orjinalini bildiğim için buna 10 dakika katlanamadım. Oyunculukları çok amatör buldum hele o hande orjinalinde ne kadar güzel bi kız burada ne yapmışlar... hiç beğenmedim. Bu arada orjinalinde geçtiğimiz haftalarda A kim belli oldu. Bence çok güzel bağlamışlar. Bunu bırakın orjinalini izleyin derim...

Selin'in oyunculuğunu beğeniyorum ben ama dediğin gibi Hande'nin oyunculuğu çok kötü mimikleri falan çok yapmacık. Zaten yaşı küçük tecrübesiz. Aslı'nın da iyi bi oyuncu olduğunu düşünmüyorum zaten konuşması hafif sıkıntılı.

Bu dizi reklamını yaparken izlemeyi düşünmüştüm, sonra unutmuşum :) ve başlamış..int.ten ilk bölümden izlemeyi düşünmüştüm ama oyunculuk iyi değil vs.demiştiniz kızlar,vazgeçtim sanırım

ben izledim iki bölümünü sardı beni ama çok uzun yaa bir saati geçiyor birbölüm neden bizim türk dizileri bukadar uzunki

oyunculuklar kötü filan degil sadece ebru asli filan cok iyi degil
Hande de biraz abartiyo ama barisla cok tatlilar eglenceli oluyo yani
Onun disinda genel olarak iyi
Hele ki selin karakteri cok iyi olmus sirf onun icin bile izlenir
izle kendin gor bence

Şükrü Özyıldız, Tatlı Küçük Yalancılar’dan Ayrıldı.

Star Tv ekranlarında yayınlanan başrollerini Şükrü Özyıldız, Bensu Soral, Burak Deniz ve Büşra Develi gibi isimşerin paylaştığı sevilen dizide şok bir ayrılık yaşandı!

Dizinin başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız’ın diziden ayrıldığı öğrenildi. Dedikoducu Çocuk‘un haberine göre Özyıldız dizinin 11.bölümünden itibaren olmayacak.

Yeni gününde ve 13.bölümüyle final yapacak dizinin nasıl performans göstereceği merak konusu.
Tatlı Küçük Yalancılar yeni gününde yeni bölümüyle Cumartesi akşamı 20.00’da Star Tv’de!

final mi yapıyorlar yani boşunamı izledim 3 bölüm birden ben son bölüm çok iyiydi ya neden bitiriyorlarmışki

orjinalinide izlemeye başladım ikisinin arasında alaka yok tek benzerlik karakterler ve A dan gelen mesajlar
türk yapımda güzel ama izlenebilir

Hocayla Açelyanın bi bağlantısı olduğu mezarlığa gitmesinden belliydi zaten.
Hoca Açelya davası için Aslıyı kullanıyor diye düşünüyorum ayrıca
Fakat dizide çift kişilikli olan kim? Fragmanında hoca derste çift kişilikten falan bahsediyor. Muhtemelen A çift kişilik hastalığı olan biri ama dizide görünenlerden hiçbirini yine uyduramıyorum. Yine Açelya'nın A olduğunu düşünüyorum.

Bence çift kişilikli olan Eren.
Bide dizi bitecekse hızlandırılmışa nasıl alacaklar çok merak ediyorum.
Orjinali sezonlarca olan dizi.

Bölümü izledin mi? Şimdiye kadarki en iyi bölümdü..

Hayır malesef izleyemedim gününe alışamadım pazartesiydi ya çok sonradan aklıma geldi yarın tekrarına bakarım artık
İlk defa bir diziyi bu kadar akıcı izliyorum böyle dizilerin kıymeti bilinmiyor işte.
Ne oldu diye de soramıyorum izleyeyim yorumlaşırız

İzledikten sonra yaz canım
Bayağı güzeldi detay vermeyeyim

Ayy inanmıyorum ya olaylar olaylar
Diziyi resmen bitiriyorlar hızlandırılmış kurs gibi

Eren ölmüş galiba, açelya yaşıyor mezar boşmuş, diziyi bitirecekler diye bir sürü mantık hatası yaptılar tabi o ayrı
Aynen çok mantık hatası var. Anladık Eren çift kişilikli de.. çift bedenli değil sonuçta. Bu evinden cıkarken kapşonlu adam bunu gözetledi sonra evine dosyaları bıraktı geçen bölüm. Nasıl oluyor o A değil miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…