Tatlı Küçük Yalancılar Star TV

_Winner_

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
6.294
19.475
Selin, Aslı, Hande ve Ebru, beraber film izlemek için Selinler’in göl kenarındaki yazlık evlerinde toplanırlar. Açelya’nın da aralarına katılmasıyla tamamlanan arkadaş grubu, neşe içinde bir akşam geçirir. O akşamın Açelya’yla geçirecekleri son akşam olduğunun henüz farkında değillerdir çünkü. Açelya, arkadaşları en derin uykularında iken, ardında tek bir iz bırakmadan ortadan kaybolur.

Aradan geçen bir sene boyunca da Açelya’dan bir haber alınamaz. Onun yokluğunda, dört yakın arkadaş da birbirlerinden uzaklaşmıştır. Her biri kendi hayatında bir takım değişiklikler yaparak, yaşadıkları travmanın üstesinden gelmeye çalışmaktadır. Okul açılmadan bir gün önce kızlar tuhaf mesajlar almaya başlarlar. “-A.” diye imzalanan ve gizli bir numaradan gönderilen bu mesajlar, kayıp arkadaşları Açelya’dan geliyor gibidir. Onun alaycı tavrıyla yazılmışlardır. Bu mesajlar, kızların Açelya’yla ilgili hem daha çok meraklanmalarına hem de arkadaşlarının bulunacağına dair umutlarının artmasına sebep olur. Oysa olaylar hiç akıllarına gelmeyen bir yönde gelişecektir.

Selin, Aslı, Hande ve Ebru bir anda kendilerini bir cinayet soruşturmasının baş tanıkları olarak bulacak, bir yandan da gizemli düşmanlarına karşı güç birliği yapacaktır

-star tv-

Abc Family'de yayınlanmaya başlayan Pretty Little Liars'ın Türkiye'ye uyarlanmış hali olan bu dizi her ne kadar orijinal kurgusundan oldukça farklı halde karşımıza çıksa da ses getireceğe benziyor.
Gizem ve gerilim sevenler kaçırmasın derim.

Ben izliyorum orjinalinin de ilk sezonunu izlemiştim.
Orda Toby ne kadar cirkinse burda Toprak o kadar yakısıklı
Karakter isimlerinde de hep benzer isimler kullanılmış.
Hanne-Hande, Melissa-Melisa, Toby-Toprak, Jenna-Janset vs vs.

Cok merak ediyorum kim bunlarla oynayan

Bende ya pskopat gibi diyorm ki paralel şekilde açayım orj. de izleyim
O partide saklanıp kızları dinleyen adam kim ve kimle konusuyu acaba

Bende ya pskopat gibi diyorm ki paralel şekilde açayım orj. de izleyim
O partide saklanıp kızları dinleyen adam kim ve kimle konusuyu acaba

Orijinali 2 sezon falan olsa hemen acıp sonuna bakcam kimmiş diye ama 5-6 sezon galiba
Bende anlamadım valla orijinalinde öyle dinleyen biri yoktu bunları diye hatırlıyorum. Bide bu öğretmenleri eren telefonda biriyle konusuyorduya elini çabuk falan tut diye bu dinleyen o mu ki?

Bilmiyorum ki dizi çok gizemle ben biraz baktım dün orjinaline her şey aynı değil farklılıklar var :)
Hala devam ediyor sanırım orjinali ama emin değilim :)

aynen ya hocanın telefonda bağıra çağıra konuştuğu kişi kimdi.. hocanın a ile ilişkisi var diye düşündüm başta ama öyle değil sanırım. şu sakallı biri vardı baloda dışarda bunları dinledi ya. o muydu acaba hocanın adamı mıydı kızları güvene almak için mi devamlı takip ediyor yazlıkta da vardı ? of çok düşündüm ama işin içinden çıkamadım

Şu psikologtan çaldıkları kağıtta neler yazıyor acaba tam olarak okumadılar :)

Diğer yaz dizilerinden farkli olduğu için bende beğendim insallah ilerleyen bölümlerde bozmazlar fakir kiz zengin oglan yalilar saf saf kızlar bütün diziler aynıydı iyice sıkılmistik bu dizi farkli geldi heyecan gerilim merak var en azindan

Dizide sanki bazı şeylerin ucu açık bırakılıyor.. Toprak'ın ne olduğunu hala tam anlayamadım bi öyle bi böyle.. Biraz soğudum gibi diziden şu son bölümde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…