Aynen yaa ama A nın diğer ortağı Ilgaz çıkarsa basitleşir bence.. Daha büyük bi şey bekliyorumO çok ezik pozisyonda ya herkese sakin ol canım deyip sarılıyor
Jansetin fiziği çok güzel zaten beli incecik
Aynen gözlükle daha iyiydi bencede
Zaten iki bölüm kaldı bakalım nasıl bağlayacaklar kaç sezonluk diziyi 15 bölüme sığdırdılar
Aynen yaa ama A nın diğer ortağı Ilgaz çıkarsa basitleşir bence.. Daha büyük bi şey bekliyorum
İzlemedim internetten izliycem bi araNe bölümdü ya izledin mi :O
Fragmanı pek çekici gelmedi final haftaya :/
Allahım ne biçim bölüm yapmışlar ya.. Bölümün sonlarında Açelya bunların kahvesine ilaç attı sanırım yine aynı oyunu oynadı. En sonunda hepsi çıkıp şakaydı falan derse yıkılırımNe bölümdü ya izledin mi :O
Fragmanı pek çekici gelmedi final haftaya :/
Allahım ne biçim bölüm yapmışlar ya.. Bölümün sonlarında Açelya bunların kahvesine ilaç attı sanırım yine aynı oyunu oynadı. En sonunda hepsi çıkıp şakaydı falan derse yıkılırım
Instagramda paylaştıkları videoda bi spoiler var ama inanamadım yani. Eğer öyle biterse izlediğim 12 bölüm çöpe gitmiş olacak.
Bence de batıracaklar.Bende A açelya diye düşündüm o an
Ben kullanmıyorum ya ama merak ettim nasıl ulaşabilirim
Bu bölüm güzeldi ama finali batırcaklar eminim
Bence de batıracaklar.
Burak Deniz'in instagram hesabından bakabilirsin üyeliğinin olmasına gerek yok canım
Şimdi burda yazmayayım izlemeyenlere ayıp olurA kim çıktı ya?
Şimdi burda yazmayayım izlemeyenlere ayıp olur
Ama mantıklı değildi onu söyleyebilirim
Olsun belki hala izlemeyen vardırAy niye ayıp olsun ki sonucta önden spoiler vermiyorsun bitti gitti dizi