Aynen çok mantık hatası var. Anladık Eren çift kişilikli de.. çift bedenli değil sonuçta. Bu evinden cıkarken kapşonlu adam bunu gözetledi sonra evine dosyaları bıraktı geçen bölüm. Nasıl oluyor o A değil miydi?
Aynen orjinalinde çift kişilik olayı falan da yokmuş heraldeBende Eren'in ikizi var diye düşünmüştüm öyle değilmiş demek ki.
A'nın bir sürü adamı varmış ya öyle bağlayacaklar sanırım olayları.
Orjinalinden çok uzaklaştıklarını düşünüyorum orjinalini izlemesem de.
Zaten orjinalinde 4-5 sezon ilerlemişler sanırım.
Aynen orjinalinde çift kişilik olayı falan da yokmuş heralde
İzlemeyi düşünmüyorum türkçesi yetti
ne kadar farklı yapmaya çalışmış olsalar da olaylar benzerdir sonuçta
Seçkin mademki A'nın adamıydı neden Hande'den ayrılmayı bu kadar cabuk kabul etti anlamadm..
Seçkin'i zorlamayla bağlamışlar olaya ama yine de takım kaptanı olayı falan hoşuma gitti
Evet Eren hoca da 11. bölümden sonra yok zaten sanırımEvet gerçekten de her an merakla izliyorum her bölümü ayrı heyecanlı.
Bende yabancısına katlanamam bu saatten sonra hem bizde hızlandırılmışı var
28 eylülde yani 3 bölüm sonra final yapacak deniliyor ama bilemedim
Evet Eren hoca da 11. bölümden sonra yok zaten sanırım
Final yapması normal ya çok az izleniyor bence
Aşklı ben de azcık izliyorum yaaHmm o yüzden öldürdüler sanırım.
Aynen pek izleyen yok millet börtü böcüklü film seviyor aşklı meşkli, böyle diziler ilgisini çekmiyor bizim milletin
Aşklı ben de azcık izliyorum yaa
Bu tatlı küçük yalancılar adı dolayısıyla bile dışlanıyor alay ediliyor :)) Gerçekten ismi tuhaf ama içeriği güzel
aynen zaman geçirmeye iyi oluyorAy aynen bende ilk duyduğumda ıyy isme bak artık dizi isimleri bile ne biçim oldu demiştim
sonradan orjinalinin çevrilmiş hali olduğunu öğrenince ilgimi çekti
Bende sıkıntıdan bakıyorum öyle arada ama bir sonraki bölümde ne olcağını tahmin ediyorum o derece basit konular tam zaman öldürmelik
Haklısın ilk başta adından dolayı ıyy bu ne çok saçma dediğimi hatırlıyorumBiraz daha zekice yazsaymışlar senaryoyu final yspmak zorunda kalmazlardı belki içerik çok güzel çok farklı ve heyecanlı ana eminim çoğu kişi adı yüzünden izlemiyordur diziyi
İzledim de Açelyayla Erenin aile yapısını anlayamadım:/İzledim çok baydı ya
Nasıl bağlarız diye saçmalamışlar yani her bölüm heyecanlıydı ama bu bölüm çok durgundu. Sen izlemedin mi
İzledim de Açelyayla Erenin aile yapısını anlayamadım:/
Başta açelyanın annesi başka bi adamdan hamile kalmış eren doğmuş diye algıladım ama sanırım babaları ortak o hasta olan kadın erenin annesi değil.. çok karışık
Bi de Güven niye itiraf etti suçunu anlamadım. Suçlu da değildi?
Umarım bi bildiği vardır gıcık oluyodum o herife ama masum çıktı galibaYok bee karışık değil
Tamam işte dediğin gibi babası ortak anneleri farklı.
Vala bilmiyorum hani dedi ya 2 saat uyuyakalmışım o ara ne oldu hatırlamıyorum biri silahımı almış olabilir falan dedi onu açıklayamcağnı düşünüp ben yaptım demiş olabilir. Zaten fragmanda da hapisten kaçıyordu karışık işler vala
Umarım bi bildiği vardır gıcık oluyodum o herife ama masum çıktı galiba
Vuran kişi muhtemelen Ilgaz. Onun üstüne attı uyutup. Hatta fragmanda da öyle bi şeyler vardı
Ahhah selinin ablası şüphesiz dizide en nefret ettiğim karakter.Iyy oda ayrı uyuz zaten.
Ben selinin ablasına da çok gıcık oluyorum mıymıntı şey
Aslının tavırları da çok yapmacıktı bu kriz geçirme sahnesi falan, hepsi amatör oyuncu ya pek inandırıcı oynayamıyorlar
Ama selinin handenin toprak falan onların oyunculuğunu beğendim
Bu dördüncü kızın adı neydi açelyanın abisini seven oda çok mıymıymıyy
Dizide kimseyi sevmiyorum galiba
Ahhah selinin ablası şüphesiz dizide en nefret ettiğim karakter.
Aynen oyunculukları kötü ya. Selini beğeniyorum ben sadece.
Janset de gözlük takınca çok güzel oluyor çıkarınca büyüsü bozuluyor. Onun da oyunculuğu fena değil ama asıl elbiselerine hastayım
Dördüncü kız Ebru. Miss Turkey birincisisırf güzelliğinden dolayı almışlar diziye heralde :)