Tatlı Küçük Yalancılar Star TV

BirTutamMutluluk20 Nerdesinn bu Aslı'yla hoca beni sinir hastası edecek valla kıskançlıktan ciğerim söndü
Ay hic sorma canim tv esimdeydi
Ben laptoptan izliyodum hep o da kardesimindi gecen gun aldi
Bu aksam telden izledim
Hem izleyip hem de yazmadim kusura bakma
Asliyla Eren sahnesinde tereyagi gibi eridim yemin ederim bu ne yahu
Bunlar oldurecek beni
Hee bu arada nedense A konusunda handenin eski sevgilisinden supheleniyorum

Ben pek şüphelenmiyorum ondan ya neden yapsın ki :)
Benim arkadaşım orjinalini izliyor geldi bana söyledi A'nın kim olduğunu büyük ihtimalle o dedi ama henüz bizim izlediğimiz versiyonda öylre bi şahıs yok

aynen
Ayrıca hoca biraz saf galiba karavana girdi ya ne cesaret.. takip edileceğini tahmin etmesi gerekiyordu şimdiye kadar
Tahmin etti ya :) Hatta bence zekice bir iş yaptı unuttun sanırım karavandan flash belleğe video gör
ntüsü bulup attı takip edildiğini bildiği içinde flashı dışarı attı eline boş flash aldı Selin'in annesine de o görüntüleri gönderen hocaydı :) Yani Toprak'ı kurtarmış oldu.

Tamamını izlemedim bölümün en son A hocayı bayılttı orda kalmıştım dayanamadım gerisini izlemeye.. şimdi açıp izleyeyim bari Toprak kurtulduysa çok iyi

Abarttı bunlar da tövbe çektim o sahneyi izlerken
sinir oldum o sahneye o sahne oynarken annem v eşim yanımdaydı ben utandım valla, ya sadece öpüşme de seğil üzerine çıkıyor bacaklarına dokunuyor kendine engel olamadığını belli edip kalkıyor üzerinen filan edepsizlik ya hu! Rtüğe şikayet eden olmuştur bolca

Öyle olursa büyük ayıp olur izleyiciye bence kaç sezsondur devam edein sağlam bi yabancı dizi uayrladılar bari hakkını verip devam ettirebilseler ..
Aynen ben biteceğini sanmyorum senaryo yazma dertleri yok yabancı diziyi türkçeye çeviriyorlar ufak tefek senaryo değişiklikleri dışında. İnternette dolaşan söylemlerdendir muhtemelen

Aynen ben biteceğini sanmyorum senaryo yazma dertleri yok yabancı diziyi türkçeye çeviriyorlar ufak tefek senaryo değişiklikleri dışında. İnternette dolaşan söylemlerdendir muhtemelen
İnşallah tek düşündüğüm onalrda her bülüm 40-50 dakika bizimkiler iki saat çekiyor acaba diyorum onların 2 bölümü bizim tek bölüme mi denk gelir yoksa bizimkiler olayları mı uzatıyor

İnşallah tek düşündüğüm onalrda her bülüm 40-50 dakika bizimkiler iki saat çekiyor acaba diyorum onların 2 bölümü bizim tek bölüme mi denk gelir yoksa bizimkiler olayları mı uzatıyor
Bizimkilerde sahneler gereksiz uzuyor hele o gerilim müziği verdkleri sahneler bitmek bilmiyor ilerleterek izliyorum ben. Keşke artık bizde de her dizi 40 dk olsa..

Bizimkilerde sahneler gereksiz uzuyor hele o gerilim müziği verdkleri sahneler bitmek bilmiyor ilerleterek izliyorum ben. Keşke artık bizde de her dizi 40 dk olsa..
De mi ve çeşitli olsa siteye giriyorum fantastik dizileri var adamların ya bizdeki en fantastik yayın tarkanla o ahtapotun karşılaşma sahnesi ileriye gidemedik daha fazla

De mi ve çeşitli olsa siteye giriyorum fantastik dizileri var adamların ya bizdeki en fantastik yayın tarkanla o ahtapotun karşılaşma sahnesi ileriye gidemedik daha fazla
Aynen öyle :)
Bilim kurgu çekecek imkan mı yok senarist mi yok bilmiyorum.. Hep romantik komedi ya da dram dizileri.. Arka Sokaklar hariç
Ne bileyim biz Türkler bu işi beceremiyoruz galiba

Aynen öyle :)
Bilim kurgu çekecek imkan mı yok senarist mi yok bilmiyorum.. Hep romantik komedi ya da dram dizileri.. Arka Sokaklar hariç
Ne bileyim biz Türkler bu işi beceremiyoruz galiba
En iyi polisiye yayınımız Kanıt tı onun da değeri bilinmedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…