Tatile giden bayanlar kıymetini bilin lütfen

Yoo niye ki, ucak + transferle cocugunuzla gitseydiniz keske.

Esinize agir gicik oldum. Ben de cok severim gezmeyi. Türkiyede gitmedigim 3 sehir kaldi; nigde, yozgat, hakkari.
Ama hic kimseyi beklemedim. Odenmis tatile gelmeyen, bu kadar donuk ve ruhsuz bir adami cok mu seviyorsunuz da her ani onunla paylasmak istiyorsunuz? Ben inadina onu cagirmadan 3 5 plan daha yapardim

Kusura bakmayın ama çok saçma düşünce yapınız
Her zaman hayallerimiz gibi olmaz hayatımız
Eş kişisini bu kadar hayatınızın merkez noktası yapmayın
Hepimizin hayalleri kusursuz, hayatlarımız değil maalesef
Hayatın tadını çıkartın
Bi 16 yıl sonra ah vah yapmayın tekrar

Bence siz de inatsiniz .
Tek başına gitme imkanınız varken gitmemek sizin de çok farklı düşünmediğinizi gosteriyor
Çocuk gibi annemsiz gitmem der gibi
Böyle adam gelse ne yazar
Hadi tek basina gitmezseniz anlarım ama kardeş arkadaş yada tur illa vardır birileri.
Bu illa es kisisi mi olmali

Sindirilmiş bi kadın gördüm gerekirse tek gideceksiniz

Tek çocuğum ne yazık ki. Bütün arkadaşlarım yaş dolayısıyla evli ve eşli tatillerde.
Benim annemin çevresi de evli..Ailecek ayrı onlar ayrı bir daha geziyor.

Arkadaşlarınızdan hiç mi ayrıca da sizinle gelmek isteyen yok.

Hic anlamıyorum evlenince hep pıtı pıtı kocayla mi dolascaz

Kapadokya'ya ve Batı Karadeniz turuna eşsiz gittim.Gelmiyordu çünkü.Dogu ekspresine de bin dereden su getirdi.Onu birakip cocukla gidecegimi söyleyince is tikandi ,son anda tur satın aldı.Biraz bastirmaniz ya da tek gidebilmeniz mi gerekiyor acaba.Şimdiye kadar denedikleriniz olmamis.Denenmemisi deneyin.Cekin gidin.Hicbirsey olmasa ,siz gezmis olirsunuz bu da az şey degil.

Üzgünüm ama muhtemelen eşiniz tatile gelse de hayal ettiğiniz gibi olmayacak. Tatilde de ‘ne var ki burda niye geldik ki sanki, otelin havuzu küçük, denizi soğuk’ gibi şeylerle sizi darlayacak.

Çocuğunuz kaç yasında? Memlekete gidince ben 2-3 gün tatil yapacağım çocuk da sana ve babaanesine emanet diyip gidebilirsiniz. Çocuğunuzla birlikte ikiniz gidebilirsiniz.

Aslında beni birkaç öğretmen tanıdığım okulla tur düzenliyordu çok sık (pandemi öncesi) belki O tür şeyler olabilir. 2-3 aile tatile giden arkadaşlarınız varsa onlarla gidebilirsiniz, yaşınız dolayısıyla arkadaş çevreniz ‘kocamla başbaşa tatil isterim’ kitlesinden uzak olabilir.

Kendinize bunu yapmayın. 16 yıl kendi isteğiniz bu kadar ufak birşeyi bile yapmayacaksanız niye çalışırsınız ki?

Çocuk varmı onunla gidin olmazmi eşim tatil yapmaz köyüne de gitmez hep çalışır pazar günü de oğlumla ilgileniyo spor vs ben oğlumla birlikte geziyorum 8 yaşında sürekli beklendi içinde olup kavga etsem değişen ne olucak sizde öyle yapın benim imkanım olsa turlara da katılır gezerdim atansam mutlaka yaparım senede bir kerede olsa hatta ataninca çocuklarımla Antalya Side de bir hafta deniz tatili hayalim var yine gelmez biliyorum ama artık üzülmüyorum alıştım ben gelip stres olucak işi yurumiycek elemanları ariycak gezme rezil olucak gelmesin daha iyi diyorum

Yapmayın ya, öğretmensiniz, eşinize göbek bağıyla bağlı değilseniz, kendiniz gidin. Arkadaşlarimi ayarlayıp çocukları eşime bırakıp yurtdışına gitmişligim var.

Eşiniz gezmeyi sevmiyor olabilir de sizler birer ayrı bireysiniz farkında mısınız ?

Hayalim tek başıma gezmek değildi. Birlikte keşfetmek, birlikte tatmak. Güzellikler paylaşılınca daha anlamlıdır, hatıradır, anıdır. Kendi başıma aynı tadı alamayacağımı biliyorum
O zaman eşinizle eşinizin anne babasını keşfedip, kv evini taşıp, anlamlı anlamlı oturacaksiniz.

Herşey insanın hayal ettiği gibi olmuyor. Eşiniz gitmek istemiyorsa gitmesin ama siz mutlaka gidin. Tek başınıza gidin veya yanınıza bir kafa dengi arkadaş alın gidin. Adam istemiyorsa zorla götürmenizin de bir anlamı yok, keyif alamazsınız, ama siz de kendinizi kısıtlamayın. Madem imkanınız var mutlaka gidin. Gezin, görün, gönlünüze göre tatil yapın. İnsan öyle hayal ediyor ama eşler illa ki aynı şeyden zevk alacak diye bir kaide tok, illa da herşeyi birlikte yapmak zorunda değilsiniz. Şimdi kendinizi mahrum bırakıyorsunuz daha mı iyi oluyor? çıkın kendiniz gidin. Eşsiz tatilin keyfini bir tattınız mı "keşke daha önce yapsaydım" diyeceksiniz.
Ben başlığı okuyunca, maddi imkansızlıklar yüzünden gidemiyorsunuz sandım. Benim eşim de örneğin doğa ve çadır tatilini hiç sevmez, çadırda asla yatmaz. Ben kendim çadır kurarım, doğa yürüyüşlerine eşim olmadan giderim. Geceleri çıkıp mehtabı izlerim, o evde ya da otel odasında oturup film izler. Ha keşke birlikte bunlardan haz alsak ama o istemiyorsa kendimi de mahrum bırakmam.

Eylül den nisana kadar da "Hava soğuk bu havada gezme mi olur herkes evinde oturuyor" derdi.Bahane çok.. Ankara dediğin bana küçücük bir ilçe gibi,hiç gezemedim
Nasıl küçücük bir ilçe ya, gitmek isteyene, aqua parklar, piknik alanları, Kızılcahamam, Beypazarı, Ayaş, müzeler, çocuklar için eğlence yerleri, Bolu, Amasra...

Ahaha..
Ben eşimsiz gezmeyi daha çok severim.

Şimdi o ne biçim evlilik, insan eşinden keyfi uzun ayrı kalmamalicilar şok olur.

Yapışık olalım diye. Ne onu istemedigi tatile mecbur bırakırım ne kendimi.
Ailesine bayılan gider tek başına istediği kadar orda durur.
Özleyen kari kocalar 1 hafta on gün başka bir yerde tatilde buluşur. Ortak tatili de yapar.

Tek de tatilden keyif alırım. Arkadaşlarımla kahkaha atarım. Yanımda olmak isteyen adam gelir. Onun pasa gönlü icin neden hayallerimden vazgeçeyim?

Cok şaşırdım size..

Aslında eşe gıcık olunacak birşey yok, o gitmek istemiyormuş ve gitmiyor adam net, kendi kararlarinin arkasında duruyor aslında eşine de değer vermiyor yoksa gönlü olsun diye bile giderdi.
Sıkıntı konu sahibinde eşine yapıştıriciyla yapışmış gibi ben sinir oluyorum eşsiz yapamayan zayıf kadınlara.

Hay ağzınıza sağlık. Sanırım bize oturun o zaman yerinizde demek düşüyor.

Birde şu var eş ailesi o zor şartlarda sizi beklemiyor siz eşiniz için gidiyorsunuz kendi tercihiniz olarak.
Bence çok güzel bir sansiniz var.
Benim esimin ailesi O kadar yobaz ki anlayış sıfır beni o şartlara bekliyorlar ben birde bunun için mücadele verdim.
Ve yazları esim oradayken ben kardeşimle takılıyorum kafam çok rahat.
Yeter ki oraya adım atmim.
Siz bence artilara odaklanın.

Yozgat’a nasıl gitmezsiniz? Merkezinde güzel tarihi yerleri var, Çamlık’a çıkıp çay içerek incir uyutması yemek var. Anlatınca bile gezesim geldi. İki kere gittim bide ben gezmeye

O şartlar dediğiniz, gel hayvan bak tarlaya bak gibi işler mi? Yoksa evleri falan mı kalınmayacak durumda. Ben de sevmem eş ailesi ile uzun kalmaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…