Tatile giden bayanlar kıymetini bilin lütfen

Benim babam da sizin eşiniz gibi tatil olaylarını hiç sevmez. Tek başına da gitmez yani direkt tatil olayı yok. Annem de aksine sürekli gezmek isteyen biri. Arkadaşlarıyla ya da kardeşleriyle gider tatile. Çiftler birlikte gitse daha iyi olur tabii ama annem de alıştı artık. Sevmeyen insanı da çok zorlayamıyorsunuz. Siz de yakınlarınızla tatil ayarlayın isterseniz.

Nıye tek gıtmıosunuz.Bırakın otursun annesıyle .Kusura bakmayın çok yuz vermişsınız.Insanlara bu kadar baglı olmayın.Kocanız olsa bıle .Kocasızda gezılır unutmayın.Kocasız ölünmüyorda .Ben 4 ay evlı kaldım her gun daha da kazanclı oldumu hissedıorum .

Herhalde cinsel hayatınız falan çok çok iyi o yüzden kendnizden veriyorsunuz sürekli..yahu parası yatırılmış tatile gelmemek ne demek? Ne biçim hayat arkadaşlığı..1 kere geliniyor hayata yine de siz bilirsiniz

Dünyadaki herşey önemsiz onlar için. Yaşamanız lazım. Kaç sene önce sıfır araba aldık köye gittik. Araç iki aylık. İneğin birini tosunlar kovalarken arabaya vurmuşlar. Şoför tarafı kapı, çamurlu üzeri çökmüş aracın. Kimse ay tüh yazık olmuş demedi ya. Yine bir sene orman yolunda araç yağ akıttı, motor arıza yandı. İlçeye götürdük, usta ben açamam motoru dedi. En yakın yetkili servise çekici ile gidecek araç dedi. En yakın yetkili servis de 350 km. Ay olay oldu evde. Ne gereği var, sırası mıydı? İki gğnde yapıldı araç. O iki gün kaç defa aradılar köyden bitmedi mi bitmedi mi diye.

Ay yok canım. Nerdeee? Bahçe içinde havuzlu minyatür villa tarzı bir yerdi. Tek başına kalamazdım. Otel falan olsa giderdim. Bağıra bağıra gitti para

Tek başınıza mı gidiyorsunuz? Neler yapıyorsunu,? Deniz,otel mi kültürel tatil mi. Tek başınıza canınız sıkılmıyor mu?
Benim eşim sever çok meraklıdır. Ama ben kız arkadaşımla da gidiyorum. Arabamız da var. Birkaç günlüğüne kaçıyoruz bi yerlere.

Arkadaşım bekar. Biz tatile giderken eşim de annesine gidiyor..

Bu sene de temmuzda eşimle gideceğiz. Ağustosta arkadaşımla.

Ben çok büyük kazanmıyorum. Ama çok iyi biriktiriyorum. Her sene yaz tatili icin kenara para atıyorum.

Küçük bütçeli tatiller bize yetiyor.

Eş şart değil. Arkadaş dost. Kardes. Yeğen . Anne baba. Tatile gitmeye birisi bulunur.

KimSe yoksa ben gelirim
Tatile asla hayır demeyiz

Kardeş, yeğen yok. Anne baba yaşlı, sağlık sorunları var. Arkadaşlar hep evli ve eşli gidiyorlar.Bekar bir öğretmen arkadaş var, o da din kültürü öğretmeni, hayat tarzında yok. Yine ben çocuğumun büyümesini bekliyim

Geçen çıkıp küçücük bir ili, sırf 3-5 mekanı ve yemekleri için gezmeye gittim. Hem de 4 saatlik yola. Çok severim gezmeyi. Salın kocanızı. Kendiniz gezin. Niye onu belliyorsunuz anlamıyorum

Biraz daha çevre edinmeye bakmalısınız. Sadece aile ve öğretmen çevresi olarak düşünmeyin. Hem yazın çok vaktiniz varken ilgilendiğiniz bir alanda kurslara ya da etkinliklere katılabilirsiniz. Kafa yapınıza uygun birilerini arkadaş edinebilirsiniz.
Ben olsam tek de katılırım turlara ama buna yanaşmıyorsunuz sanırım.
Ayrıca bireysel hareket edebildiğinizi gören eş mutlaka kendi de dahil olmaya çalışacaktır. Çalışmıyorsa da yapışsın koltuğuna kalkmasın zaten.

Çocuk var. Turlar çocukla olmaz, yazın bırakacak kimse yok kurslar da olmaz. Hayalim kızım az daha büyüyünce onunla gitmek. Böyle elele tutuşup rüzgarla güneşin batışını izlemek. Ona da göstermek herşeyi

Ben de karadenizliyim evli olan dayılarım var kimse de 1 ayını köy tatiline ayırmıyor
Neden söyledim konu artık kv kp oldu onların nasıl insanlar olduğu onlarla alakalı
Sizin eşinizin karakteri ilginç ha sizin tavrınız da ilginç

16 sene neye sabrettiyseniz artık bilemiyorum
Bu da sizin suçunuz ben kendi ailemin yanında bile bir ay kalamam

siz neden sürekli yok öğretmen arkadaşlar hep eşleriyle gidiyor ama hayalim buydu bilmem ne diyorsunuz ki
Siz istiyorsanız tek gidin arkadaşlarınızla gidin

bu adamın ailesi ölürse muhtemelen daha yaşayamazsınız hani

Eşimin anne babasını gördüğü tek zaman dilimi yaz tatili ve 15 tatil. Büyük ihtimalle dayılarınız anne ve babalarını başka zaman dilimlerinde de görebiliyorkar. Köyde hayvanı olmayan yaşlılar kışın gurbette oaln çocuklarının Yanına gidiyor. Eşimin ailesinin çok sayıda hayvanı olduğu için böyle bir durum olmuyor. Ben de diyemiyorum ki adama ananı babanı daha az gör, tatile gidelim. 1 ayı kısaltmaya vicdanım el vermez. Zaten yaşlılar.

Biraz sabit fikirli misiniz acaba? Eski açtığınız konularda da bunda da hiç bir çözüm önerisine açık olmadınız. Hep bir savunma hali. Bir yoruma bile şu uygulanabilir evet gibi bir durumunuz yok. Sadece anlatıp rahatlamak için açıyor gibisiniz konuları.

Sizin konu açıp aynı şeyleri tekrar etmeniz dışında birşey yazdığınız hiç olmamış, bu konuda da istikrarınızı devam ettiriyorsunuz.

Her söylenene, benim hayalim öyle değildi, arkadaşlarım evli, eşimin ailesi yaşlı o da haklı diyorsunuz.

E yani?

Her sene olduğu gibi tatilleri esktra birşey yapmadan eş memleketinde geçirmeye devam edin o zaman.
Parasını ödediği tatile eşi gelmiyor diye gitmemiş birine farklı bir düşünceyi kabul ettirmeyiz zaten.

Çözüm yok. 16 senedir ağladım, kavga ettim, boşanırum dedim. İkna edemedim. Konuyu açarken de belirttiiğim gibi yalnız gitmek gibi bir hayalim yok. Farkındaysanız tavsiyeler genellikle yalnız git şeklinde. Ben normal çekirdek aile olarak tatile gitmek istiyorum. Hatta bu tatilin çevremdeki insanlar için bu kadar sıradan olup benim için imkansız olmasına çok sinir oluyorum. En azından benim gibi birileei varsa, onlar çözüm bulmuşsa onu okumak isterim.

Parasını ödediğim tatil evime ne yazık ki 1200 km uzakta ve küçük çocukla olunca mecbur eş kişisiyle gitmek zorunda kalıyor insan. Diğer türlü ulaşım açısından mümkün değil. Keşke eş kişisi parayı oderken gideriz ya demeseydi.

Gideriz deyip gelmeyen eşin memleketinde bir ay kalacak olmanız da sizin tercihiniz. Eşim böyle birşey yapsa, rüyasında görür ailesinin yanına beraber gitmeyi.
Ayrıca gezmeye, tatile bu kadar karşı olan eşle, gittiğiniz yerden keyif alacağınızı mi düşünüyorsunuz? Cevabı hayır. 16 yıldır çevre ile bile gitmemeyi kabul edeceğinize tek de olsa birşeyler yapabilirdiniz. Bazı şeyleri olduğu gibi kabullenip alternatif yollar bulmak gerekir, sızlanmak yerine.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…