Tatile giden bayanlar kıymetini bilin lütfen

Senin kız 18 olana kadar dolar 18 liraya varır :KK43: o benim gençliğimin özenilen aile davranışiydi 😅😅
:KK53: :KK53:yani aşkolsun şurda bi hayal kurdurtmadın
belki zenginim ne biliyon:KK14:
Şimdi yazarken fark ettim sanırım sebebini. eşimin ailesi hayvancılık yapıyor. Annesi 77 yaşında ve tek başına 15 büyükbaşa bakıyor. Babası ot çayır biçiyor. Annesi her gün kaç kere ahır süpürüupr, yaylada eve su taşıyor, inek sağıyor. Sanırım eşim onlar bu işleri yaparken tatili hak görmüyor bize.
üzücü ama o insanlar öyle
değişmezler de durmazlar da
bunu eşinizle oturup konuşmanız lazım

Bende cok severim sizin gibi tarihi yerler görmeyi ülkemiz o kadar güzel ki.. Bizim gezemedigimiz yerleri turistler nerelerden gelip görüyorlar bu cok ağrıma gidiyor. Esimde sevmez tarihi yerler gezmeyi taş görüyorum ben sadece diyor 🙁

Aynı kişilerden mi bahsediyoruz acaba dedim bir an. Eşime dedim vallahi bebekten rahatsız olurlar diye. Çünkü annesi öyle uzun kahvaltı, sofra sevmez. Herkes bir an önce yesin işin başına gitsin ister. Sabahtan çayıra gidilsin, otlar yanmadan çevrilsin ister. Bizim bebe 50 dk da kahvaltı ediyor. O iş bende eşim.

ben aile apartmanında büyüdüm. bu kişiler bide nankör olur üstelik. ne yaparsanız yapın sadece ikisi çalışıp var etmiştir. herkes onlara engel olmuştur, herkes onların hayvanlarını sattirip elaleme madara etmek ister falan filan.

arkadaşlar çok güzel önerilerde bulunmuş. madem eşiniz karışmıyo bir hafta gidin sonra kafanıza göre gezin. bosunay eşinizi beklemeyin. eşiniz bu durumları göremiyo.

benim babamı dedem kovdu 25 sene birlikte durdular. 57 yaşındaydı benim babam evini ayırıp gittiğinde. dedem dik kafalı devam etti herşeye.
şimdi kendi vefat etti babaannem sağ. herşeyi dedemle ikisi yapmışlar bizler o emekleri yemisiz.ama ben size anlatsam onlar sürekli bizi sömürü hakkımızı yedi.bide üstüne böyle konuşuyo🤷

kocayı gezcez diye beklemeye değecek bı ortam yok sizde.

Ben de bebeğime güveniyorum. Azcık dillensin gizliden gizliye gaz vericem. Doğduğundan beri söylüyorum, bu çocuk gezerek öğrenecek diye. Eğer yine ikna olmazsa alırım kızımı giderüm bende

Çocuğunuz varsa onunla gidin. Anne çocuk başbaşa özel vakit geçirmiş olursunuz.
Böyle yaparsanız eşinizde bir süre sonra size katılacak bence

ben aile apartmanında büyüdüm. bu kişiler bide nankör olur üstelik. ne yaparsanız yapın sadece ikisi çalışıp var etmiştir. herkes onlara engel olmuştur, herkes onların hayvanlarını sattirip elaleme madara etmek ister falan filan.

arkadaşlar çok güzel önerilerde bulunmuş. madem eşiniz karışmıyo bir hafta gidin sonra kafanıza göre gezin. bosunay eşinizi beklemeyin. eşiniz bu durumları göremiyo.

benim babamı dedem kovdu 25 sene birlikte durdular. 57 yaşındaydı benim babam evini ayırıp gittiğinde. dedem dik kafalı devam etti herşeye.
şimdi kendi vefat etti babaannem sağ. herşeyi dedemle ikisi yapmışlar bizler o emekleri yemisiz.ama ben size anlatsam onlar sürekli bizi sömürü hakkımızı yedi.bide üstüne böyle konuşuyo🤷

kocayı gezcez diye beklemeye değecek bı ortam yok sizde.
Ben hayatımda ilk defa köy hayatı ve hayvancılık evlendikten sonra gördüm. Hep okuduğum köydeki elma yanaklı tonton teyzeler, amcalar hayal ettim. Resmen şok oldum. Köyün içinde yan komşunun ineği bile düşman. Allahın otunu paylaşamıyor kimse. Bi de dediğiniz gibi aile içinde evlendiğimden beri hayvan sayısı kavgası var. Her yıl ayılıp bayılanlar. Eşimin babası antidepresan içiyor. Abisi inekleri azaltalım anne dedi diye olay çıktı. Cenazeme gelmelere kadar gitti olay. Çok şaşırdım ben.

Ben hayatımda ilk defa köy hayatı ve hayvancılık evlendikten sonra gördüm. Hep okuduğum köydeki elma yanaklı tonton teyzeler, amcalar hayal ettim. Resmen şok oldum. Köyün içinde yan komşunun ineği bile düşman. Allahın otunu paylaşamıyor kimse. Bi de dediğiniz gibi aile içinde evlendiğimden beri hayvan sayısı kavgası var. Her yıl ayılıp bayılanlar. Eşimin babası antidepresan içiyor. Abisi inekleri azaltalım anne dedi diye olay çıktı. Cenazeme gelmelere kadar gitti olay. Çok şaşırdım ben.

diyorum ya size onlarınki bağımlılık. eşiniz gidip yardım ederek çanak tutuyo.

bı arkadaşım şey demişti bana. gelişmeyen köy kıskançlık olmayan köydür. eğer bi köyde kıskançlık varsa herkes mal mülk sahibi olur diye. o kadar haklı ki kıskançlık ve nispet mal mülk sahibi ediyo çoğunu:KK70:

bu Davaro filmindeki inek hıyar tarlasına girdi diye kan davası başlıyor ya. bu uydurma şaka falan değil ki gerçekten öyle başlayan kan davalari var.

siz bulaşmayın bu meselelere. onlar torun sevip görecek halde de değil belli ki. dediğim gibi bir hafta kalın kaçın

Durumları kötü gerçekten. Ama takıntı olmuş. Kendilerine yetecek emekli maaşları var. Çok yaşlılar. Kesinlikle hayvancılık ağır bir iş ve artık onlara uygun değil. Gitseniz siz de acırsınız ama vazgeçmiyorlar. Annesi çok inatçı bu konuda

Siz şimdi gidip 1 ay kalacakmısınız ?
Sebep?
Oturun evinizde eşiniz gitsin.

Tek gitmeye de karşı değil ki eşim. Ben gelmiyorum desem sen bilirsin der. Ama bulunduğumuz şehir aşırı nemli ve sıcak. Yani 2 ay kalamam gerçekten. Desem ki ben tatile gidiyorum, ona da hayır demez. Kendim gidp ne yapayım. Hayalim normal aile tatili. Eşli, mutlu, kahkahalı, sohbetli.
Sayın hocam. Yıllarca okudunuz,didindiniz, bir yerlere gelebilmek için onca emekler verdiniz. Şuan kendi paranızı kazanıyor olmanın verdiği özgüvenle ve gururla neden kendinizi birine bağımlı olmadan ödüllendiremiyorsunuz?

elinizde tüm imkanlarınız varken 16 yıl boyunca neden bu kötülüğü kendinize yaptınız? bunca zaman gözlerinizi, beyninizi içi geçmiş bir adama bel bağlamak için mi feda ettiniz?

sizler vatanımıza güzel gelecekler bırakan değerli insanlarsınız. herşeyin en güzelini haketmiyor musunuz?

lütfen kendinize değer verin. hayatınızı eş etrafında geçirerek heba etmeyin.. gelmek istemiyorsa gelmesin kendi planlarınızı kendi başınıza yapmaya tamda şuan başlayabilirsiniz..

ağustos 24e bir şey kalmadı elinizi çabuk tutun :)

diyorum ya size onlarınki bağımlılık. eşiniz gidip yardım ederek çanak tutuyo.

bı arkadaşım şey demişti bana. gelişmeyen köy kıskançlık olmayan köydür. eğer bi köyde kıskançlık varsa herkes mal mülk sahibi olur diye. o kadar haklı ki kıskançlık ve nispet mal mülk sahibi ediyo çoğunu:KK70:

bu Davaro filmindeki inek hıyar tarlasına girdi diye kan davası başlıyor ya. bu uydurma şaka falan değil ki gerçekten öyle başlayan kan davalari var.

siz bulaşmayın bu meselelere. onlar torun sevip görecek halde de değil belli ki. dediğim gibi bir hafta kalın kaçın
Bi görsünlerde bebepi.en azından üzerimden yükü kalksın. Bebe durmuyor diye kaçarım olmadı

Siz şimdi gidip 1 ay kalacakmısınız ?
Sebep?
Oturun evinizde eşiniz gitsin.
Evimde oturamam. Çatı katı. Bebeğim sadece bezle dolaşıyor ama yüzünden ter süzülüyor. Nem dehşet. İki ayda perişan olur. Mecbur gideceğiz. İkimizin memleketi de buraya göre nemsiz ve serin Allahtan. Bu yıl 1 ay olmaz sanırım. Bebek durmaya bilir. Yürümeye de başladı ki ahşap ev sıkıntı

Sayın hocam. Yıllarca okudunuz,didindiniz, bir yerlere gelebilmek için onca emekler verdiniz. Şuan kendi paranızı kazanıyor olmanın verdiği özgüvenle ve gururla neden kendinizi birine bağımlı olmadan ödüllendiremiyorsunuz?

elinizde tüm imkanlarınız varken 16 yıl boyunca neden bu kötülüğü kendinize yaptınız? bunca zaman gözlerinizi, beyninizi içi geçmiş bir adama bel bağlamak için mi feda ettiniz?

sizler vatanımıza güzel gelecekler bırakan değerli insanlarsınız. herşeyin en güzelini haketmiyor musunuz?

lütfen kendinize değer verin. hayatınızı eş etrafında geçirerek heba etmeyin.. gelmek istemiyorsa gelmesin kendi planlarınızı kendi başınıza yapmaya tamda şuan başlayabilirsiniz..

ağustos 24e bir şey kalmadı elinizi çabuk tutun :)
Bu yıl 24 ağustos değil. O geçen yıldı.

Evin arkasındaki plajın az ilerisinde kanalizasyon bağlantısı var çünkü. Eşim yüzme bildiği halde kendi de kesinlikle girmez. Hatta çocuğu kumunda bile oynatmaz. Aklınca bana laf sokmaya çalışıyor. Yüzme bilmiyorum ya ne yapacaksın Egede tatil köyünde diye
Karadeniz plaj temiz de olsa yüzmeyi öğrenmek için zor bir denizdir, hangi havada nerede denize gireceğinizi bilmeniz lazım ama Ege tam sizlik, yüzmeyi öğrenebilirsiniz.
Çocukken bisiklete toplasanız 15 gün kadar binebildim sonrası yok, 47 yaşında sıfırdan bisiklet kullanmayı öğrendim, siz de yüzme öğrenirsiniz bence.

Eşiniz ailesini düşünüyor onlara karşı sorumluluk hissediyor olabilir saygı duyarım ama aileyi düşünürken sizin de seneleriniz istediklerinizi yapamadan geçiyor, eşiniz gelmese bile tüm yılın yorgunluğunu atmak, enerji depolamak, moral bulmak için istediklerinizi yapın.
Ege'de tatil mi gidin, yüzmek mi yüzün, tarihi yerleri gezmek mi gezin.

Eşim kumsalda güneşlenmeyi hiç sevmez o yüzden de plaja gitmez, onun deniz anlayışı açıklardan dalıp deniz canlılarını gözlemlemektir, ben tam tersi kendimi plaja atayım güneşleneyim isterim, eşim plaj sevmiyor diye kendimi kısıtlamadım çantamı kaptığım gibi plaja gittim, AVM'ye gitsek giyim mağazalarını dolaşmaktan sıkılır tekno mağazaları sever, gidince ayrılırız o istediği ben istediğim mağazaları gezerim herkesin gönlü olur.

Evlisiniz diye eşsiz gitmek istememenizi anlıyorum ama hiçbir zaman gitmezse ne yapacaksınız?

Memlekete gidecekmişsiniz bu yıl sizin miladınız olsun, gezmek istediğiniz ilçelerini tarihi yerlerini gezin, eşiniz gelmese de gidin keyif alın.

Son düzenleme:
Evimde oturamam. Çatı katı. Bebeğim sadece bezle dolaşıyor ama yüzünden ter süzülüyor. Nem dehşet. İki ayda perişan olur. Mecbur gideceğiz. İkimizin memleketi de buraya göre nemsiz ve serin Allahtan. Bu yıl 1 ay olmaz sanırım. Bebek durmaya bilir. Yürümeye de başladı ki ahşap ev sıkıntı

İyide deniz var diyorsunuz her gün inersiniz. Sinop 2/3 saat yazdığınıza göre tahmimim samsunda falansınız.

Bu yıl 24 ağustos değil. O geçen yıldı.
CCBBDA63-024E-4358-803A-7E6570F5B4C6.png

Samsun olsa keşke. Orası bu kaqar nemli değil. Bizde bir Boztepe var ki bütün nem üzerine çörekleniyor. Resmen görüyorsunuz nemi. Deniz sıkıntı burada. Belki bilirsiniz sürekli derelerden gelen atıklar var, bulanık bir su. Aşırı dalgalı.rip akıntı diye bir şey var. Allah korusun

Hindistanlı falan mı bunlar bildiğiniz ineğe tapıyorlar!

X