Incredible incredible
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
-
- Konu Sahibi mermaid2608
Evet aynı kişi, bu ve türevleri konularBir üye vardı
Bebeği sadece bebek arabasıyla sokakta dolaştırınca uyuyordu
O da her çözüm önerisine bahane buluyordu
Aynı kişi mi acaba
Evet aynı kişi, bu ve türevleri konular
16 koca senede tıpış tıpış gitmiş istemeye istemeye kalmış. Sürekli kendinden ödüm verip sadece sızlanmış. Bu saatten sonra daha da zor değişir benceO zaman karakteri bu
Hiçbir şekilde aksiyon almayan, sadece sızlanan ama sızlandığı şeyleri değiştirmek için kılını kıpırtdatmayan ve hep bahane bularak vicdanını rahatlatmaya çalışan biri
Konu sahibi ciddi söylüyorum bunu. Tatilden önce bir terapiye gidin. Kendi değerinizin farkına varın
Bir üye vardı
Bebeği sadece bebek arabasıyla sokakta dolaştırınca uyuyordu
O da her çözüm önerisine bahane buluyordu
Aynı kişi mi acaba
Çözüm bulamamanın nesini anlayacaklar? 16 ayda çocuğunuzun uyku işini düzene oturtamamış, bir gıdım ilerleme sağlamamışsınız.Yanlış hatırlıyorsunuz gayet güzel çözüm bulduk. Hem de buradan bir bayan tarafından. Saat yasaklarında çıkamadık balkona en düşük hızda koşu bandını koyun diye yazmıştı özelden bir bayan, aynen öyle yaptık. Gayette güzel oldu. O zamanda çözüm olarak evde yatağında uyumaya alıştır yazmışlardı. Ben bilmiyor muyum, aklıma gelmedi mi acaba diye düşünüyor insanlar. Alışmıyor diyorum, hala ısrarla alışmaaı lazım. Çocuk 16 aylık hala bebek arabasında uyuyor. Benim istediğim çözüm uyku şekli, yöntemi değişikliği değil ki. Yasak saatlerde o bebek arabasında hareketli açık havada nasıl uyur. Bir arkadaş mis gibi çözüm bulmuş yazdı. Bana da mantıklı geldi. 3500 koşu bandı aldım. İşe de yaradı. Bu konuyu açarken özellikle yazdım. Hayalim yalnız gitmek değil. Cvp yazan kişilerin %85 i yalnız git yazmış. Okuduğunu idrak edemeyen bir toplumuz,
Sabit fikirlisiniz, yeni düşüncelere açık değilsiniz çünkü. Bebek arabası ile uyutma konusunda da bunda da kendinizi zora koşuyor, çözüm aramıyorsunuz. Siz çabalamazsanız çocuğunuz bebek arabası da uyumaya, her yaz köye gitmeye devam edersiniz.Yanlış hatırlıyorsunuz gayet güzel çözüm bulduk. Hem de buradan bir bayan tarafından. Saat yasaklarında çıkamadık balkona en düşük hızda koşu bandını koyun diye yazmıştı özelden bir bayan, aynen öyle yaptık. Gayette güzel oldu. O zamanda çözüm olarak evde yatağında uyumaya alıştır yazmışlardı. Ben bilmiyor muyum, aklıma gelmedi mi acaba diye düşünüyor insanlar. Alışmıyor diyorum, hala ısrarla alışmaaı lazım. Çocuk 16 aylık hala bebek arabasında uyuyor. Benim istediğim çözüm uyku şekli, yöntemi değişikliği değil ki. Yasak saatlerde o bebek arabasında hareketli açık havada nasıl uyur. Bir arkadaş mis gibi çözüm bulmuş yazdı. Bana da mantıklı geldi. 3500 koşu bandı aldım. İşe de yaradı. Bu konuyu açarken özellikle yazdım. Hayalim yalnız gitmek değil. Cvp yazan kişilerin %85 i yalnız git yazmış. Okuduğunu idrak edemeyen bir toplumuz,
Çözümsüzlüğü çözüm sanıyor. Çok ilginç. Ortada çözüm yok, kocasının her dediğini yapan, kendi isteklerini gerçekleştiremeyen bir insan gelmiş burada atar yapıyorSabit fikirlisiniz, yeni düşüncelere açık değilsiniz çünkü. Bebek arabası ile uyutma konusunda da bunda da kendinizi zora koşuyor, çözüm aramıyorsunuz. Siz çabalamazsanız çocuğunuz bebek arabası da uyumaya, her yaz köye gitmeye devam edersiniz.
Dünyaya bir daha gelmeyeceksiniz. İstediğiniz yerlere gidin, gezin. Eşiniz belli ki sizinle aynı kafada değil. Beraber gitseniz de keyifli olmayacak. Bu kadar sene olmuş, bunu kabullenin. Arkadaşlarınızla gidin daha iyi olur16 yıllık evliyim. Üstelik ikimizde öğretmeniz. Ama ikimizin memleketine de çok uzağız. Tayin açılmıyor. Hayallerim vardı. Çok severdim gezmeyi. Daha lisedeyken Çanakkale, Bursa, İstanbul, Ankara hep gezdim. Dolmabahçe sarayından Geliboluya. Ama babam tek maaştı. Artık ne kadar maddi imkanlar izin veriyorsa. Arabamız da yoktu. Evlendim. Çift maaş olduk. 14 senedir arabamız var. Ve benim öğrencilik yıllarımdan kalan hayallerim. Ege kıyıları, Antalya, Kapadokya, Mardin,Sümela manastırı...Nasıl severim tarihi yerler görmeyi, ilk defa bir şehri gezmeyi. Ama tatil anlayışı olmayan bir eşim var. Kapadokyaya gidelşm mi? Ben gittim anlatıldığı gibi değil.Çeşme, Alaçatı, Selçuk? Ne yapıcaz, bütün gün sokakta mı dolaşacağız?Ben hayatımda hiç tatil yapmadım. 40 yaşında bir öğretmenim ve yaşadığım ülkenin en güzel yerlerini görmedim. Eşimi 16 yıldır memleketlerimiz dışında bir yere gitmeye ikna edemedim. Yazıklar olsun bana. Rezervasyon da yaptırdım, parasını da yatırdım ama günü gelince gitmedi. Koskoca iki ay yaz tatilini yarıya bölüp memleketlerde geçiriyoruuz ya. Kendin git diyeceksiniz. Ben kendim gitsem ne olacak? Hayalşm bu değildi ki. Eşimle gitmek isterdim, yeni yerler görmek, keyif almak. Senenin yorgunluğunu atmak. İkna edemedim işte yıllardır. Daha da vahimi bulunduğumuz ilin turistik ilçelerine bile gidemedik. Aylarca Sinop diye yalvardım. 3 saat bize. Herşeyi ben hallederim dedim. Yok. Ama çok yoruldum. Pazartesi, onun memleketine gidiyoruz. Koskoca bir ay oradayız. Onun memleketinin de çok güzel yerleri var. Ama oralara da gidemiyoruz. Çünkü amacımız gezmek değilmiş, Anne babasını görmekmiş. Evden ekmek almaya diye çıkıp hiç dönmemek istiyorum.
Annesi ile 18 gunde anca mi tanisabildiniz peki?Mecbur gittik, çünkü annesi ile tanışmam lazımdı. İnekleri o zaman da 16-17 taneydi ve onları bırakıp nikaha gelemedi. İllerinArası 1300 km. Sadece babası geldi nikaha. İlk yaz 18 gün kaldık. Ordan benim memleketime gittik. Orada da 15 gün kaldık. Sonra benim ortalama yükseltme sınav görevlerim vardı, lisede çalışıyordum. Mecbur eve döndük
Bebeği de birkaç kez yatağında uyutsa bebek arabası yerine yatağında uyurdu çocuk. Onun yerine gidip koşu bandı almışbelki de birkaç kez eşinizi geride bırakıp gitseniz aklı başına gelir ve size katılmaya başlardı.
insanlar bazen sözlerden değil davranışlardan anlıyorlar.
Öyle deme en zor çocuk onun. Bizim çocuklar hep az zekalı ondan yataklarında odalarında kolayca uyudular. Biz bilmeyiz zor çocuk onunkiBebeği de birkaç kez yatağında uyutsa bebek arabası yerine yatağında uyurdu çocuk. Onun yerine gidip koşu bandı almış
Kocayı da arkasında bırakmak yerine peşinden gidiyor işte. Bulduğu çözümler böyle konu sahibinin. Yapacak bir şey yok.
Kıyamıyorum, uğraşamıyorum yerine zor çocuk demek daha kolay. Resti çekemeyince de koca zor koca oluveriyor.Öyle deme en zor çocuk onun. Bizim çocuklar hep az zekalı ondan yataklarında odalarında kolayca uyudular. Biz bilmeyiz zor çocuk onunki
Kıyamamak da değil zora gelmek istememek. Kim bir hafta uğraşacak çocuk uyutmaya, yada kocayı iknaya uğraşacak.Kıyamıyorum, uğraşamıyorum yerine zor çocuk demek daha kolay. Resti çekemeyince de koca zor koca oluveriyor.
Kendi bilir valla yapacak bir şey yok. Sabahtan beri diyorum kadın çözüm aramıyor uğraşmayın diye.Kıyamamak da değil zora gelmek istememek. Kim bir hafta uğraşacak çocuk uyutmaya, yada kocayı iknaya uğraşacak.
İnsanlar size çözüm önerisi sundu, siz eşinizle tatile gitmek için çocuğunuza verilen tavsiye gibi bir tavsiye istiyorsanız, o zaman bir tablet alın gitmek istediğiniz tatil beldesinin canlı mobese görüntülerini izleyin birlikte.Yanlış hatırlıyorsunuz gayet güzel çözüm bulduk. Hem de buradan bir bayan tarafından. Saat yasaklarında çıkamadık balkona en düşük hızda koşu bandını koyun diye yazmıştı özelden bir bayan, aynen öyle yaptık. Gayette güzel oldu. O zamanda çözüm olarak evde yatağında uyumaya alıştır yazmışlardı. Ben bilmiyor muyum, aklıma gelmedi mi acaba diye düşünüyor insanlar. Alışmıyor diyorum, hala ısrarla alışmaaı lazım. Çocuk 16 aylık hala bebek arabasında uyuyor. Benim istediğim çözüm uyku şekli, yöntemi değişikliği değil ki. Yasak saatlerde o bebek arabasında hareketli açık havada nasıl uyur. Bir arkadaş mis gibi çözüm bulmuş yazdı. Bana da mantıklı geldi. 3500 koşu bandı aldım. İşe de yaradı. Bu konuyu açarken özellikle yazdım. Hayalim yalnız gitmek değil. Cvp yazan kişilerin %85 i yalnız git yazmış. Okuduğunu idrak edemeyen bir toplumuz,
Bebeği de birkaç kez yatağında uyutsa bebek arabası yerine yatağında uyurdu çocuk. Onun yerine gidip koşu bandı almış
Kocayı da arkasında bırakmak yerine peşinden gidiyor işte. Bulduğu çözümler böyle konu sahibinin. Yapacak bir şey yok.