- 24 Eylül 2011
- 3.593
- 8.511
- Konu Sahibi mermaid2608
Sanırım şanssızlığıım eşim doğu Karadenizli. Herkesin görmek ve tatil yapmak hayali olan ahşap evlerde büyümüş. Hala da evleri öyle. Her yer yemyeşil, dere kenarı. Mis gibi hava. Nirvanaya ulaşmış. Benim isteklerim daha kalabalık, gürültülü yerler olduğu için hiç hoşuna gitmiyor. Zaten 1 ay doğu Karadenizin en doğal en yeşil yerinde kalıyorum, ben de biraz sosyallik istiyorum. Hatta eşimin yaylasının resmini paylaşsam burada millet yüzüme tükğrpr. Allahtan daha ne istiyorsun diye.
Şuan Doğu Karadeniz'den bildiriyorum :) eşim buralı ve bir haftalığına kayinvalideleri ziyarete geldik. Evet çok güzel,doğa harika, ağaçlar,dereler,serin hava vs. ama heryerin özelliği farklı.Neden burayla sınırlı kalayım ki. Yaşlı insanlarin burada yaşamak,çayla fındıkla,hayvanlarla ugraşmak tamamen kendi tercihleri.Hiç biri de bunu geçim derdi için yapmıyor.Cok paraları olsa da lüks,keyif kavramları yok. Böyle seviyorlar.
Nitekim döndükten 3 gün sonra da Ege'ye geçeceğiz. Çünkü bizim de tercihimiz bu yönde.Eşim ısrarla gelmek istemese kendi bilirdi, ben yine de giderdim.Keyif alamasam da,sıkılsam da inadına giderdim. Gezmeden söyleneceğime gezmiş olarak söylenirdim.Eminim senin her sene çocukla yalnız tatile gitmen bir noktadan sonra onu sinir edecek ve artık sen ona değil o sana uyacak aslında.Ama bunun için önce senin ona uymayı birakman lazim.