- 11 Aralık 2018
- 39.552
- 245.035
-
- Konu Sahibi mermaid2608
Televizyona bağlayıp önünde mutlu aile fotoğrafı da çekebilirler. Şahane çözüm benceİnsanlar size çözüm önerisi sundu, siz eşinizle tatile gitmek için çocuğunuza verilen tavsiye gibi bir tavsiye istiyorsanız, o zaman bir tablet alın gitmek istediğiniz tatil beldesinin canlı mobese görüntülerini izleyin birlikte.
Yanlış hatırlıyorsunuz gayet güzel çözüm bulduk. Hem de buradan bir bayan tarafından. Saat yasaklarında çıkamadık balkona en düşük hızda koşu bandını koyun diye yazmıştı özelden bir bayan, aynen öyle yaptık. Gayette güzel oldu. O zamanda çözüm olarak evde yatağında uyumaya alıştır yazmışlardı. Ben bilmiyor muyum, aklıma gelmedi mi acaba diye düşünüyor insanlar. Alışmıyor diyorum, hala ısrarla alışmaaı lazım. Çocuk 16 aylık hala bebek arabasında uyuyor. Benim istediğim çözüm uyku şekli, yöntemi değişikliği değil ki. Yasak saatlerde o bebek arabasında hareketli açık havada nasıl uyur. Bir arkadaş mis gibi çözüm bulmuş yazdı. Bana da mantıklı geldi. 3500 koşu bandı aldım. İşe de yaradı. Bu konuyu açarken özellikle yazdım. Hayalim yalnız gitmek değil. Cvp yazan kişilerin %85 i yalnız git yazmış. Okuduğunu idrak edemeyen bir toplumuz,
Bu durumda en iyi çözüm bu, herkes gayet makul önerilerde bulundu ama baştan bebek arabasına bulunan çözüm gibi şeyler bekliyorum denseydi direkt mobese derdim.Televizyona bağlayıp önünde mutlu aile fotoğrafı da çekebilirler. Şahane çözüm bence
Çocuk daha iki yıldır var hayatınızda öncesinde hiç aklınıza gelmedi mi? Mesajlarınızdaki pasifliği gördükçe benim içim şişti.Çocuk var. Turlar çocukla olmaz, yazın bırakacak kimse yok kurslar da olmaz. Hayalim kızım az daha büyüyünce onunla gitmek. Böyle elele tutuşup rüzgarla güneşin batışını izlemek. Ona da göstermek herşeyi
O zaman eşinizi de buna göre seçecektiniz. Hayalleriniz varken, bunlara zerre uymayacak karakterde biri ile evlenip, 16 yıldır evli kalıp kendi kendinizi mutsuz etmişsiniz. Bu saatten sonra kim ne dese boş.Tek gitmeye de karşı değil ki eşim. Ben gelmiyorum desem sen bilirsin der. Ama bulunduğumuz şehir aşırı nemli ve sıcak. Yani 2 ay kalamam gerçekten. Desem ki ben tatile gidiyorum, ona da hayır demez. Kendim gidp ne yapayım. Hayalim normal aile tatili. Eşli, mutlu, kahkahalı, sohbetli.
Anlaşılıyor bence. Kardeşimi biriyle tanıştırmıştı arkadaşları. Adam akademik anlamda ilerlemek istiyor. Anlatıyor şu kadar gezdim şu ülkelere gittim vs artık kariyerime odaklanmak durulmak istiyorum. Bu ne demek? İkinci bir görüşme olmadı aralarında.Bu durum evlilik öncesinde anlaşılmıyor mu merak ediyorum. Mesela evlenmeden önce fildir fildir gezen biri evlendikten sonra nasıl değişiyor anlayamıyorum ben. Mesela balayı evlilikten sonra konuşulan bir şey değil, hani maddi koşullar ya da izin durumu gibi esktrem durumlar dışında herkes balayini düğünden çok oncesinden ayarlıyor. Bu da demek oluyor ki düğün öncesinde de bu konuda sinyaller vermiş adam. He bazen biz o verilen sinyalleri anlamayız bazen anlamak istemeyiz ama cidden bir insan evlendikten sonra nasıl bu kadar 180 derece değişir aklım almıyor. Büyük konuşmak elbet istemem, henuz evli de değilim, belki çok normaldir bu şekilde değişim çoğunlukta vardır. Ama ben mantıken idrak edemiyorum bunu.
Yanlış hatırlıyorsunuz gayet güzel çözüm bulduk. Hem de buradan bir bayan tarafından. Saat yasaklarında çıkamadık balkona en düşük hızda koşu bandını koyun diye yazmıştı özelden bir bayan, aynen öyle yaptık. Gayette güzel oldu. O zamanda çözüm olarak evde yatağında uyumaya alıştır yazmışlardı. Ben bilmiyor muyum, aklıma gelmedi mi acaba diye düşünüyor insanlar. Alışmıyor diyorum, hala ısrarla alışmaaı lazım. Çocuk 16 aylık hala bebek arabasında uyuyor. Benim istediğim çözüm uyku şekli, yöntemi değişikliği değil ki. Yasak saatlerde o bebek arabasında hareketli açık havada nasıl uyur. Bir arkadaş mis gibi çözüm bulmuş yazdı. Bana da mantıklı geldi. 3500 koşu bandı aldım. İşe de yaradı. Bu konuyu açarken özellikle yazdım. Hayalim yalnız gitmek değil. Cvp yazan kişilerin %85 i yalnız git yazmış. Okuduğunu idrak edemeyen bir toplumuz,
Giden ömrümün farkındayım ama benim başka gelirim yok..dediğimi bi yaptırabilsem ama o benden inatçı..Giden ömrümüz farkında mısınız?
Bu sene tekne turuna gidelim dedim eşime otele o kadar para verdik tekneye de mi vercez seneye gideriz dedi, belki seneye kaza yapıp yuruyemeyecegim, belki öleceğim dedim. Lütfen kendi hayatınızın kıymetini bilin ve tek kişiye bağlamayın.
Konuyu takip ediyorum, en güzel tavsiye bu.Adamin içeceğine ilac atip bayiltin, arabaya tasiyin. Sabah tatilde beraber uyanirsiniz. Baska nasil cozum önerebiliriz su ana kadar söylenmeyen, bilemedim.
Tivoli senin hayatınla ilgili şaşıracağımız başka bir şey kalmadı herhalde diyorum, her defasında daha garip bir şey anlatıyorsun. Hepiniz ayrı alemsiniz. Adeta tencere kapaksınız. Kadının oğlu evlenmiş, ineklerini başka birine bırakıp gidemiyor nikaha. İnek de inek. Hindular bile bu kadar tapmıyordur ineğe.Mecbur gittik, çünkü annesi ile tanışmam lazımdı. İnekleri o zaman da 16-17 taneydi ve onları bırakıp nikaha gelemedi. İllerinArası 1300 km. Sadece babası geldi nikaha. İlk yaz 18 gün kaldık. Ordan benim memleketime gittik. Orada da 15 gün kaldık. Sonra benim ortalama yükseltme sınav görevlerim vardı, lisede çalışıyordum. Mecbur eve döndük