- 17 Ağustos 2011
- 21.920
- 136.640
-
- Konu Sahibi mermaid2608
Ben de Ankara'yı bilmiyorum, çok alakasız başka bir şehirde yaşıyorum:)Ekran görüntüsü aldim teşekkürler
Nasılsa Ankara'yi bilmiyor diye uyduruyordu işte
Sadece derdimi paylaştım. Belki benim göremediğim, yanlı düşündüğüm, objektif olamadığım noktalar vardır dedim. Eşime çok anlattım. Sen şehirlerle, anne babayı kıyaslıyorsun dedi. Zaten onlar ölünce köye gidecek kimse kalmayacak dedi..Problemi çözmek istemiyor çünkü. Bir sihirli değnekli sihirbaz gelsin, kocasına dokunsun da adam tatil yapmayı isteyen bir adam haline gelsin istiyor. Bu gerçekleşene kadar da içinden içinden üzülmeye devam edecek. Adama da yansıttığı yok, kendi kendine üzülüyor.
Evliyim ama bende idrak edemiyorum açıkçası.
Evlenmeden önce gezmeyi seven bir insan nasıl oluyorda, evlenince yerinden kalkmak istemeyen birine dönüşüyor?
Anlattıkları değilde biraz beraber yaşananlara bakmak lazım, evlilik öncesi.
Eşim sevgililik döneminde de gezmeyi seven, yeni yerler araştıran biriydi, evlendik yine aynı. Bizim planları da genelde o yapar, araştırır benim özellikle gitmek istediğim bir yer yoksa. Ben bağlasam tutamam eşimi sürekli evde. Arkadaşlarıyla da ayrı gezer, plan yapar.
Bir insan imza atmayla bir anda 180 derece değişmez, inandıramaz bana bunu kimse.
Sadece derdimi paylaştım. Belki benim göremediğim, yanlı düşündüğüm, objektif olamadığım noktalar vardır dedim. Eşime çok anlattım. Sen şehirlerle, anne babayı kıyaslıyorsun dedi. Zaten onlar ölünce köye gidecek kimse kalmayacak dedi..
E gelmiyor işte. boynuna semer vurup götüremeyeceğinize göre, siz de çaresine bakacaksınız. Bence tek veya arkadaşlarınızla gidin. Biraz buruk olursunuz belki ama madem tarihi yerleri bu kadar çok seviyorsunuz, o zaman mutlu olacağınızdan eminim. Sizin onu takmadığınızı mutlu olduğunuzu da görünce belki biraz olsun değişir. Değişmese de şöyle düşünün, bu dünyaya bir defa geliyorsunuz. Gezmek, yeni şeyler keşfetmek mutlu olmak hakkınız. Boşanmayacağınıza göre, o zaman yeni yerler görme isteğinden kendinizi hepten mahrum bırakmayın.Tek gitmeye de karşı değil ki eşim. Ben gelmiyorum desem sen bilirsin der. Ama bulunduğumuz şehir aşırı nemli ve sıcak. Yani 2 ay kalamam gerçekten. Desem ki ben tatile gidiyorum, ona da hayır demez. Kendim gidp ne yapayım. Hayalim normal aile tatili. Eşli, mutlu, kahkahalı, sohbetli.
Sonraki yıllarda da her yaz tatili köye gitmeye devam ettiniz.Mecbur gittik, çünkü annesi ile tanışmam lazımdı. İnekleri o zaman da 16-17 taneydi ve onları bırakıp nikaha gelemedi. İllerinArası 1300 km. Sadece babası geldi nikaha. İlk yaz 18 gün kaldık. Ordan benim memleketime gittik. Orada da 15 gün kaldık. Sonra benim ortalama yükseltme sınav görevlerim vardı, lisede çalışıyordum. Mecbur eve döndük
Sadece derdimi paylaştım. Belki benim göremediğim, yanlı düşündüğüm, objektif olamadığım noktalar vardır dedim. Eşime çok anlattım. Sen şehirlerle, anne babayı kıyaslıyorsun dedi. Zaten onlar ölünce köye gidecek kimse kalmayacak dedi..
Adam gibi keyfe göre tatil yapmak için ananın babanın ölmesini mi beklemek mi gerekiyormuş ne münasebet ?Sadece derdimi paylaştım. Belki benim göremediğim, yanlı düşündüğüm, objektif olamadığım noktalar vardır dedim. Eşime çok anlattım. Sen şehirlerle, anne babayı kıyaslıyorsun dedi. Zaten onlar ölünce köye gidecek kimse kalmayacak dedi..
Bakın şuraya yazıyorum, umarım dediğim çıkmaz inşaallah çıkmaz.Sadece derdimi paylaştım. Belki benim göremediğim, yanlı düşündüğüm, objektif olamadığım noktalar vardır dedim. Eşime çok anlattım. Sen şehirlerle, anne babayı kıyaslıyorsun dedi. Zaten onlar ölünce köye gidecek kimse kalmayacak dedi..
Tamam işte ben de çözüm aramıyorsunuz diyorum. Bu kadar insan sayfalardır size çözüm yolu sunuyor, ikna etmeye çalışıyor ama sizin istediğiniz bu değil. Derdinizi anlattınız ve sizinle birlikte üzülelim istiyorsunuz. Herhangi bir değişiklik istemiyorsunuz hayatınızda. Ben üzüldüm size, derdinizi paylaşıyorum.Sadece derdimi paylaştım. Belki benim göremediğim, yanlı düşündüğüm, objektif olamadığım noktalar vardır dedim. Eşime çok anlattım. Sen şehirlerle, anne babayı kıyaslıyorsun dedi. Zaten onlar ölünce köye gidecek kimse kalmayacak dedi..
En baştan ilk yazlarında 18 gün kalmam ben köyde 8 gün de tatile gidiyorum sen ister gel ister gelme deseydi adam da uyum sağlamak zorunda kalacaktı. Adam ne dese itiraz etmeden yapmış şimdi de şanslısını diyor. Şanslı değiliz, kendi şansımızı yaratıyoruz. Ben asla evlendiğim sene buna razı olmazdım en başta.Tamam işte ben de çözüm aramıyorsunuz diyorum. Bu kadar insan sayfalardır size çözüm yolu sunuyor, ikna etmeye çalışıyor ama sizin istediğiniz bu değil. Derdinizi anlattınız ve sizinle birlikte üzülelim istiyorsunuz. Herhangi bir değişiklik istemiyorsunuz hayatınızda. Ben üzüldüm size, derdinizi paylaşıyorum.
Dün gece dedim zaten şanslı değiliz, istiyoruz ve tatilimizi yapıyoruz. Evlendik diye kocaya bağımlı olmadık ya. Adam bulmuş sakin sessiz ne derse yapan kadını basmış nikahı hemen. Bizim gibisine denk gelecekti görürdü 1 ay köyde kalmayı.En baştan ilk yazlarında 18 gün kalmam ben köyde 8 gün de tatile gidiyorum sen ister gel ister gelme deseydi adam da uyum sağlamak zorunda kalacaktı. Adam ne dese itiraz etmeden yapmış şimdi de şanslısını diyor. Şanslı değiliz, kendi şansımızı yaratıyoruz. Ben asla evlendiğim sene buna razı olmazdım en başta.
Galiba kilit nokta dediğiniz gibi anlattıkları değil de beraber yapılanlara bakmak..Evliyim ama bende idrak edemiyorum açıkçası.
Evlenmeden önce gezmeyi seven bir insan nasıl oluyorda, evlenince yerinden kalkmak istemeyen birine dönüşüyor?
Anlattıkları değilde biraz beraber yaşananlara bakmak lazım, evlilik öncesi.
Eşim sevgililik döneminde de gezmeyi seven, yeni yerler araştıran biriydi, evlendik yine aynı. Bizim planları da genelde o yapar, araştırır benim özellikle gitmek istediğim bir yer yoksa. Ben bağlasam tutamam eşimi sürekli evde. Arkadaşlarıyla da ayrı gezer, plan yapar.
Bir insan imza atmayla bir anda 180 derece değişmez, inandıramaz bana bunu kimse.
Yalnızca derdini paylaşıp üzülmemizi istiyorsa, şahsen ben de üzüldüm dalga geçmek için demiyorum cidden üzüldüm çünkü 16 yıllık evlisiniz ve senelerdir tatile gitmek istiyorsunuz planlar yapıyorsunuz, eşinize söylüyorsunuz, konuşuyorsunuz ama adam bir kere bile ya bu senede eşimi tatile götüreyim, onca sene söyledi hep bahane buldum yapmadım, gönlünü kırdım telafi edeyim dememiş, zerre değerim yokmuş demek ki derim ben.En baştan ilk yazlarında 18 gün kalmam ben köyde 8 gün de tatile gidiyorum sen ister gel ister gelme deseydi adam da uyum sağlamak zorunda kalacaktı. Adam ne dese itiraz etmeden yapmış şimdi de şanslısını diyor. Şanslı değiliz, kendi şansımızı yaratıyoruz. Ben asla evlendiğim sene buna razı olmazdım en başta.