- 14 Mayıs 2014
- 513
- 627
- 303
- Konu Sahibi neseliii34
-
Arkadaşlar merhaba, bu konuyu başka bi bölüme açmam gerekir belki ama, en çok okunan bölüm bu ve benim de yardıma ihtiyacım var. Antalya da veya ilçelerinde sakin huzurlu bi tatil istiyoruz eşimle. Doğa ile içiçe ve nezih olan bi yer arıyoruz. Denizin dibinde olmasına gerek yok, mesafeli olabilir. Havası temiz, sakin, yeşil olsun istiyoruz. Çok mu şey istiyoruz bilmem ama içkisiz olursa daha da güzel olur :) değerli fikirlerinizi bekliyoruz. Rezervasyon gerekeceği için bi an önce bulabilsek güzel olacak
Biz Antalya/Kaş'a gideceğiz bu sene, rezervasyon yaptırdıgımızda işletme sahibi Kaş'ın küçük ve sakin bir yer olduğunu söyledi ayrıca yapacak bir sürü aktivite varmış, merkeze yakın yerlerde eğlence yerleri de bulunuyormuş. Gezecek görecek çok güzel yerler olduğunu söyledi, ve Kaş'ın genelde sessiz sakin bir yer olduğunu. Bakalım gidip göreceğiz, Fikir olması acısından yazdım :)
aynı bölge için aynı isteklerdeyiz :) biz de ya çadır ya pansiyon konaklaması yapacağız. eşim biraz alanya manavgat tarafını düşünse de ben muğla Marmaris tarafından yanayım. hem izmir e de bir uğrarız çıkmışken :) topiği takipteyim /
💑💓
Ben Muğla'yı araştırdım, Gökova çok güzel, ayka otel var orada özelliklerine bakın netten, benimle aynı isteklerdeyseniz oraya hayran kalırsınız :) maalesef bu sene için Muğla isteğimizi erteledik, Antalya dan bulmaya çalışıyoruz aynı özellikte bir yeri :)
Kemer nasil bir yer arkadaslar ???
Arkadaşlar merhaba, bu konuyu başka bi bölüme açmam gerekir belki ama, en çok okunan bölüm bu ve benim de yardıma ihtiyacım var. Antalya da veya ilçelerinde sakin huzurlu bi tatil istiyoruz eşimle. Doğa ile içiçe ve nezih olan bi yer arıyoruz. Denizin dibinde olmasına gerek yok, mesafeli olabilir. Havası temiz, sakin, yeşil olsun istiyoruz. Çok mu şey istiyoruz bilmem ama içkisiz olursa daha da güzel olur :) değerli fikirlerinizi bekliyoruz. Rezervasyon gerekeceği için bi an önce bulabilsek güzel olacak
Rus,dans,içki,disko,bar diyim sen anla
Her yer oyle degil mi zaten? Kaş da cok uzak yahuu. Olimpos nasıl peki?
Rus,dans,içki,disko,bar diyim sen anla
side nasıl bir yer arkadaşlar peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?