• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil..

KAŞ ta villa kiralayabilirsiniz.ozel villaları kiraliyorlar.
ALANYA da çok güzeldir. Gece gündüz hareketli merkezi bir yer.dogadan biz uzak olimpos adrasan gibi doğanın içi de değil yasayan bir yer.

Antalya alanyada tugra suit otelde kalmistik balayinda. Ickisiz. Kadinlarin yuzme hawuzy ayri. Hic gitmemistim balayi olunca esimle denize gidiyoduk. Denize yolun altindan gecis yapilmis o sekilde gidiliyor. Ben begenmistim en ust katta balayi odasi tutmustuk. Tek sıkıntı oteller icinde en uygun fiyatlı otel olmasina ragmen yinede pahali. Insanlarn hersey dahil otellerde neredeyse bir hafta kalip verdukleri parayi sen iki gun icin veriyosun.

Antalya alanyada tugra suit otelde kalmistik balayinda. Ickisiz. Kadinlarin yuzme hawuzy ayri. Hic gitmemistim balayi olunca esimle denize gidiyoduk. Denize yolun altindan gecis yapilmis o sekilde gidiliyor. Ben begenmistim en ust katta balayi odasi tutmustuk. Tek sıkıntı oteller icinde en uygun fiyatlı otel olmasina ragmen yinede pahali. Insanlarn hersey dahil otellerde neredeyse bir hafta kalip verdukleri parayi sen iki gun icin veriyosun.

2014 lu konuya yorum yapmak nerden geldi aklınıza ya:KK70:
Ama hadi bari yeniden hoplamışken ben de sorayım incekum nasıl Alanya.
Bilgisi fikri olmalar yazabilir mi bu yıl için bizde incekumda vikingen otele rezervasyon yaptırdık da :KK17:

Demrede kaleuçağız köyü var. Hatta orada bi mehtap pansiyon var. İnanılmaz. Karadan ulaşım yok pansiyona. O derece.
Dalyan, Akyaka ve Datça'da süper.

Demrede kaleuçağız köyü var. Hatta orada bi mehtap pansiyon var. İnanılmaz. Karadan ulaşım yok pansiyona. O derece.
Dalyan, Akyaka ve Datça'da süper.
Ickili mekanlarmi peki denize uzakligi nedir o pansiyonun. Bide fiyati nasildi son yillardami gittiniz acaba

2014 lu konuya yorum yapmak nerden geldi aklınıza ya:KK70:
Ama hadi bari yeniden hoplamışken ben de sorayım incekum nasıl Alanya.
Bilgisi fikri olmalar yazabilir mi bu yıl için bizde incekumda vikingen otele rezervasyon yaptırdık da :KK17:
Ben tesettur otel ararken burda yazilanlara bakmistim. Konu zaman asimina ugramis ama belki bi bakana fikir vermis olurum die yazdım :)

Back