Tatil sorunu

Ama ayrıldığını özellikle yazmıyorsun işte. Gerçekleri anlatmadan sağlıklı fikirler alamazsın.

Çok koyuyor değil mi? Deli gibi pişman oldun. Kısıtlı ama geçim derdi , mücadele olmayan bir hayat verecekti sana.
ayrıldığımı söylemiştim ama çoğunuz bence ayrılmadın devam ediyorsun yada barıştın demiştiniz

Ama ayrıldığını özellikle yazmıyorsun işte. Gerçekleri anlatmadan sağlıklı fikirler alamazsın.

Çok koyuyor değil mi? Deli gibi pişman oldun. Kısıtlı ama geçim derdi , mücadele olmayan bir hayat verecekti sana.
ilgi ve sevgi verdiğini düşünüyordum babamdan görmediğim ilgiyi bana ve aileme karşı. şuanda hem o ilgi yok hem annem yok. ve bir daha benle o kadar ilgilenecek soracak herşeyime koşacak biri olmaz olsada ben o şekilde sevebilecek miyim ki. şuanda yalnız kaldıkça yalnız hissedip böyle düşünüyorum.

güzelde bir işim iş arkadaşlarım var ama hiç biri tatmin etmiyo çoğu bana çocuksu geliyo yada ben kendimi insanlardan o kadar soyutlamışım ki içlerine çok müdahil olamıyorum sıkılıyorum.

Meehabalar
Tatile gidiyormusunuz arkadaşlar. Ben şahsen tatili denize girmeyi seviyorum. Ama evleneceğim erkek henüz hiç tatil yapmamış ve ailecek tatil kültürler yok. Denizi plaj ortamını sevmiyor mayo ve bikiniye karşı. Banada izin vermiyor. Evlenince gideriz beraber diyodum yok diyor. Bana kapalı git diyor ama gösterdiği mayolar kısa kollu diz altı kapriler falan. Genç bir kız için uygun deşil bence ki ben kapalı biri de değilim. Evlenirsek eşimle hiç mayo mu girip denizime girip eğlenemeyecek miyim. Siz nasıl ayarlıyorsunuz. Bakıyorum arkadaşlarıma çocuğun ailesi falan çarşaflı ama eşiyle çok güzel tatillerde beraber denize de gidiyorlar güzel fotoğraflar da çekiyorlar. İnsan özeniyor. Evlenince eşimle gidemeyeceksem diye ki babamda hiç karışmaz küçükken ailede Bodrum’a Antalya’ya giderdik ailecek yapardık tatilimizi.şimdiyse hep içinde yazları eşimle öyle gezmek dinlenmek.
Size giyim konusunda baskı yapıyorsa bu şekilde mutlu olamazsınız hep kendinizi kısıtlanmış hissedeceksiniz iyi düşünün

ilgi ve sevgi verdiğini düşünüyordum babamdan görmediğim ilgiyi bana ve aileme karşı. şuanda hem o ilgi yok hem annem yok. ve bir daha benle o kadar ilgilenecek soracak herşeyime koşacak biri olmaz olsada ben o şekilde sevebilecek miyim ki. şuanda yalnız kaldıkça yalnız hissedip böyle düşünüyorum.
Arasana şu herifi ya. Belki evlenirsiniz. Sen çekmeye gönüllüsün nasılsa. Bi tane masumun canını yakmasın.

arkadaşlar ayrılalı ve görüşmeyeli 1 yıl oldu annemide geçen yaz kaybettik. ben şimdi düşündükçe doğru mu yaptım ben mi hatalıydım diye bazen özlem ve pişmanlık duyuyorum. hatta ben hatalı yaklaştıysam abarttıysam sizlerden fikir alıp gerekirse düzeltme yoluna gidebilirdim. çünkü geri dönsem isteyeceğine eminim. ancak dediğiniz gibi kendime saygımı kaybetmemek içinde dik durmaya çalışıyorum ve kötü anıları hatırlayarak da kendimi frenliyorum. tabi güzel olanlarda aklıma gelmiyor değil. sizlere parça parça üni dönemi ve sonrasında yaşananları aktardım. az çok sizde çözdünüz zaten durumu.
psikolojik destek al derhal🥶

Ya huyuna giderken herşey ne güzeldi. Nasıl bir etki travma bırakmışsa bende kendi ayaklarımın üstünde dik durmaya çalışırken sürekli kafamda o manüplasyon cümleleri. Kendimle o konuşur gibi konuşuyorum ve o sesten kurtulmak istiyorum. Birşey yapmak istiyorsam yaparken direk kafamdaki ses onun gibi konuşuyor

Ya huyuna giderken herşey ne güzeldi. Nasıl bir etki travma bırakmışsa bende kendi ayaklarımın üstünde dik durmaya çalışırken sürekli kafamda o manüplasyon cümleleri. Kendimle o konuşur gibi konuşuyorum ve o sesten kurtulmak istiyorum. Birşey yapmak istiyorsam yaparken direk kafamdaki ses onun gibi konuşuyor
Kızım beni delirtmeden ara şu herifi. Herkes dik duracak diye bişey yok. Sen beceremiyon belli ki, napalım? Hadi ara yavrucum. Hadi canım . Hadi şekerim.

X