Tatil sorunu

Pammikprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
1.304
866
43
28
Hanımlar bu yaz tatile gercekten çıkmayı çok ama çok istiyorum fakat maddi durumdan ötürü pek bir yer bulamıyorum bursada yasıyorum ve gittiğim yer çok fazla uzak olsun istemiyorum denize yakın olmasını ve otelin havuzu olsun çocugumla gidicem (1 yasında) bir rahat etsin istiyorum ve otele harcıcak 1000 TL ayırabiliriz sizce neresi daha iyi nerelerde daha rahat tatil yaparım ve bayramın 3. Gunu gitmeyi düşünüyoruz

Not : yanıma sizce ne kadar nakit para alayım

balıkesir ilçelerinden akçay, ören, altınoluk uygun ama oralarda da pek havuzlu otel yok, akçay turban otel var ama biraz pahalı yani 1000 tl ile kısa bir tatil olur.
yine size yakın bozcaada ve assos var ama ikisi de bence gereksiz pahalı (bence)
biraz daha uzaklaşıp kuşadası ya da didim düşünürseniz uygun fiyata havuzlu ve denize yakın otel bulabilirsiniz.
yanınıza alacağınız nakit de harcama alışkanlıklarınıza bağlı, biz herşey dahile gitmediysek çoook harcıyoruz mesela, ipin ucu acayip kaçıyor...

Sarımsaklı civarına bakın

Bayram sonunda uygun yer olabilir

Yani 4 gece vs denk gelebilir sanki

Nakite gelince o size bağlı ne yer ne içerseniz değişir otelin yemeği olup olmamasına göre değişir

Örneğin öğlen simit de yenir 100
TL ye balık da

Ya da evden kahvaltılık vs de koyup gidebilirsiniz yarım pansiyon ya da oda kahvaltı ise

Çocuk küçük ona özel yiyecek gerekebilir apart vs de bakın

ay o atıştırmalıklar bile o kadar farkediyor ki, geçen yıl akçayda kaynamış mısır 2 tl, assosta 5 tlydi, dondurmanın bile fiyatı 2 katıydı. cundada keza öyle, sarımsaklı ikisinin ortası gibiydi, her gün öğlen bizim bücür bütün seyyar satıcıları durdurduğu için eksper gibi oldum

Bende bursada yaşıyorum canım ama yakın bölgeler çok pahalıya mal oluyor.uzak yer olsun herşey dahilde biryere para harcamak zorunda kalmazsınız. biz bu yıl 8 gün ölüdenize 1200 ödedik denize 3km uzaklıktaydı greçekten gidilebilr lüxlükte bi oteldi tek sorun 10 sat yolculuk. bu yol olayını aşıp gitmeye kalkarsanız ölüdeniz fethiye kuşadası ve antalya bölgelerinde kesinlikle çok uygun fiyata herşey dahil ücrete gidilebilr yanına ekstra para harcamamış olursun tüm günde aktivitelerden faydalanabilirsn .Ayrıca paran olursa bissürü aktivitelerede katılırsınız jeep safari gibi kanyonda gezinti vs.. yakın bölgeler çok maliyetli,günübirlik gelenlerden nefes alamazsınız keyfiniz kaçar.

bayramda sizde tatile gidecekmişsinizi neden milete laf etiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…