- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.688
- 133
- 33
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Cok tesekkur ederim biyikli kuzum ben minik kuzular bu arada. Biz gitmeden bi kac gun once oteli aradim direk iki oda icin 2017de 5500 tlye anlastik 1000 tl karttan odedim gerisini oraya gidince odedik normalde hepsi odeniyorduda bize boyle denk geldi sanirim anladimEvet erken rezervasyon yaptirdiginiz zaman ucretin tamamini oduyorsunuz.. bende ilkdefa sizden duydum bi kismini odeyip geri kalaninida otele gidince odeme yapildigini.. suana kadar jolly ve ani turla otel rezervasyonu yaptirdik hepsindede kalicagimiz kadarinin tamamini odedik.. ektra garanti odeyerek mesela olduda otel rezervasyonunuzun tarihinde baska bi durum oldu gidemiyosunuz tatile bu yapilan garantiyle paranizi geri almak mumkun onuda yaptirirdim ben her seferinde.. 20 -40 ₺ arasi degisiyo garanti fiyatlari..
Ooyy minik kuzumm benimCok tesekkur ederim biyikli kuzum ben minik kuzular bu arada. Biz gitmeden bi kac gun once oteli aradim direk iki oda icin 2017de 5500 tlye anlastik 1000 tl karttan odedim gerisini oraya gidince odedik normalde hepsi odeniyorduda bize boyle denk geldi sanirim anladim
Bu yil otelde hepsini istiyor kuzum ya esimin ailesinde surekli birileri hasta oldugu icin yalan veya dogru garanti edemiyorum yanarsa onden verilen yansin diye simdi sen bu garantiyi odediginde peki gun degistirebiliyor muyuzOoyy minik kuzumm benimoyle kabul eden otellerde var demekki ozaman siz direk otellemi irtibata gecip o sekilde anlasiyosunuz.. ben tur uzerinden rezervasyon yaptigm icin tur havaalanindan otele otelden havaalanina goturuyo onlarda dahil ucak bileti vs. komple icinde yaptiriyorum o yuzden tamamini oduyoruz bide garantiyide ekletiyorum icine sen direk otelle konusursan dedigin gibi kabul eden baska otellerde vardir tur uzerinden rezervasyon yaptirirsan eger tamamini isterler kuzucumm
Tur acentelerinden alırsan iptal edip parayı geri alabilirsin ama oteller yapıyor mu hiç bilmiyorumBu yil otelde hepsini istiyor kuzum ya esimin ailesinde surekli birileri hasta oldugu icin yalan veya dogru garanti edemiyorum yanarsa onden verilen yansin diye simdi sen bu garantiyi odediginde peki gun degistirebiliyor muyuz
Otel direk oyle idi bende bugun reserve edeyim dedim ama otelde hepsini istedi simdi belki acentelerde bu secenek vardir diye umutlandimTur acenteleri tüm parayı alır ama direkt otelle konuşursanız yarısını şimdi yarısını gidince ödeme opsiyonu sunarlar. Ama taksit yapmazlar sanırım
Evet gun degisikligide yapiliyor yanlis hatirlamiyorsam ama olduda gidemezsen paranin tamamini geride alabiliyosun minigimBu yil otelde hepsini istiyor kuzum ya esimin ailesinde surekli birileri hasta oldugu icin yalan veya dogru garanti edemiyorum yanarsa onden verilen yansin diye simdi sen bu garantiyi odediginde peki gun degistirebiliyor muyuz
Kuzum aksam esimle konusayim seni yine bu konu icin rahatsiz edicem cok sagolEvet gun degisikligide yapiliyor yanlis hatirlamiyorsam ama olduda gidemezsen paranin tamamini geride alabiliyosun minigim
Tamammdir minigimm ben yardimci olurum herturluKuzum aksam esimle konusayim seni yine bu konu icin rahatsiz edicem cok sagol
Tatlim biz erken rezervasyon yaptiriyoruz aralikta ocakta en gec subatda haziran icin mesela taksitli ogun gelene kadar buyuk bi kismini odemis oluyoruz zaten ve evet ogun gelene kadar bekliyoruzDiktorya Secret kuzum rezervasyonu gitmenize ne kadar sure kala yapiyordunuz biz yine beklicez sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?