• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hesabi babamin ödemesi esimin yaninda

babamve annemle tatile bodruma gittik..esimle..onlari da goturmek istedik bu sene..ama sonradan duydum ki babam bizi goturmus .otelde giriste israr etmis ben odeyecem elinu cebine sokma diye..ben bunu bugun ogrendim.esimden ve bir suru kavga ettik..tatil sirasinda da hep ediyorduk gizli gizli .cunku yol molalarinda herseyde hesabi babamin odedi..ben eziliyorum bole olunca anneme karsi falan..babam eli cok acik biri esimi de asiri sever..ev gecindiriyo tek maasla deyip surekli hesabi odedi..ama ben esimi kenara cekip hep kizdim git kasaya cabuk hesabi ode babam atlamadan diye.ama kendini uyanik saniyo heralde hic ole bi girisimde bulunmadi..sanki odesin babam diye agirdan aldi kendini..okadar siniriim bozuk ki suanda ezik diye bagirdim kac kere bende kocam beni tatile goturdu diye sevibiyorum meger babam goturmus sende ezik ezik gezrin yanimizda dedim..haketti bu laflari...bidahakine hesap oder belki.bazen 1 hafta falan annemlerde kaliyiruz iş cikisi elini kolunu sallayarak gelir yer icer .hic jest yapayim bisey alayim.demeez ben zorlamasam mola yerinden leblebi aldik esime dedim al cok cnm cekti diye tmm dedi indik hep birlikte babam.1 er kilo almis ama hesap odenmedi daha bakiyoruz etrafdaki seylere o ara ben w ye gittim.o da pesime.geldi bi ciktik babam.odemis bide agiz ucuyla ben oderdim diyo bende herkezin yaninda onu wc ye girmeden once dusuncektin dedim mahcup oldu gitmis yibe leblebi almis arabada yola giderken bunu yeriz diye.cok sinirim.bozuk ya..ama esimin maddi durumu pek iyi degil.tabi asgari ucretle kirada duruyoruz.birikmis paramizla hayatimizda ilk defa 3 gunluk tatile gitmek istedik onu da babam.odemis...ben ailemle gitmek istemedim bunlarin basima geliceni biliyodim ama babaam com istedi birlikte gidelim zaten bizde gitmek istiyoduk diye..biz davet etmedik ozellikle yani:KK43:.siz olsaniz nasil karsilardiniz bu durumu ? buarada babama da oralarda hep dedim ya baba her hesaba ne atliyon sunu simartma falan diye kizgin bi dille de uyardim hep babamin tepkisi..olsun o ev gecindiriyor aciyorum ona diyor....ama ben hep mahcup oluyorum cok fazla rahatsizim.bu durumdan:KK43:
Yat kalk kocana dua et adam asgari ücretle öyle veya böyle bodruma tatile götürmeye kalkmış bide ailenin masrafını mı karsilayacakti. Cebinde yeterli parası olmayan adam hesap ödemeye korkar.bide ezikleyip durmussun adamı ayıp ya. Sıkıyosa 1 sene sen çalış asgari ücretle de çik bakalım tatile. Bazı kadınların gözünün yaşına bakmamak lazım gerçekten böyle evlilik olur mu ya

evet geldim....yorumlara baktimda evde yan gelip yatan asgari ucretli kocasina tatil icin baski yapan bir kadin moduma sokmussunuz beni...simdi ben cocuktan dolayi calisamiyorum ailelerden bakicak biri yok suan kres falan arastiriyorum suan esimde zaten hep der biraz daha buyut evde dur acele etme diye ..demekki neymis sebeplerim varmis icerigi sizi ilgilendirmez...ikincisi otel parasini nasil karsiladimiz sizi hic ilgilendirmez esim yildonumu icin bana supriz yapmis yine icerigi sizii ilgilendirmez..asgari ucretliler de eglenebilir omrundeki bir kere de olsa tatile gidebilir..alin teriyle kazanilan biriken parasi vardir belki idrak ederseniz eger bunu...ucuncusu bugun esim 500 tl yi verdi elime babamin eri kalan paramizi verdigi tutari yani...git ver babana caktirmadan annene dedi cunku babam asla almazdi ...gittim.anneme dedim anne lobi de banaam.cok ustelemis esimde insanlarin yaninda ben oderim diye ustelememis ama paramiz hazirdi buyur babama soyleme kizmasin dedim bi sekilde kabul ettirdim....sonuc mutluyum icim daha bi rahat esimlede aramiz duzeldi...hadi bana eyvallah
Adamı resmen itin .... ne sokup cikarmissin. Bide mutluyum diyosun bravo valla.

Eşin birikmişi ile tatile gitmeye uğraşıyor kafasında 2 kişilik tatil var altından kalkarım diye düşünüyor.

Baban da bence sizi düşündüğü için "3 kuruş para biriktirmişler onuda harcamasınlar ben destek olurum" diyor kendince, bir yandan da biz de tatil yaparız diye düşündüğü için ne alırsanız alın ödemek istiyor.

Eşin herşeyi ödemeye yetişemeyeceğini biliyor ki atlayıp herşeyi ödese sonra bunun sıkıntısını da siz çekeceksiniz.

Baban adam gibi adam sen dua et düşünceleri çok ince, yoksa eşin ödemek zorunda kalacak cepte zaten para yok doğru dürüst bir yerde o da tıkanacak.

Eşini de sürekli ezip durma, ben onun yerinde olsam çeker gelirim...

Dört kişinin masrafını nasıl karşılasın eşin cebinde ne kadar vardı ki. Belki kendisi de sıkılmıştır bu durumdan.

Back
X