- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.522
- 333
- Konu Sahibi brnestetik
Bir insanin her konusu her mesajı mi itici olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem çocuğuyla oynamıyor hem krese vermıyor ona ayıracak but.esi yok ama estetik olabiliyor. Bana göre estetik lüks. Her şey tam olur ancak öyle. Kalkıp da asgari ücretle çalışan adama estetik masrafı yükleyemem. Esime kızıp gidip paranın son kuruşuna kadar alışveriş yapıyorum demiş. Bu ne bencillik senin etin ne budun ne evin yok birikmisin yok elindeki yuzugu bozdurup cula caputa savurmak bencillikten baska hicbir sey degil. Asgarl ucretle yasamiyorum ama konu sahibi benden kat kat luks yasiyor. Adamin da aykarca calisip biriktirdigi parayi gonul rizasiyla tatilde harcamak istemedigine eminim. Sadece karisina yetemedigini dusunup gonlunu yapmaya calisiyor. Bu yuzden kp gonullu olunca reddetmemis. Bunu bastan dusunup bu adama luks masraf cikarmamali zaten.Hanımefendi daha önceki konularında "borç gırtlakta, ama kıyafet alma hastalığım var, en son yüzüğümü bozdurdum kıyafet aldım,, çocuğum 3,5 yaşında ama paramız yok anaokuluna gönderemiyorum (yüzüğü bozdurup defter kalem alaydın devletinkine yazdırmaya yeterdi),, kendim de ölü gibi yatıyorum oynayamıyorum, çocuk oyunlarını sevmiyorum o da ağlıyo (bodrumda tatile enerji var, zavallı kıza gelince yok)" gibi dertleriyle alakalı fikirlerini sormuştu da oradan yola çıkarak adamın cebinde leblebi parası bile olmama ihtimalini de düşünüyor insan haliyle ,, (bazen kağıt anlamında para olur cebimizde ama real anlamda yoktur ya hani) ... baba da ısrarcı olunca biraz nefes almış demek ki adam... sonra da bakmış dırdır vırvır bitmicek getirmiş vermiş bi şekilde zaten... muhtemelen ocak ayında geçirdiği burun estetiğinin masrafı için de çok uyudurma bişeyler yazacaktır sorsak, ama iyice agresifleşip hıncını çıkarmak adına eşinin saçını başını yolmaması için sormayalım bence...
Sen tüt altın bozdur kendine kıyafet al sonra da kocamin birikimi bidi bidi rjrjhtdfgd kız sen daha düne kadar altın bozduruyordun :)
Daha düne kadar bikinili kadınlar yok mayolu kadınlar diye din iman ahlak kasiyordun ne işin vardı bodrum'da senin ?
Asgari ücretli kocayla burun estetiği yaptırıp altın bozdurarak çocuğunun ve eşinin rizkini car cur edip adamın üç kuruş maaşı ile bir de ailesini çağırarak lutufta bulunmuş gibi hesap kitap yapan kadını çeken o kocaya buradan kocaman bir alkış !!
Dusmanimin başına vermesin Allah, çekilecek dert değil ayol
Ayrıca bizene madem niye konu açıyorsun yahu şaka misin ?![]()