Annem ve kardeşlerim beni tüketti

Bence siz annenizi yine de yanınıza alın o evi de hemen ardından kiraya verin. Kira geliri olsun en azından. Bu ne böyle ya. Malınızı bu kadar yedirmeyin artık.

Canım anneni dışarı atmak asla olmaz. Ama bencede yazlık evi kapat. Kilidini değiştir. Giremesin o eve. Anneni de yanına al.
Kardeşlerin seviyesiz değil dipmiş.

Acikcasi gecen kis bize haber vermeden kacip gittigi icin saygisizlik yaptigini dusunuyor ve 10 senenin birikmisliginden dolayi esim bir daha elden ayaktan dusmeden annemi yanimiza almak istemiyor. Ben de sesimi cikaramam cunku cok seye katlandi.

Her evin bir sömürüleni vardır. Kızkardeşlerin leş kargası gibi. Seni sömürüyorlar annen de çomak sokuyor.

Annen evinde kalsın ama borçlarını ödeme. Zaten o borçlarda kardeşlerin yüzünden olmuş.

Bu arada hem size hem de kocanıza Allah sabır versin.

Bence taviz vermeyi bırakın.

Annenize aldığınız evi satın. Anneniz kiraya çıksın sadece kira parasını ödeyebilirsiniz. Veya 1+1 gibi bir eve çıkın. Annenize de kredi kartı borcum dağ gibi oldu artık yetişemiyorum oran kalmadı diyin. Kardeşlerden hayır yok maalesef. En büyük çocuksunuz diye dert çekecek de değilsiniz yani

BAna da evi satip annenize de uygun fiyatlı 1 arti 1 kıralik ev tutma çok mantıklı geldi.

En azından gelen parayla siz biraz rahat edersiniz kim bilir 2. Çocuk düşünürsünüz artık.

Biz de evi satmak istiyoruz ama esim artik kirasini da odemek istemiyor. Kendini toparlayana kadar kalsin ama borcu bittikten sonra ciksin eve baska borc yapamasin diyor. Erkek kardesim de evi satarsak beni ve esimin hayatini mahvetmek, bizi oldurmekle tehdit ediyor cunku kiz kardesimin kredisi bitince ona kredi cekmesini istiyor annemin. Sorunludur zarar verme potansiyeli var artik delirecegim dusunmekten.

Babandan kalan ev harabe ise arsası işe yarar annenden vekalet al mütahite ver orda ev yapsın annende kendi evine çıksın. Hayatını bitiririm diyen kardeşini de ver mahkemeye tehditten herkes yoluna baksın

Babandan kalan ev harabe ise arsası işe yarar annenden vekalet al mütahite ver orda ev yapsın annende kendi evine çıksın. Hayatını bitiririm diyen kardeşini de ver mahkemeye tehditten herkes yoluna baksın

Malesef zaten evden hicbir hak iddia edemiyoruz maliye borcu var annemin babamdan kalan, emekli maasi haric her turlu para ve mala el koyuyor maliye.

Biz de evi satmak istiyoruz ama esim artik kirasini da odemek istemiyor. Kendini toparlayana kadar kalsin ama borcu bittikten sonra ciksin eve baska borc yapamasin diyor. Erkek kardesim de evi satarsak beni ve esimin hayatini mahvetmek, bizi oldurmekle tehdit ediyor cunku kiz kardesimin kredisi bitince ona kredi cekmesini istiyor annemin. Sorunludur zarar verme potansiyeli var artik delirecegim dusunmekten.

Ama işte bir yerden başlamak lazım

O olmaz bu olmaz şu olmaz diye de senin ve eşinin hayatından gidiyor.

OnCe siz bi evi satın 1 arti 1 uygun kiralık bir ev bulun kira kısmına karışmazsiniz

Eeee erkek kardeşin hayatını mahvetmekle tehdit ediyor ama eşinle hayatınızında süper olduğu söylenemez ki boş tehdit savursun dursun

Kardeşiniz psikopat mı nasıl yani evi satarsanız size zarar verecekmiş??

Sizin malınız ister satarsınız ister kiraya verirsiniz.

Anneniz resmen sizin iyi niyetinizden faydalanıyor, hem evinizde oturuyor hem aidat bile vermiyor hem faturaları size ödetiyor, nasıl bir vicdandır bu??

Eşinizi iyi adammış vesselam kimse bu kadar kullanılmaya tahammül etmez kolay kolay.

Anneniz resmen sizin iyi niyetinizden faydalanıyor, hem evinizde oturuyor hem aidat bile vermiyor hem faturaları size ödetiyor, nasıl bir vicdandır bu??

Eşinizi iyi adammış vesselam kimse bu kadar kullanılmaya tahammül etmez kolay kolay.

Mesaja sonuna kadar katılıyorum

İşte bu yüzden artık bi şeyler yapmak lazım

Konu sahibinin ama onu yapamayız ama sunu yapamayız dememesi lazım

Kendinizi düşünmuyorsunuz bari eşinizi düşünün yazık daha ne kadar katlanacak

Ama işte bir yerden başlamak lazım

O olmaz bu olmaz şu olmaz diye de senin ve eşinin hayatından gidiyor.

OnCe siz bi evi satın 1 arti 1 uygun kiralık bir ev bulun kira kısmına karışmazsiniz

Eeee erkek kardeşin hayatını mahvetmekle tehdit ediyor ama eşinle hayatınızında süper olduğu söylenemez ki boş tehdit savursun dursun

Esimin de benim de kendi isimiz. Ben dis hekimiyim esim mimar. Maasli isimiz olmadigi icin bizi cok zengin saniyorlar. Ihtiyaciniz yok, bizim var, hala evden cikartmayi dusunuyorsunuz diyorlar.
Evet durumumuz iyi ama benim de gelecegini dusunmem gereken bir kizim var bunu kimse dusunmuyor. Daha cok ozel okula gonderiyor oldugum icin lanetler okumustu erkek kardesim, ona neyse. Biz senede 3 defa yurtdisina tatile gideriz her donusumuzde mesajlar yagdirir paran var bize yardim etmiyorsun halalik yapmiyorsun yegenlerine diye.

Evi satacagiz zaten muhtemelen. Bayramdan sonra esimle konusacagim ciddi olarak

Malesef zaten evden hicbir hak iddia edemiyoruz maliye borcu var annemin babamdan kalan, emekli maasi haric her turlu para ve mala el koyuyor maliye.
Maliyenin borçlarını yapılandırmaya gidin annenin maaşından peyder pey ödeyin durdukça faiz daha çok binecek

Esimin de benim de kendi isimiz. Ben dis hekimiyim esim mimar. Maasli isimiz olmadigi icin bizi cok zengin saniyorlar. Ihtiyaciniz yok, bizim var, hala evden cikartmayi dusunuyorsunuz diyorlar.
Evet durumumuz iyi ama benim de gelecegini dusunmem gereken bir kizim var bunu kimse dusunmuyor. Daha cok ozel okula gonderiyor oldugum icin lanetler okumustu erkek kardesim, ona neyse. Biz senede 3 defa yurtdisina tatile gideriz her donusumuzde mesajlar yagdirir paran var bize yardim etmiyorsun halalik yapmiyorsun yegenlerine diye.

Evi satacagiz zaten muhtemelen. Bayramdan sonra esimle konusacagim ciddi olarak

Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoru

Ev satıldı kızlar annem kirayi kendi ödüyor ve artık 2. Bebek düşünüyoruz diye :)

Malesef anneme bu sikayetlerimi soyleyince de bana bagiriyor ben senin annenim sen beni yonetmeye mi calisiyorsun yeter artik diye.

Valla sen değil ama kardeslerin anneni çok güzel yönetiyor, oynatıyor, annen de bi guzel seni yönetiyor. Annenin tuzu kuru, kardeşler onu, o seni sömürüyor, sana güvendiğinden de herkese kredi cekip iyi anneyi oynuyor. Kusura bakma da evimden bana haber vermeden cekip giden, parasını beş para etmez evlatlarına yedirip tüm sorumluluğu tek çocuğuna yukleyen bir anneyi de ömrümce sırtımda taşıyamam.

Bir de yap et karşılığında vefa değil cefa gör. Kocan dünya iyisi ama yarın o da illallah der, olan sana ve evliligine olur. Bence annen senden umudu kessin, para yollama ki o da sana bel baglayıp para saçmasın, ayağını yorganına göre uzatsın. Bunu yapmazsan ya sen tukenirsin, ya evliliğin.

Bence annenin üzerindeki tüm borçları tek hesapta ayarlayıp maasindan kesilsin. Evi satmayin ama kiraya falan verin .annenizin eline sadece harçlık verin ve kart ıvir zivir më varsa kapattırin. Annenizde ya bir süre sizinle yaşasın yada yazlik bir yer değilde size yakın mesafede başka kiralık evde kalsın. Çocuktan beter bir anne film gibi hayat ..allah yardımcınız olsun size yapacak başka şey birakmamis anneniz

Kusura bakmayın ama burdaki en büyük hatayı sizde görüyorum... şöyleki; insanlar acgozludur, ne kadar verirsen okadar isterler.. dur demezler, yerler iliklerine kadar.. annen de kardeşlerinde de bu duygular başgösteriyoki seni yolunacak kaz pozisyonunda görüyorlar ve sende evet ben kazim gelin beni yolun demişsin her defasinda.. annen zaten,nasil olsa köşede bi bankam var her istediğimde para elime geliyo düşüncesinde. ..

Şşşştttt !!!! Bi silkelen kendine gel.... ezdirme yoldurma kendini.... tamam diş hekimisin diye her düştüklerinde sen mi kaldiracaksin
Kaldırdığında ise nasil anlicaklar yanlis,hata yaptiklarini??? Anlamazlar.. annen ise hic anlamaz... banka olarak bi durdur para ödemeyi annene... 1 2gun yada 1 2 ay odeyemesin faturaları...kardeslerinlede aradaki mesafeyi koru bakalim... bak bakalim 2 sene sonra nasil kıymetini bilecekler???

Yokken kıymet bilinir tatlim....cek elini eteğini herşeyden.. bakma kimsenin telefonuna... anne de para yardımı yapma... ve bekle de gör

Bir eve bikere bi akraba girdimi asla cikmaz hadi annene iyilik etmissin muhtesem bisey ama senin annen bildigin arsiz ve yuzsuz bi kadin ben olsam coktan koyardim kapinin onune benim paramla kardeslerimim cocugu benim cocugumdan daha luks bi hayat yasayamaz anne olan herkeste bana katilir heralde once kendi ailen evlenince herkes bi kendini cekicek esin cok iyiymis ben bu durumu yasasam direk bosanirim

Annen kardeslerin durum cok kotu.. Allah evladinda herseyin hayirlisini versin...esine yapilan buyuk haksizlik

Evi sat gerekirse anneni yanına al. Kardeşinin mesajları sakla ve suç duyurusunda bulun. Korkma korkarsan ömür boyu çekersin. Deli deliyi görünce sopasını saklar unutma. Tehditlerin yüzde doksan dokuzu blöf. Hayatını çok seven o kardeşin bi mok yapamaz emin ol.

X