Yok ben ondan degılde ılac vs karşı hassasıyetım olustuZamanın da kızlık zarı diye diye beynimize yer ettiler. Evli insanlar bile korkuyor tampondan. Ben ki dünyanın en rahat insanıyım çocukluk travmam kızlık zarı. Tampon asla kullanamıyorum
Denize girmeden önce biraz sirke dök denize, mikrobu geçsin enfeksiyon kapma diye
Denizde ped olsa ne olacakPed olmadan nasıl gireceksiniz ? Ped ile girseniz sudan dolayi şişecek vs bunlarin dışında sancilariniz olmaz mı ?
Ben seneler once aldımda bikere kullandım ,tamda bılemedımBen geçen sene tatilde regl olmuştum daha önce hiç kullanmamış olmama ragmen hemen alışmıştım tampona. Gayet denize havuza girdim sık sık degiştirdim büyük rahatlıktı. Uzun süre degiştirilmemesi sıkıntı oluyor. Tatilin ilk günü de hiç olmaz böylelikle. Yazık zaten 1 sene bekliyoruz tatili onda da 1 günde 1 gündür bence.
Ben hıcbırzaman erkenden bır bılet ,tatıl fılan alamamAyyy bende ertesi gün çıkacağım tatile uygulama dogru çıkar ise döndüğüm gün olacağım.simdide karın ağrısı başladı.ben tampon aldım.denize falan girmem belki ama o sıcaklarda ped hiç çekilmez
Havuza gırmemde denızi bilemedımReglken denize havuza girmeyin, tampon kullanin, dehset rahatsiz bisey ama tek care :) beni bir marka cok rahatsiz ediyordu, simdi bu sefer baska marka denedim rahatsiz etmedi.
Tamam tekrar denıcemTampon kullanin. İcinde her tampon icin takma aparati olan markayi tavsiye ederim. İpin ya da tamponun icerde kalma sansi yok zaten, dediginiz sok olayi da 6 saatten fazla takili kalirsa olabiliyor. Siz 2-3 saatte bir degistirirseniz hicbir sey olmaz merak etmeyin
Ben ob ile rahat edemiyorum, herkes memnun ama ben tampax kullaniyorum. Kanama Yogunluguna gore boyutu degisiyor tamponlarin, alirken dikkat edinTamam tekrar denıcem
Cok tesekkurler
Ben korkarım 2 saatte degısırım beklemem zaten
Şimdi bakıcam kullanmadıgım için marka bilgim
Bıkere almıstım o.b dıye bırseydı
Regl iken girmeyin ztn enfeksiyon kapma riski yüksek. Yukarıda ki mesajımda şakalaşmak istedim sadeceyok ben tatıl boyunca dırek hiç gırmemeyı dusunuyorum
Tamam ona bırde kotexe bakıcam tesekkur ederımBen ob ile rahat edemiyorum, herkes memnun ama ben tampax kullaniyorum. Kanama Yogunluguna gore boyutu degisiyor tamponlarin, alirken dikkat edin
Anladım problem yokRegl iken girmeyin ztn enfeksiyon kapma riski yüksek. Yukarıda ki mesajımda şakalaşmak istedim sadece
Tampondan neden korkuyorsunuz? Tampondan korkan kadınlar sadece bizim ülkemize mahsus sanırım.
yapmayın allah aşkına bilmesek inanacağız. İlk regllerinden itibaren ped yerine tampon kullanmaya başlıyor insanlar. Son yıllarda da daha çok menstural cup’a dönüş var. Hem sağlık hem çevre açısından daha zararsız olana yöneliyor insanlar artık. Sizin çevrenizdeki birçok kadın da Türk ya da diğer orta doğu ülkelerindendir muhtemelen.Yo değil. Hollandada yaşıyorum ve bir çok kadın tercih etmiyor çekiniyor.
yapmayın allah aşkına bilmesek inanacağız. İlk regllerinden itibaren ped yerine tampon kullanmaya başlıyor insanlar. Son yıllarda da daha çok menstural cup’a dönüş var. Hem sağlık hem çevre açısından daha zararsız olana yöneliyor insanlar artık. Sizin çevrenizdeki birçok kadın da Türk ya da diğer orta doğu ülkelerindendir muhtemelen.
Geniş bakan sizsiniz dar bakan benim yaniSabah akşam beraber çalıştığım insanları benden iyi tanıyacak değilsiniz heralde? Kim neyi kullanır kendi tercihi ama sadece Türk kadınları tercih etmiyor gibi davranmak çok saçma. Çoğu doğma büyüme Hollandalı kadınlar. Yani öyle sizin dediğiniz gibi sadece türk kadınları değil. Biraz geniş bakın dünyaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?