Ya ben normal bırı degılım panık atak ,anksıyete bozuklugu var . Bir kere aldım içini okudum ani şok ölümden vs bahsedıyor.Tampondan neden korkuyorsunuz? Tampondan korkan kadınlar sadece bizim ülkemize mahsus sanırım.
Sacma ama yukarda acıkladım . Anlsıyete bozuklugu var korkuyorumTampondan korkacak hiçbir şey yok, neden korkuyorsunuz ki?
Bıkere almıstımTamponla denize girdim, hiçbir sıkıntı yaşamadım, başka çözüm de aklıma gelmedi.
Böyle bir bilgim yoktubitmeye yakın olduğu bir zamanda denizde herhangi bir sorun olmaz bence eğer deniz de temiz ise. zaten suyun basıncından ötürü kanama olmaz yüzerken
Merhaba yarın 5 günlük tatıle gıdıyorum ama dün regl oldum
yarın yani tatilin ilk günü 3. günüm
Ondada yoğun olurum .
4. Gunum bitiyor normalde ama 5. Gunum tam temızlenırım
Havuza girmem zatende
4. Gün yanı tatılın 2. Günü denize girsem birşey olurmu
Tampon vs kullanmaktan korkarım
Reglken denıze girdinizmi
Zamanın da kızlık zarı diye diye beynimize yer ettiler. Evli insanlar bile korkuyor tampondan. Ben ki dünyanın en rahat insanıyım çocukluk travmam kızlık zarı. Tampon asla kullanamıyorumTampondan neden korkuyorsunuz? Tampondan korkan kadınlar sadece bizim ülkemize mahsus sanırım.
Ped olmadan nasıl gireceksiniz ? Ped ile girseniz sudan dolayi şişecek vs bunlarin dışında sancilariniz olmaz mı ?Merhaba yarın 5 günlük tatıle gıdıyorum ama dün regl oldum
Ondada yoğun olurum .
Havuza girmem zatende
Bende yeni tatilde oldum bitti girdim havuza aman aman sakin deneme acayip bir kaşıntı oluyor ve galiba enfeksiyon kaptım denizdede tuzlu su nasıl olur bilemem su regller tam zamaninda olmasi yokmu insani delirtiyorBıkere almıstım
Bende panık bozukluk var
İpi içerimi kacacak ,omu olacak bumu derken günüm berbat gecmıstı
Size sacma gelebilir ama ben hastalık hastası fılan
Denıze girsem bırsey olurmu yanı mıkrop enfeksıyon acısından soruyorum
Reglken denize havuza girmeyin, tampon kullanin, dehset rahatsiz bisey ama tek care :) beni bir marka cok rahatsiz ediyordu, simdi bu sefer baska marka denedim rahatsiz etmedi.Merhaba yarın 5 günlük tatıle gıdıyorum ama dün regl oldum
Ondada yoğun olurum .
Havuza girmem zatende
Cok tesekkur ederım . Bikere denemıstım ama hemen çıkarmıstım. Bırdaha deneyeyım ozamantampon kullanın. tamponu sadece kızlık zarına bir şey olmasın diyenler takmıyor. hijyenine dikkat ederseniz normal şartlarda bir zararı yok gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. iyi tatiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?