TATiL ÖNERi, SORU VE PAYLASIMLARINIZA BURADAN DEVAM EDINIZ

bizde minik yavrumuzlaa inşallah bodruma gidicezzzzz... oğlum 3 gun ıçınde dogacakk agustos sonu gıbı gıdıcez eşim her sene gidiyormuşş benden once ama ben ılk kez gidicemm
memnun kalırım ınşallahh

Arkadaşlar tatile gideceğiniz yöreyi merak ediyorsanız, google earth den kontrol edin derim. Bazı tesisler işaretlenmiş bile oluyor. Denize uzaklığını, çarşı içi mi, yoksa sakin bir yerde mi olduğunu da kontrol edebilirsiniz.

Deniz uzaklığı konusunda yanıltıcı bilgiler olabiliyor bazen...

temiz sakin bir yer isteyenlere benimde bir önerim var
ben geçen yıl gittim çokta memnun kaldım araba yoktu yanım da biraz sıkın tı yaşadım açıkçası mekandan uzaklaşamadım aynı çevrede tatilimi yaptım hele birde arabanız varsa diyeceğim yer muhteşem çeşme gümüldür kuşadası hepsi çok yakın yerimseniben
özdere
deniz sıcak tertemiz motelin denize uzaklığı 100 metre
küçük bir aile moteli pırıl pırıl çok temiz
sabah kahvaltısı ve akşam yemeği veriyor
ekstra birşeyler yemek istediğinizde yolun karşısında tansaş var 100 metre mesafede alıp geliyorsunuz plajda içeceğiniz suyunuzu kolanızı ekstra yoğurdunuzu ne canınız çekerse yani
fiyat kişi başı geçen yıl 25 ytldi
tamamen ev yemekleri çıkıyor kuru fasulye pilav karnı yarık gibi yemeğin yanın da yiyeceğiniz taze soğan biber domates motelin bahçesinden ellerinizle topluyorsunuz ücretsiz
özdere rose motel ilgilenenlere

ben haftasonu için izmire yakın bir yerler araştırıyordum ... bak süper oldu bu haber :dance:

peki arabanın olmaması nasıl sorun yarattı, ulaşım filan zor mu ?
bir de telefon numarası var mı sen de yerimseniben thanks...

Yarin gece Kapadokya' ya dogru yola cikiyoruz. Bu ilk gidisim olacak. Onceden gidip gorenlerin veya o civarda yasayanlarin gorulecek/gezilecek yer onerilerini bekliyorum.
Bir de orada hava sicakligi ne durumda?
Kalin kazak falan gerekir mi?

arkadaşım, dönmüşsünüzdür diye düşündüm. İzlenimlerini paylaşırsan sevinirim. Fiyatlar, geziler, kıyafet konusunda zorluk çektin mi? Turla mı gittin yoksa orada bir otelde ya da pansiyonda mı kaldın acaba?

lillyum altınlouk hakkında bilgi verebilirim demişsin acaba afrodit tatil köyü hakkında bir bilgin var mı

arkadaşlar ya özdere veya gümüldüre gidenleriniz var mı ? haftasonu için sevgilimle gitmek istiyoruz da... izmire de yakın ve fiyatlar uygun gibi geldi bana... ama hani daha sessiz sakin aile yerleri gibi... garip karşılarlar mı , ondan biraz çekiniyorum... ne dersiniz?

Antalya side tarafına gitmek isteyenlere cesars resort tavsiye ederim.5 yıldız olmasına rağmen diğerlerinden oldukça uygun ve kaliteli

valla kızlar geçen sene gittiğim oteli herkeze tavsiye ederim 19 mayıs 2007 açılış tarihlidir CALİSTA LUXURY RESORT Belek/ANTALYA sadece gidin ve görün herşey mükemmel düşünülmüş restaronları havuzları odaları ne biliyim herşey güzeldi ben memnun kaldım denemeye değer diye düşünüyorum:içelim:

Merhaba Arkadaslar.ben Dogayla Içiçe Biryerde Tatil Yapmak Istiyorum.yani Fethiye-marmaris-vs Vs Böyle Bir Yer Varmi Daha önce Gittiğiniz.yani Cok Kalabalik Biryer Istemiyorum.....otel Olacak..birde Hamileyim Tamö Pansiyon Rahat Edeceğim Temiz Bir Yer Olmasi Da Sart Benim Için.

arkadaşlar ben 3 yıldır erikliye gidiyorum çok güzel biyer..tavsiye ederim erikli oteli var ..kalabiliceniz istanbula yakın yer arayanlara öneririm ...

Bir hafta önce ben de Özdere'deydim, 5 kişi gittik, günlüğü 50 ytl'ye 2 oda bir salon mutfak banyo olan bir evde kaldık yeme içme hariç tabi, aperatif yedik, denizi çok temiz, İzmir-Özdere arası çalışan minibüsler var, Kuşadası yakın, sakin bir yer, tavsiye ederim........

Bir hafta önce ben de Özdere'deydim, 5 kişi gittik, günlüğü 50 ytl'ye 2 oda bir salon mutfak banyo olan bir evde kaldık yeme içme hariç tabi, aperatif yedik, denizi çok temiz, İzmir-Özdere arası çalışan minibüsler var, Kuşadası yakın, sakin bir yer, tavsiye ederim........

canım kaldığın yerin adını söyleyebilir misin?

a.s.Arkadaşlar sessiz sakin nezih bir yerde tatil yapıp kafa dinlemek istiyorum diyorsanız 2 önerim var ikisi de ada ...
1. Cunda Adası
Adaya Ayvalık'dan gidiliyor.Denizin üzerinden yol yapılmış.Beş dk bile sürmüyor.
İsterseniz adanın merkezinde 2-3 katlı, cumbalı tarihi rum evlerinde kalabilir isterseniz 2-3 km daha gidip deniz kenarındaki tatil köylerini seçebilirsiniz. Ben merkezde Altay Pansiyonda kaldım.(İnternet sayfasından bakmayın.Eski resimleri var). Koca sahilde denize giren 15-20 kişiden biri olmak isterseniz Ada Camping ve Ortunç Otel'de de kalabilirsiniz. Ya da benim gibi merkezde kalıp buraların plajından denize girebilirsiniz.
Tek dezavantajı deniz biraz soğuk :)

2. Bozcaada
Çanakkale'den gemiyle 20-25 dk sürüyor. Yine orda da eski rum evleri butik otel veya pansiyon haline getiirilmiş.Balık restaurantlarındaki mezelere doyamıycaksınız. Ayazma Plajında denize girmeden ölmeyin...

Yok ben ada istemiyorum diyosanız Assos 'u da önerebilirim. Kervansaray Otel tercihimdir.

Bu üç cennet köşede de kuş ve böcek seslerinden başka bi ses duymadan gönlünüzce dinlenebilirsiniz.

İyi tatiller a.s.

slm herkese ben yenı uyeyım 3 gundur istanbulda bayanların gidebilecegi havuz ararken nasıl olduysa bu siteyı buldum ve hemen uye oldum siteyi suan yenı geziyorum pek te kullanmayı bilmiyorum inşallh doru yaziyorum dur bu arada bana yardımci labilecek arkadaşlaa şimdideen tesekkkur ediyorum istanbul avrupa akasında bayanalara özel yuzme havuzu varmı? herkese iyi tatilller:)

selam arkadaşlar,bende 13 ünde tatilden döndüm.tesettürlüyüm ve bana uygun bir yere gitmek istediğim için eşimle balıkesir altınoluktaki BEYZA OTEL e gittik.senağlamadenizi ve plajı kum olup olmadığını sorduğumuzda evet öyle denmişti görevliler tarafındanKötü Kazen.gittik gördükki minnacık bi plaj,denizi taş ve midye dolu,plajı kum demeye bin şahit lazım olan yosunlarla kaplı bi yermiş:eek:klava:.erkeklerin havuzu küçücük.kafe olarak yapılmış yerde akşam olup herkes oraya indiğinde nerdeyse üstüste oturduk...gelelim yemek kısmına...hemen hemen her gün yemeklerde içinde olmaması gereken şeyler gördük.(sadece biz değil diğer misafirlerde öyle)(kıl,kir,salatalarda her çeşit ot vs vs)artık sürekli içindekileri görevlilere gösterip uyarmaktan biz bıktık...:mymeka:son gün gelsede gitsek diye bekledik.zaten ikinci defa gelen hiç kimse yoktu.ondan belli otelin durumu...ayrıca bi gün asansörü düştü.birkaçgün internet bağlantısı kesildi bunları söylemiyorum bile...hepimizin ortak noktası internetten bulmuştuk bu yeri...kesinlikle netteki fotolara aldanmamamız lazım.bizim için baya bi tecrübe oldu...BEYZA OTEL e gidecek olan varsa bidaha düşünsün derim...:1no2:

selam arkadaşlar,bende 13 ünde tatilden döndüm.tesettürlüyüm ve bana uygun bir yere gitmek istediğim için eşimle balıkesir altınoluktaki BEYZA OTEL e gittik.senağlamadenizi ve plajı kum olup olmadığını sorduğumuzda evet öyle denmişti görevliler tarafındanKötü Kazen.gittik gördükki minnacık bi plaj,denizi taş ve midye dolu,plajı kum demeye bin şahit lazım olan yosunlarla kaplı bi yermiş:eek:klava:.erkeklerin havuzu küçücük.kafe olarak yapılmış yerde akşam olup herkes oraya indiğinde nerdeyse üstüste oturduk...gelelim yemek kısmına...hemen hemen her gün yemeklerde içinde olmaması gereken şeyler gördük.(sadece biz değil diğer misafirlerde öyle)(kıl,kir,salatalarda her çeşit ot vs vs)artık sürekli içindekileri görevlilere gösterip uyarmaktan biz bıktık...:mymeka:son gün gelsede gitsek diye bekledik.zaten ikinci defa gelen hiç kimse yoktu.ondan belli otelin durumu...ayrıca bi gün asansörü düştü.birkaçgün internet bağlantısı kesildi bunları söylemiyorum bile...hepimizin ortak noktası internetten bulmuştuk bu yeri...kesinlikle netteki fotolara aldanmamamız lazım.bizim için baya bi tecrübe oldu...BEYZA OTEL e gidecek olan varsa bidaha düşünsün derim...:1no2:

Maalesef aynı olay geçen yıl bizimde başımıza Hotel Berr de geldi. Gittiğimize, gideceğimize ve verdiğimiz paraya pişman olduk.web sayfasında gayet güzel gözüken ve özellikelrini saymakla bitiremedikleri otel tam bir fiyaskoydu.Paramız aylar öncesinden ödenmeye başladığı için terk etme durumumuz olamadı.Üstelik kapı müşterisi olup bizden 30ytl daha ucuza kalanlar bile vardı.:bbo:Sadece kapalı bir bayan olarak, bayanlara özel havuza rahatlıkla girebilmekti güzel olan.Ama artık internetten bir tercih yapmaya korkuyoruz.imkan varsa gidip görüp öyle anlaşmak lazım.

Maalesef aynı olay geçen yıl bizimde başımıza Hotel Berr de geldi. Gittiğimize, gideceğimize ve verdiğimiz paraya pişman olduk.web sayfasında gayet güzel gözüken ve özellikelrini saymakla bitiremedikleri otel tam bir fiyaskoydu.Paramız aylar öncesinden ödenmeye başladığı için terk etme durumumuz olamadı.Üstelik kapı müşterisi olup bizden 30ytl daha ucuza kalanlar bile vardı.:bbo:Sadece kapalı bir bayan olarak, bayanlara özel havuza rahatlıkla girebilmekti güzel olan.Ama artık internetten bir tercih yapmaya korkuyoruz.imkan varsa gidip görüp öyle anlaşmak lazım.

senin gibi bende otel berr mağduru oldum geçen sene. yarı fiyatı diye siteye bakıp kıştan gönderdim parayı. bizden 1 gün önce 1 arkadaş gitti. o parasını ödememişti. otele yerleşip bizi aradı. sakın gelmeyin burada herkes şikayetçi iğrenç diye. ertesi gün atlıbaya geçti beğenmiş bizde otel atlıbaya gittik. berr e verdiğimiz para yandı tabi.

ayvalık sarımsaklıda büyük berk oteli görmenizi tavsiye ederim.yeme-içme,temizlik,servis,denizi kumu herşey mükemmeldi.ve yabancı turist sayısı nerdeyse yokken yerli turistin çokluğuda ayrıca güzeldi:) bütün içecekler vs hepsi bilindik markaydı ve içilebilirdi:) o bile güzeldi.sadece tek eksiği plajda özel yerleri olmasına rağmen,halk plajı ile aynı yerde bulunmasıydı.o sebepten hem denize sıfır şezlong bulamıyorduk hemde biraz kalabalık oluyordu.ama 3 tane havuzu vardı ve kalabalıkta değildi.çok güzeldi gidip görmenizi tavsiye ederim.

Bizde haziranin sonunda antalya alibeypark club hotelde tatilimizi geçirdik gerçekten çok eğlendik.başörtülü olduğum için arkadaşlarin yazdiği beyza ve berr otele gitmeyi düşünmüştüm ayrica bide izmir özderede burç club var fakat ben oğlum ve eşimle beraber havuzlara girmek istediğim ve fiyatlarinin yüksek olmasi nedeniyle elemiştim anlatilanlara çok üzüldüm arkadaşlarin tatili zehir olmuş tavsiye edeceğim oteller genelde çocuklar için güzelve özel mekanlardir
turan prince world
alibey park
selge beach
(fakat bunlar tesettür oteli değil normal oteldir ve antalyadadir)
tesettür otel olarak düşünenlerede
bera alanya
burçclub
şahinn paradise
(bunlar güzelmiş duyduğuma göre)

X