- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
temiz sakin bir yer isteyenlere benimde bir önerim var
ben geçen yıl gittim çokta memnun kaldım araba yoktu yanım da biraz sıkın tı yaşadım açıkçası mekandan uzaklaşamadım aynı çevrede tatilimi yaptım hele birde arabanız varsa diyeceğim yer muhteşem çeşme gümüldür kuşadası hepsi çok yakın yerimseniben
özdere
deniz sıcak tertemiz motelin denize uzaklığı 100 metre
küçük bir aile moteli pırıl pırıl çok temiz
sabah kahvaltısı ve akşam yemeği veriyor
ekstra birşeyler yemek istediğinizde yolun karşısında tansaş var 100 metre mesafede alıp geliyorsunuz plajda içeceğiniz suyunuzu kolanızı ekstra yoğurdunuzu ne canınız çekerse yani
fiyat kişi başı geçen yıl 25 ytldi
tamamen ev yemekleri çıkıyor kuru fasulye pilav karnı yarık gibi yemeğin yanın da yiyeceğiniz taze soğan biber domates motelin bahçesinden ellerinizle topluyorsunuz ücretsiz
özdere rose motel ilgilenenlere
Yarin gece Kapadokya' ya dogru yola cikiyoruz. Bu ilk gidisim olacak. Onceden gidip gorenlerin veya o civarda yasayanlarin gorulecek/gezilecek yer onerilerini bekliyorum.
Bir de orada hava sicakligi ne durumda?
Kalin kazak falan gerekir mi?
Bir hafta önce ben de Özdere'deydim, 5 kişi gittik, günlüğü 50 ytl'ye 2 oda bir salon mutfak banyo olan bir evde kaldık yeme içme hariç tabi, aperatif yedik, denizi çok temiz, İzmir-Özdere arası çalışan minibüsler var, Kuşadası yakın, sakin bir yer, tavsiye ederim........
canım kaldığın yerin adını söyleyebilir misin?
selam arkadaşlar,bende 13 ünde tatilden döndüm.tesettürlüyüm ve bana uygun bir yere gitmek istediğim için eşimle balıkesir altınoluktaki BEYZA OTEL e gittik.senağlamadenizi ve plajı kum olup olmadığını sorduğumuzda evet öyle denmişti görevliler tarafındanKötü Kazen.gittik gördükki minnacık bi plaj,denizi taş ve midye dolu,plajı kum demeye bin şahit lazım olan yosunlarla kaplı bi yermişklava:.erkeklerin havuzu küçücük.kafe olarak yapılmış yerde akşam olup herkes oraya indiğinde nerdeyse üstüste oturduk...gelelim yemek kısmına...hemen hemen her gün yemeklerde içinde olmaması gereken şeyler gördük.(sadece biz değil diğer misafirlerde öyle)(kıl,kir,salatalarda her çeşit ot vs vs)artık sürekli içindekileri görevlilere gösterip uyarmaktan biz bıktık...:mymeka:son gün gelsede gitsek diye bekledik.zaten ikinci defa gelen hiç kimse yoktu.ondan belli otelin durumu...ayrıca bi gün asansörü düştü.birkaçgün internet bağlantısı kesildi bunları söylemiyorum bile...hepimizin ortak noktası internetten bulmuştuk bu yeri...kesinlikle netteki fotolara aldanmamamız lazım.bizim için baya bi tecrübe oldu...BEYZA OTEL e gidecek olan varsa bidaha düşünsün derim...:1no2:
Maalesef aynı olay geçen yıl bizimde başımıza Hotel Berr de geldi. Gittiğimize, gideceğimize ve verdiğimiz paraya pişman olduk.web sayfasında gayet güzel gözüken ve özellikelrini saymakla bitiremedikleri otel tam bir fiyaskoydu.Paramız aylar öncesinden ödenmeye başladığı için terk etme durumumuz olamadı.Üstelik kapı müşterisi olup bizden 30ytl daha ucuza kalanlar bile vardı.:bbo:Sadece kapalı bir bayan olarak, bayanlara özel havuza rahatlıkla girebilmekti güzel olan.Ama artık internetten bir tercih yapmaya korkuyoruz.imkan varsa gidip görüp öyle anlaşmak lazım.