TATiL ÖNERi, SORU VE PAYLASIMLARINIZA BURADAN DEVAM EDINIZ

keşke canım.. keşke gitmiş görmüş birini bulabilsek..

bizde temmuz sonu düşünüyoruz..

açıkcası çıralı hiç yoktu aklımda,şimdi düşününce daha mantıklı geldi sanki..

heryere yakın,hoş bir yere benziyor..

off cidden bilen biri çıksa keşke de yardımcı olsa:uhm:

derinsscim işten atılcam bu gidişle hazırlamam gereken şeyler var ama ben bir kk, bir tatil pansiyon siteleri arasında mekik dokumaktan word'e excel'e gitmiyor elim :eek:

nisan ayında aklımda çıralı vardı, ardından denizini bilmiyoruz derin değil mi derken vazgeçtiydik, ama benim içimde öyle kalmış ki, senin sabah okuduğum mesajını bekliyormuşum sanki balıklama atladık annemle ama hala kafam çok karışıkkafamçokkarıştı

yukarıda bir alıntı yazdım bilmem fark ettin mi, hazirandan sonra çok sıcak olduğunu yazmışlar bir sitede, tamam Antalya çok sıcak oluyor ama sanki hani ağaçlık falan diye heralde ben hep Çıralı tarafının serin olacağını düşünmüştüm. Ancak unuttuğum bir nokta var ki, benim tanıdığım kişiler ya mayıs-haziran ya da eylül de gitmişlerdi o taraflarakafamçokkarıştı

Biraz önce annemle konuştuk yine, diyoruz Antalya'ya Kemer'e gideriz ama çok sıcak olursa, dolmuşlar falan klimalı değildir heralde, sıcakta İst.'da bile evden çıkamıyoruz bazen,bir de oralarda ne yaparız:çok üzgünüm:

ama bir yandan da pansiyona telefon ediyoruz, durum vahim yani, biraz önce de aklıma Eylül'de gitmek geldi, hani o kadar sıcak ta olmaz insan daha rahat gider çevreyi gezer.:uhm:

Bende tesettürlüyüm bu yüzden alternatifimiz çok fazla yok...
Otel adı verebilirmisin canıma.s.

sahınn suit - sahınn paradise- club karaburun- belvü resort- samira otel- akdenizde antalya tarafında burç club -club familia- meltem tatil köyü çeşmede - beyza otel altınolukta -birde caprice otel var didimde.
ispa ve rıza turizm acentelerinde hepsi var uygun fiyatlarla.

Ben bu gidişle tüm Ege-Akdeniz kıyı şeridini araştırmış olacağım sanırım. Şimdi de aklıma Datça takıldı. Oldukça sakin görünüyor. Ancak orada da pansiyoncular yemekten de para kazanmak amacıyla ortak bile olsa mutfak koymamışlar çoğu yerde pansiyonlara. Çıralı'da bir tane (ortak) mutfaklı pansiyon bulmuştuk.
Datça'da da internette bulduğum 6-7 pansiyondan sadece birinde yine ortak olmak üzere mutfak bulunduğu öğrendik.

Bakalım şimdi biraz da Datça'yı araştırmalı, yakın yerlerde gezecek görecek yerler var mı? hava Antalya kadar sıcak olmaz diye ümit ediyoruz ama bakalım.

Arkadaşlar yoğun bir internette araştırma-telefon trafiğinin ardından büyük ihtimalle eylül ya da gelecek haziran ayına ertelendi benim Çıralı-Olympos sevdam.

Ancak edindiğim bilgileri özetlemek isterim.

-Nette okuduğumuz ve telefon ettiğimiz o kadar pansiyon içinden sadece birinde ortak kullanım olmak üzere mutfak vardı. Diğerleri hep restoranlı olduğu için böyle bir olanak yok. Şimdi ne önemi var diyenleriniz olur, sözüm demeyecek olanlarasengözlerimebaksanab yani benim gibi bütçesini düşünmek zorunda olanlara.

-Otobüsle 12-13 saat diye düşünmüştüm Antalya'ya gidişi ama bir tur şirketinin farklı güzergahlarda farklı sürelerde ulaştığını gördüğüm bir seferi 10 saatten kısa sürede Antalya'ya ulaşıyormuş. Yani uzun yolda 2-3 saatin bile önemi var bencea.s

-Yukarıda bir mesajımda da yazdığım gibi çok sıcak olur diye yazıyor hazirandan sonra ama inanmak istemiyorum bennn:eek:

Dediğim gibi kıyı şeridinden devam ediyorum araştırmalara. Şimdi kafaya taktığım yer ise Datça'dan sonra Çeşme. Datça'dan pansiyon bulamadığım için uygun vazgeçtim sayılır.

Çeşme merkezde çok sayıda pansiyon var ancak Altınkum/Dalyan/Şifne vb. bölgelerindeki pansiyonlar hakkında bilgi bulamadım. Ilıca'dan bir pansiyon bulduk, maaşallah otel gibi.

Bizim düşüncemiz, eğer kesin karar verirsek merkezde kalıp her gün farklı bir plajına gitmek. Sizce nasıl olur? Daha önce böyle tatil yapan mı?:uhm:

Arkadaşlar, bir çok otel önerisi yapılmıştı bu başlıkta ancak bütçesi kısıtlı olan benim gibi arkadaşlara yardımcı olacağı düşüncesiyle benim gündemimde bulan yöreleri yazarak bir başlangıç yapmak istedim. Genişletebiliriz tabii.

Avşa ise hafta sonu tatilleri için aklıma geldi, hani bir gün ekleyerek kısa tatiller olabilir belki yaz boyunca 1-2 defa.

Bunu başka bir başlığa yazmıştım ama burda da elbet birinin işine yarayabilir :
Biz iki sene ölüdenizde çadır tatili yaptık çok güzeldi çadır kampını da herkese tavsiye ederim :) Gittiğimiz kamp yeri tam ölüdenizin kıyısında, milli parkın hemen yan tarafı. adı "sugar beach club". eskiden şeker kamptı da sahibi değişince düzene ayak uydurdu :))) web sitesi de var adresi : http://www.thesugarbeachclub.com/ tam yerini iletişim adresini burdan öğrenebilirsin. çadırınızla gittiğinizde gecelik kişi başı 10ytl, sitede de öyle yazıyor umarım zam yapmamışlardır. Malum çok çok uygun bi fiyat :) Yeme içme olayına gelince, beach club olarak değiştiği için yemeği orda yerseniz baya bi tuzlu oluyor, kazıklanırsınız :) Biz genelde kalabalık gittiğimiz için yanımızda piknik tüpü götürüyoruz, makarnadan soteye her türlü yemek pişiyor :) Aynı şekilde bir kolide konserve götürürseniz o şekilde de halledebilirsiniz. Yumurta peynir gölgede koli içinde 2-3 gün dayanıyor. Ekmeği kamptan halledebilirsiniz. Günlük olarak çarşıdan da alışveriş yapabilirsiniz isteğe bağlı ama tabi turistlik yer biraz pahalı :) Çamaşırı bulaşığı yıkayabileceğiniz, tuvalet duş ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz alan da var ve ayrıca gayet temiz, hijyenik :) Reklamcı olsam bu kadar olurdu sırnaşık şey Tabi kötü bi yönü, sabah 9 fln gibi beachclub modunda müzikler başlıyor bas sesi uyutmuyo :KK43: Bunu da çadırı kampın arkalarına doğru kurarak çözebilirsiniz. Aynı yerde bungalovlar da var onların da fiyatları internet sitesinde yazıyor. Çadır bana konforsuz gelir yatağım duşum odamda olsun diyorsanız bungalovlar da çok güzel ve romantik yerimseniben :asigim:

arkdaşlar araştırmaya tam gaz devam ediyorum sanırım bu yaz sonunda KK'da tatil rehberi gibi bir bölüm hazırlayacak kadar bilgi sahibi olacağım:eek:

Marmaris-İçmeler'de uygun fiyata bir apart bulduk. Ancak bir sitede havasının çok bunaltıcı olduğu yazmış, ama yazın neresi bunaltıcı değil ki, değil mi? Antalya kadar da olamaz, değil mi?

Bir de İçmeler'in plaj fotoğrafları çok tıklım tıklım görünüyor, denizi kum görünüyor, çok çabuk derinleşiyor mu, yani bir sürü insan bir de derinleşiyorsa yüzmek keyfili olmaz mı acaba?

Ve İçmeler'de market olayı nasıl bilmiyorum amaMarmaris'te büyük market varmış, dolmuşla gidip gelmek 10 dk diyor, doğru mu?kafamçokkarıştı

Şimdiden teşekkürlera.s.

temiz sakin bir yer isteyenlere benimde bir önerim var
ben geçen yıl gittim çokta memnun kaldım araba yoktu yanım da biraz sıkın tı yaşadım açıkçası mekandan uzaklaşamadım aynı çevrede tatilimi yaptım hele birde arabanız varsa diyeceğim yer muhteşem çeşme gümüldür kuşadası hepsi çok yakın yerimseniben
özdere
deniz sıcak tertemiz motelin denize uzaklığı 100 metre
küçük bir aile moteli pırıl pırıl çok temiz
sabah kahvaltısı ve akşam yemeği veriyor
ekstra birşeyler yemek istediğinizde yolun karşısında tansaş var 100 metre mesafede alıp geliyorsunuz plajda içeceğiniz suyunuzu kolanızı ekstra yoğurdunuzu ne canınız çekerse yani
fiyat kişi başı geçen yıl 25 ytldi
tamamen ev yemekleri çıkıyor kuru fasulye pilav karnı yarık gibi yemeğin yanın da yiyeceğiniz taze soğan biber domates motelin bahçesinden ellerinizle topluyorsunuz ücretsiz
özdere rose motel ilgilenenlere

arkdaşlar araştırmaya tam gaz devam ediyorum sanırım bu yaz sonunda KK'da tatil rehberi gibi bir bölüm hazırlayacak kadar bilgi sahibi olacağım:eek:

Marmaris-İçmeler'de uygun fiyata bir apart bulduk. Ancak bir sitede havasının çok bunaltıcı olduğu yazmış, ama yazın neresi bunaltıcı değil ki, değil mi? Antalya kadar da olamaz, değil mi?

Bir de İçmeler'in plaj fotoğrafları çok tıklım tıklım görünüyor, denizi kum görünüyor, çok çabuk derinleşiyor mu, yani bir sürü insan bir de derinleşiyorsa yüzmek keyfili olmaz mı acaba?

Ve İçmeler'de market olayı nasıl bilmiyorum amaMarmaris'te büyük market varmış, dolmuşla gidip gelmek 10 dk diyor, doğru mu?kafamçokkarıştı

Şimdiden teşekkürlera.s.

arkadaşım antalya ve marmarisin nem oranı fazla olduğu için bunaltıcı meela fethiye bodrum nem oranı daha az ve bazen serinletici bile olabilir.

kızlar sideye gidiyorum her yaz, muhteşem sahili var. herkese tavsiye ederim. süpeerrr
Bende Side aşığı oldum 4-5 senedir side ye gidiyorum.Bodrum,Marmaris,Alanya,kemer,Belek'e gittim ama havası çok nemli side gibi havası olan bir yer görmedim.Ben temmuz-Ağustos gibi gidiyorum yine havası çok güzel akşamları hafif ılık bir rüzgarı çıkıyor nefis,bütün gün dışarıda dursan bile havası insanı bunaltmıyor.a.s.

golden coast BU OTEL DE ŞÖYLE BİR DURUM VARMIS.AGUA PARKINA DISARIDAN GİRİŞTE SERBESTMİŞ.SADECE OTEL MÜŞTERİLERİ DEĞİL.HERKES KULLANIYORMUS.VE 3-4 OTELLE ORTAK KULLANILIYORMUS.COK KALABALIK VE COK SIRA OLUYORMUS.AGUAPARKINDA..
Oteli bu konu da arayıp sordum Öyle bir şey olmadığını söylediler.Yalnız agua lar da genelde kalabalık oluyor.Bu otel de büyük olduğu için öyle olabilir.Ama kaydırğı çok olduğu için sıkışıklık olacağını düşünmüyorum.Daha önce club Alibey e gittim orasıda öyle kalabalık dediğim gibi kaydırak ve havuzu çok olduğu için sıkışıklık olmuyor.a.s.a.s.

Arkadaşım ben oradan pek memnun kalmadım.Şöyle ki ilk gittiğim oda da akşam duş yapacağımız zaman sular kesiliyordu odamızı değiştirdik ikinci odada karınca yuvası vardı.Akşam eğlencesi iyi güzeldi ama kemerin havası çok bunaltıcı size şiddetle club alibeyi tavsiye ediyorum.İnanın çok seviceksiniz.

crystal admiral resort hakkında bilgin varmı güldeniz sidede fisfisfis
haziran 26 yer ayırttıkta CADIARZU
ben mayıs 2 gibi yine sidede silence peac daydım bayıldım gidecekler varsa hiç tereddütsüz tavsiye ederim :asigim:

arkadaşlar yine ben, şimdi tavsiye üzerine Side'yi araştırıyorum. Çok uygun fiyata pansiyon da var, denize 50 metre uzaklıkta diyor hem de. Sizce Temmuz ortası çok sıcak olur mu? bir de dışarıdan yersek yemekleri çok pahalıya gelir mi, malum bazı yerlerde dışarıdan yemek ateş pahası oluyor.

Şimdiden teşekkürler yardımlarınız içina.s.

Çıralı-Olympos-Side'de pansiyon tavsiyesi olanlar aranıyor?

Ayrıca Side hakkında da bir üstteki mesajım geçerlidir.

Son düzenleme:
arkadaşlar yine ben, şimdi tavsiye üzerine Side'yi araştırıyorum. Çok uygun fiyata pansiyon da var, denize 50 metre uzaklıkta diyor hem de. Sizce Temmuz ortası çok sıcak olur mu? bir de dışarıdan yersek yemekleri çok pahalıya gelir mi, malum bazı yerlerde dışarıdan yemek ateş pahası oluyor.

Şimdiden teşekkürler yardımlarınız içina.s.
Sevgili arkadaşım bizde genelde temmuzda ve Ağustos başı gibi gidiyoruz dediğim gibi akşamları çok güzel rüzgarı var.Nem oranı Alanya ,Belek ve Kemere göre daha düşük gibi geldi bana çünkü çok nemli ortamda benim tansiyonum çıkıyor orada gündüz öğle saatlerinde bile rahatsız olmadım.Yemek konusunu bilemiyorum çünkü biz herşey dahil otelleri tercih ediyoruz.a.s.

merhaba arkadaşlar

tavsiye edebileceğiz İstanbuldan çokda uzak olmayan güneye inmek çok güzel olur ama yol parasını hesaba kattığımda o parayla yakın yerlerde artı 2 gün dahafazla kalırım diyedüşünüyorum.
2 çocuk 2 büyük gidebileceğimiz
vee en önemlisi bütçemizi mümkünse hiç zorlamayan bir yer varmı
pansiyon olabilir
ama çevreden alabileceğim yiyeceklerinde uygun olması lazıım

memur işi arıyorum yanee :-)

merhaba arkadaşlar

tavsiye edebileceğiz İstanbuldan çokda uzak olmayan güneye inmek çok güzel olur ama yol parasını hesaba kattığımda o parayla yakın yerlerde artı 2 gün dahafazla kalırım diyedüşünüyorum.
2 çocuk 2 büyük gidebileceğimiz
vee en önemlisi bütçemizi mümkünse hiç zorlamayan bir yer varmı
pansiyon olabilir
ama çevreden alabileceğim yiyeceklerinde uygun olması lazıım

memur işi arıyorum yanee :-)

Avşa Adası ya da Erdek- Ocaklar'ı tavsiye ederim.a.s.

X