- 14 Ağustos 2007
- 7.543
- 24
keşke canım.. keşke gitmiş görmüş birini bulabilsek..
bizde temmuz sonu düşünüyoruz..
açıkcası çıralı hiç yoktu aklımda,şimdi düşününce daha mantıklı geldi sanki..
heryere yakın,hoş bir yere benziyor..
off cidden bilen biri çıksa keşke de yardımcı olsa:uhm:
derinsscim işten atılcam bu gidişle hazırlamam gereken şeyler var ama ben bir kk, bir tatil pansiyon siteleri arasında mekik dokumaktan word'e excel'e gitmiyor elim
nisan ayında aklımda çıralı vardı, ardından denizini bilmiyoruz derin değil mi derken vazgeçtiydik, ama benim içimde öyle kalmış ki, senin sabah okuduğum mesajını bekliyormuşum sanki balıklama atladık annemle ama hala kafam çok karışıkkafamçokkarıştı
yukarıda bir alıntı yazdım bilmem fark ettin mi, hazirandan sonra çok sıcak olduğunu yazmışlar bir sitede, tamam Antalya çok sıcak oluyor ama sanki hani ağaçlık falan diye heralde ben hep Çıralı tarafının serin olacağını düşünmüştüm. Ancak unuttuğum bir nokta var ki, benim tanıdığım kişiler ya mayıs-haziran ya da eylül de gitmişlerdi o taraflarakafamçokkarıştı
Biraz önce annemle konuştuk yine, diyoruz Antalya'ya Kemer'e gideriz ama çok sıcak olursa, dolmuşlar falan klimalı değildir heralde, sıcakta İst.'da bile evden çıkamıyoruz bazen,bir de oralarda ne yaparız:çok üzgünüm:
ama bir yandan da pansiyona telefon ediyoruz, durum vahim yani, biraz önce de aklıma Eylül'de gitmek geldi, hani o kadar sıcak ta olmaz insan daha rahat gider çevreyi gezer.:uhm: