TATiL ÖNERi, SORU VE PAYLASIMLARINIZA BURADAN DEVAM EDINIZ

Arkadaşlar annemin de memleketi olan ufak üç tarafı denizle çevrili şirin bir ada ÇANDARLI. Dikili ilçesine bağlıdır. Ayvalığa yakındır. Çok şirin ufak bir yer. Orada hiç sıcağı hissetmezsiniz. Püfür püfür bir rüzgarı vardir,tarihi bir kalesi vardır. Güzel bir kumsal. Pansiyonda ucuz olarak konaklayabilirsin. Memnun kalacağınıza garanti verebilirim :-)

ramazan bayramında neler yapacaksınız?

ben 2 günlük kısa bir tatil yapmak istiyoruz arkadaşlarla tavsiye verebilir misiniz?? istanbula yakın olması önemli, malum bayramda uçaklar fahiş fiyatlarda:KK43: bütün tatilimiz de yollarda geçmesin yani..

ayvalık-sarımsaklı
avşa adası

gibi alternatifleri düşünüyorum veya 2-3 günlük turlar da olabilir daha karar vermedik. abant turu kapadokya turu, çanakkale turu da var.. çok kararsızım:)

istanbula çok uzak olmayan, denizi güzel yerler ve uygun pansiyon-otel tavsiye edebilecek olan var mı? denizi çok soğuk olmasın pis olmasın bide hemen derinleşmesin kriterlerim bunlar:)

ramazan bayramında neler yapacaksınız?

ben 2 günlük kısa bir tatil yapmak istiyoruz arkadaşlarla tavsiye verebilir misiniz?? istanbula yakın olması önemli, malum bayramda uçaklar fahiş fiyatlarda:KK43: bütün tatilimiz de yollarda geçmesin yani..

ayvalık-sarımsaklı
avşa adası

gibi alternatifleri düşünüyorum veya 2-3 günlük turlar da olabilir daha karar vermedik. abant turu kapadokya turu, çanakkale turu da var.. çok kararsızım:)

istanbula çok uzak olmayan, denizi güzel yerler ve uygun pansiyon-otel tavsiye edebilecek olan var mı? denizi çok soğuk olmasın pis olmasın bide hemen derinleşmesin kriterlerim bunlar:)

geçen sene bayram tatilinde avşa'nın aşırı kalabalık olduğunu duydum biraz daha araştırın isterseniz.erdek var denizi derinleşmez hemen, orta sıcaklıkta ama deniz anası olur büyük ihtimalle:) sarımsaklı tabii ki daha güzel olur, gece binip gidersiniz, dönüşte sadece biraz yorucu olur. ama ben bayramda yollardan korkuyorum :26:

ayy deniz anası olmasın yaa:S en kötü kilyos yaparız napalım.
avşa kalabalık mıymış hmm.. tabi istanbullular için en güzel alternatif dimi
orda güzel bir otelde kalmak lazım zaten, pansiyonlarda sürünmek istemem özel plajı olan biyer olsun gidersem de
sağol canım erdek'i de değerlendireyim bi inceleyim otel falan bakayım bugün:KK34:

ayy deniz anası olmasın yaa:S en kötü kilyos yaparız napalım.
avşa kalabalık mıymış hmm.. tabi istanbullular için en güzel alternatif dimi
orda güzel bir otelde kalmak lazım zaten, pansiyonlarda sürünmek istemem özel plajı olan biyer olsun gidersem de
sağol canım erdek'i de değerlendireyim bi inceleyim otel falan bakayım bugün:KK34:

aa özel plajlı otelde kalırsan rahat edebilirsin ama bak onu düşünmemiştim hiç sezonda gitmiyoruz biz kalabalık diye o yüzden normal plaj sorun olmuyor:) deniz otobüsüyle ulaşımı çok rahat tabii kara yollarındaki trafik sorunu da yok, erdek de işte feribotla bandırma üzerinden bile gidilebilir ulaşımı rahat. aynen dediğin gibi 3,5 saatte varıldığı için avşa'ya talep çok fazlaymış, kısa tatil için.

Cok yere gittim, cok tatil beldesi gordum.

Sevdigim ve kesinlikle tekrar tekrar gitmek istedigim yer en basta Cesme Ilica plajidir. Sosyetik bir yer, fiyatlar tuzlu, ama oyle bir plaj baska yerde yok.
Ikinci olarak Mugla'da Belcekiz plaji ve ona yakin Fethiye Oludeniz. Birbirine cok yakin plajlar, ayni gun ikisini de gorebilirsiniz. Cok guzel yerler.

Pek memnun kalmadigim, bir daha gitmeyi dusunmedigim yerler, basta Alanya; Kelopatra plaji. Nemden, sicaktan yolda yuruyemez, nefes alamazsiniz. Ayrica burnunuza lagim kokulari gelebilir. Bilmiyorum hep mi boyle, yoksa bana mi denk geldi. Denizi kirlenmisti, kahverengiydi. Denizi sicakti. Zaten o cehennem sicaginda soguk deniz beklemiyordum.

Ikincisi Kusadasi, Kadinlar plaji. Yillarca her yaz ailemle gittim. Denizde bazen cok yosun oluyor, ama yesil degil, kurumus kahverengi yosun. Hep boyle degil, temiz oldugu zamanlar cogunlukta, ama ne zaman deniz yosun oluyor belli olmaz. Abazalardan da gecilmez. Verdigim paraya degmedigi icin tekrar gitmeyi dusunmedigim bir yer.

Bodrum'a da gitmem, hic sevmemistim.

Bu yaz hiç yapmadığım kadar keyifli tatil yapma fırsatım oldu. Her yaz ailecek havuzlu denizli yemekli otellerde kalırdık. bu sene yeni evli ve balayını ballandıra ballandıra anlatan bir arkadaşımdan özenerek özel villada tatil yapmayı kafama koydum. Annemle babamı kandırmam çok zor olmadı gerçekten:) Birçok siteden resimler indirdim, hepside muhteşem manzaralara sahipti. Bazılarının havuzlarından deniz manzarasının keyfine varılabilir gibi ve binalar çok şık görünüyordu. İçlerinde bir evde bulunabilecek bir çok şey vardı. Annem biraz yemekleri kendi yapmak durumunda kalacağı için memnun değildi ama daha sonra gittiğimiz yerde sık sık dışardan yiyebildik, ve zaten sıcak havada kahvaltı ve aksam yemeği yeterli oluyor:) Daha önce gördüğüm için Antalya bölgesini de iyi kötü bilirim. Ama orada bir hafta kalınca gerçekten tam olarak o ortamı yaşayabiliyorsunuz. Kalkanda manzaraya hakim bir villada kaldık. Her gün gezilebilecek ayrı bir yer bulabildik ki sağ olsun bize villayı ayarlayan firmadaki çocuk çok yararlı bilgiler sağladı. Resmen gezilebilecek en mantıklı yerleri ve rotaları tarif etti. Yemek yiyebileceğimiz en doğal ve keyifli mekanları önerdi. Her sorunumuzla ilgilendiler.. Zaten Kalkan genelde o bölgede gezilebilecek mekanların merkezi gibi bir konumda.. Kaş, Kekova, Fethiya, Dalyan.. Temmuzda gitmiştik ama o kadar doyamadım ki eylülde benim önerimle giden karı- koca arkadaşlarımla bir kez daha gittim:) Hatta bu sefer daha romantik bir tatil oldu. Ayarlayan arkadaşlar bize uygun fiyata tekne kiralama olanağı sağladı 3 gün de tekne keyfi yaptık, koyları gezdik. Kekova, Kaş, Kalkan denizden gezmesi ayrı bir güzeldi. Dergi kapaklarından gördüğüm deniz yelkenli yeşil doğa manzaralarına şahit olmak gibiydi:) Her yıl gitmeyi heyecanla bekliyorum..

kızlar otel yorumlarını okumadan ve gideceğiniz bölge hakkında fikir sahibi olmadan tatile çıkmayın bence.bu konuda detaylı bilgi veren gezi.com diye bir site var.araştırın öyle seçim yapın.iyi tatiller

arkadaşlar antalya da hangi otel-motel-pansiyon-apart (herhengi biri,fark etmez) iyi sizce?tavsiyeniz var mı? bi de antalyadaki green beyza otel hakkında bilginiz var mı ??

kızlar Antalya green beyza sormuştum ya plaja 3 km.olduğnu öğrndm yorumları araştırınca suyu bile ekstra ücretli verdklerini öğrendim.araştırmaktan çok sıkıldım ya tam lemon beach te karar kılmıştımki rezervasyon için geç kaldığımı fark ettim sonra otel arama işini eşime devrettim o da alanya kleopatra melissa otelden yer ayırmış 4 gece hersey dahil 640 tl.umarım güzel geçer...giden varsa yorum alabilirim,ilk kez gidicez herkese ii tatiller :KK66:

arkadaslar ben bu yaz mikatur ile marmaris noa nergis beache gıttım.
hem tur sirketi hemde otel superdı.. tur sırketı cok ılgılı ve sattım gule gule demıyo.
bız marmarısı bılmıyoduk ve ılk gıdısımızdı tur sırketınden telefona mesaj geldı otele yerlestıkten 3-4 saat sonra ve marmarısın en buyuk ıkı dıscosu arena ve back street le calısıyolar. otelden bara gıdıs + dönüş + 1 içki = 10tl idi.. 2 ıckıler 15-20 arasında..
tur sırketınden asırı memnun kaldım..

otelde ayrıca güzeldi. yemekleri, personelın davranıslar, sınırsız ıckı , snack tıme , teras barında alkol keyfi.
dolu dolu zaman gecırdıgım ve cok eglendıgım bır tatıldı ben 5 gun aldım ve seneye 15 gune cıkaracagım ve yıne marmarıs ve aynı otelı dusunuyorum..
eglencesı 10 numara bı yer. ben dıdım ve kusadasına gıderdım genelde ama marmarisi gördükten sonra asık oldum resmen marmarıse..
bızım kaldıgımız otel turk- rus karısımıydı ve ruslar agınlıktaydı. abaza ınsanlarda yok..

gıtmeyı dusunursenız mıka turdan rezarvasyon yaptırıp gıdebılırsınız..fıyat olarak uygun.. bız mayısta erken rezarvasyondan aldık.. temmuz 17-21 arası ıcın hersey dahıl 2 kişilik oda 160tlydı....o gun otele gırdıgımızdekı fıyatıda yazayım 2 kişi 300 tl..
mika tur gercekten ısını layıkıyla yapan bi şirket, tavsıye ederımm

Kurban bayramında Doğu Turuna katılmayı düşünüyorum.
Tur arkadaşı arıyorum.
İlgilenenleri ve önerileri bekliyorum:KK42:

ve geçen sene temmuzda gıttıgım otele bu senede rezervasyon yaptırdım. 15-25 temmuz aralıgında erken rezervasyon fırsat odalarında hersey dahil ücret 69,90. gecen sene cok eglndık ve marmarıs zaten cok guzel bir yer, kaldıgımız otelde cok guzeldı.tur sırketıde cok ılgılıydı ve suan aldıgınızda gercekten uygun oluyo ama 5 gun rezarvasyon yaptırıyosunuz 69,90 dan. sonrasındakı 5 gun bıze 79,90 a geldı yanı toplamda 2 kısılik bır odada hersey dahıl kişi başı 10 gün 750 tl ödedim.
biz mika turda hıc bı sıkıntı yasamadık hatta gecen sene tatılı almadan otelı aradım.. turla almayı dusunuyorum guvenlımı dıye evet dedı resepsıyondakı bayan bana ve o sekılde almıstık kı arkadasla beraber. bızım gırdıgımız tarıhte otelin giriş ücreti 2 kısılık oda 320ydı bız 160 a aldık turla daha hesaplı oluyo..
bız noa nergis beachte kaldık bıde bunun içmeler ve select olanı var onlar denız kenarında degıl o konudada bılgılendıreyım. bız cok arastırdık gecen sene.
cogu arkadasım neden yıne aynı yere gıdıyosun dıyo bana yanı bı bodrum antalya yapın falan dıyolar ama marmarisin eglencesı hıc bı yer tutmaz. alkol kullananlar otelde demlensın. tur sızı 10 tlye otelden otobusle alıyo ve gerı bırakıyo + 1 tanede ıckı dahıl edıyo 10 tl.dıscoda bıra ucretıde 20 tl ıdı ve marmarısın ıkı buyuk dıscosu back street ve arenayla anlasmalı tur şirketi.
benım gıbı eglenmeyı sevenler ıcın 10 numara bı yer

ayrıca tur şirketi safari turları ve yat turuda duzenlıyo onlarında fıyatları uygun ama bıze gecen sene 4 gun yetmedıgı ıcın katılamadık o turlara bu sene acısını cıkaracagız.

Son düzenleme:
ve geçen sene temmuzda gıttıgım otele bu senede rezervasyon yaptırdım. 15-25 temmuz aralıgında erken rezervasyon fırsat odalarında hersey dahil ücret 69,90. gecen sene cok eglndık ve marmarıs zaten cok guzel bir yer, kaldıgımız otelde cok guzeldı.tur sırketıde cok ılgılıydı ve suan aldıgınızda gercekten uygun oluyo ama 5 gun rezarvasyon yaptırıyosunuz 69,90 dan. sonrasındakı 5 gun bıze 79,90 a geldı yanı toplamda 2 kısılik bır odada hersey dahıl kişi başı 10 gün 750 tl ödedim.
biz mika turda hıc bı sıkıntı yasamadık hatta gecen sene tatılı almadan otelı aradım.. turla almayı dusunuyorum guvenlımı dıye evet dedı resepsıyondakı bayan bana ve o sekılde almıstık kı arkadasla beraber. bızım gırdıgımız tarıhte otelin giriş ücreti 2 kısılık oda 320ydı bız 160 a aldık turla daha hesaplı oluyo..
bız noa nergis beachte kaldık bıde bunun içmeler ve select olanı var onlar denız kenarında degıl o konudada bılgılendıreyım. bız cok arastırdık gecen sene.
cogu arkadasım neden yıne aynı yere gıdıyosun dıyo bana yanı bı bodrum antalya yapın falan dıyolar ama marmarisin eglencesı hıc bı yer tutmaz. alkol kullananlar otelde demlensın. tur sızı 10 tlye otelden otobusle alıyo ve gerı bırakıyo + 1 tanede ıckı dahıl edıyo 10 tl.dıscoda bıra ucretıde 20 tl ıdı ve marmarısın ıkı buyuk dıscosu back street ve arenayla anlasmalı tur şirketi.

ayrıca tur şirketi safari turları ve yat turuda duzenlıyo onlarında fıyatları uygun ama bıze gecen sene 4 gun yetmedıgı ıcın katılamadık o turlara bu sene acısını cıkaracagız.

merhaba canım;bende her sene Antalya,Bodruma giderim ailemle Marmarise gitmedim hiç şimdi yazını görünce fiyatta çok uygun geldi 10.gün Antalya,1.hafta Marmamaris olabilr dedim kaldığın otel yemekleri ve temizliği nasıldı 5.yaşında mink olunca malum hijyen ön planda oluyor denizi nasıl yazarsan sevinirim tşkler paylaşım için

merhaba canım;bende her sene Antalya,Bodruma giderim ailemle Marmarise gitmedim hiç şimdi yazını görünce fiyatta çok uygun geldi 10.gün Antalya,1.hafta Marmamaris olabilr dedim kaldığın otel yemekleri ve temizliği nasıldı 5.yaşında mink olunca malum hijyen ön planda oluyor denizi nasıl yazarsan sevinirim tşkler paylaşım için

canım yemekler cok güzel. balık, tavuk, et hersey var tatlısına kadar..yerli içki sınırsız. personel çok ilgili. her gün oda temizliği yapılıyo.
biz aldıktan sonra kotu yorumlarda gorduk cesıtlı sıtelerde ama bırebır yasayan bırı olaraktan ben cok memnun kaldım. bu yorumların cogunu yazanda baska otel ve tur personellerı ve cok karalamalar oluyo tabi.otel beledıye baskanının otelıymıs zaten bızde gıdınce ogrendık. otelde ful rus vardı hatta bızıde cok benzetmısler ruslara. o yuzden rahatsız eden tıpler de yok.. ortam gayet guzel. rakı balık bıle yaptık yanı :))
benım kız arkadas bı gun fazla ıcmıs mıdesı cok kotu oldu.personelden nane- lımon ıstedım onu bıle yaptılar.
bıde gozlemecı bı teyze var 14-16 arası gozleme ayran var.. yanı ben yemek yemeyı cok severım hıc ac kalmadım her daım yıyecek ıcecek bıseyler var

Son düzenleme:
canım yemekler cok güzel. balık, tavuk, et hersey var tatlısına kadar..yerli içki sınırsız. personel çok ilgili. her gün oda temizliği yapılıyo.
biz aldıktan sonra kotu yorumlarda gorduk cesıtlı sıtelerde ama bırebır yasayan bırı olaraktan ben cok memnun kaldım. bu yorumların cogunu yazanda baska otel ve tur personellerı ve cok karalamalar oluyo tabi.otel beledıye baskanının otelıymıs zaten bızde gıdınce ogrendık. otelde ful rus vardı hatta bızıde cok benzetmısler ruslara. o yuzden rahatsız eden tıpler de yok.. ortam gayet guzel. rakı balık bıle yaptık yanı :))

her otel hakkında yalan yanlış yorumlar yapılıyor canım benim gidip bayıldığım en lüks otellere bile insanlar abuk yorumlar yapmıştı o yüzden giden birinin yorumu önemli benim için:KK19:tşkler bakacağım Ets de varmı acaba satışı yıllardır oradan yaparım rezervasyonu

her otel hakkında yalan yanlış yorumlar yapılıyor canım benim gidip bayıldığım en lüks otellere bile insanlar abuk yorumlar yapmıştı o yüzden giden birinin yorumu önemli benim için:KK19:tşkler bakacağım Ets de varmı acaba satışı yıllardır oradan yaparım rezervasyonu

ben mikaturdan aldım. ets de varmı bılmıyorum.

X