- 27 Ocak 2009
- 28
- 0
arkadaşlar iii bi tatil yapmak isteyenler varsa bu söyledilklerimi lütfen ciddiye alın.ben yılllardır tatiilimi 5 yıldızlı uhd sistemli otellerde yaptım ama tatil belekteki glorya gurup larından ibaret.kaliteli hizmet müşteri memnuniyeti hijyen eğlence titizlik güler yüzlü personelve daha bisürü şey.bunların maksimumlarını ben sadece bu otel de gördüm anlatmaya kelimeler yetmiyo.internet sitelerindeki resmlerde bence çk iii değil çünkü otelin müşteri şeçeneği sanırım genelde yabancılar ama rus geğil ingilizler ve fransızlar.o yüzden türkiyede çk reklam vermiyolar.bi kere inanılmaz büyük.yanyana 3 otelden oluşuyo ve üçüğndende herşeyinden yararlanabiliyosunuz o kakadr büyük ki otelden otele istediğiniz anda mini golf arabalarıyla gidiyosunuz gece 2 de odana kahve istesen geliyo mini bar her gün tableron çukulatasından jelibonuna sakızına kadar çifter çifter içeçeklerine kadar ücretsiz yenileniyo.dondurmalar günün her saati crtdor yada kornet magnum istediğiniz zaman sınırsız alıyosunuz yemekleri restorantları ve alacrt ları anlatmaya kelimeler yetmez kendiniziz tek kelimeyle prensesler gibi hissdiyosunuz gündüz köpük partilri gece innnnnnnanılllmazzzz güzel şowwlar siziz bekliyo aqua parklar bikerk heryer çk lüks çk temizve çk güzel.ooo yüzden iiii bi tatil den kesintisiz beklediğinizzz heeeerrrşşşeeeyyyy i bulubiliyosunuz sadece birazcık kesenin cebini açmaktan geçiyo......{aldıkları parayı fazlasıyla hak ediyorlar çünkü nerdeyse bütün yabancı içecekler konsepte dahil belis malibu ve daha bissürü şeyistediğiniz bütün kola lar ktu kola bütün sular erikli et ler sütler pınar..] DİYORUM YAAAA ANLATILMAZ YAŞANIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR: