TATiL ÖNERi, SORU VE PAYLASIMLARINIZA BURADAN DEVAM EDINIZ

arkadaşlar iii bi tatil yapmak isteyenler varsa bu söyledilklerimi lütfen ciddiye alın.ben yılllardır tatiilimi 5 yıldızlı uhd sistemli otellerde yaptım ama tatil belekteki glorya gurup larından ibaret.kaliteli hizmet müşteri memnuniyeti hijyen eğlence titizlik güler yüzlü personelve daha bisürü şey.bunların maksimumlarını ben sadece bu otel de gördüm anlatmaya kelimeler yetmiyo.internet sitelerindeki resmlerde bence çk iii değil çünkü otelin müşteri şeçeneği sanırım genelde yabancılar ama rus geğil ingilizler ve fransızlar.o yüzden türkiyede çk reklam vermiyolar.bi kere inanılmaz büyük.yanyana 3 otelden oluşuyo ve üçüğndende herşeyinden yararlanabiliyosunuz o kakadr büyük ki otelden otele istediğiniz anda mini golf arabalarıyla gidiyosunuz gece 2 de odana kahve istesen geliyo mini bar her gün tableron çukulatasından jelibonuna sakızına kadar çifter çifter içeçeklerine kadar ücretsiz yenileniyo.dondurmalar günün her saati crtdor yada kornet magnum istediğiniz zaman sınırsız alıyosunuz yemekleri restorantları ve alacrt ları anlatmaya kelimeler yetmez kendiniziz tek kelimeyle prensesler gibi hissdiyosunuz gündüz köpük partilri gece innnnnnnanılllmazzzz güzel şowwlar siziz bekliyo aqua parklar bikerk heryer çk lüks çk temizve çk güzel.ooo yüzden iiii bi tatil den kesintisiz beklediğinizzz heeeerrrşşşeeeyyyy i bulubiliyosunuz sadece birazcık kesenin cebini açmaktan geçiyo......{aldıkları parayı fazlasıyla hak ediyorlar çünkü nerdeyse bütün yabancı içecekler konsepte dahil belis malibu ve daha bissürü şeyistediğiniz bütün kola lar ktu kola bütün sular erikli et ler sütler pınar..] DİYORUM YAAAA ANLATILMAZ YAŞANIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:

arkadaşlar ben de size ramazan bayramı tatilimi nerede geçirdiğimden bahsedeyim.eşimle gidip gitmemek arasında kararsız kaldıkdan sonra karar verip izmirden çıktık yola akdenize doğru.gittiğimiz otel 5 yıldızlı arcadia golf oteldi.tek kelimeyle muhteşem bir yerdi.bayram tatili dolayısıyla yabancı kadar yerli turist vardı otelde.diskosuyla,yemekleriyle,personelin güler yüzüyle,yüzme havuzlarıyla,saunasıyla,hamamıyla,bitmek bilmeyen animasyonlarıyla,süperdi tek kelime süper.daha önceleride tatile çıkmıştım ama buseferkinde inanın sıkıldım yada boş boş oturayım demeye zaman bulamadık.görmeniz amacıyla otelin adresine bir girin derim.antalya belek deyince burası gerçekten kusursuz

ORAYI BİLYORUM limak gurubunun bir oteli değilmi siz orayı beğendiseniz bide limak lar a yı bi görün derim tabiii yinede benim tercihim number one glorya golf otel.

bayanlar mrb..bana bi konuda yardımcı olursanız çok sevineceğim...
ben size bişey sormak istiyorum.ben muğlalı değilim muğlaya da hiç gitmedim.nişanlım ile gelecek ay marmariste tatil yapmayı düşünüyoruz.fakat açıkcası bildiğimiz güvenilir,temiz,ucuz bir apart yok..en az 7gün kalacağımız için fiyatının uygun olması biizm için önemli...lütfen rica etsem bana yardımcı olabilirmisiniz :KK43: birde bu apartlar şubat mart ayında da açık olur değilmi?oraya gidip öylece kalmayalım da :KK43: yardımlarınız için çok tşk ederim şimdiden....

arkadaslar bende yazin didim yada bodruma tatile gitmek istiyorum. ozellikle bi oteli begendim(hotel first class) bu otel hakkinda bilgisi olan varsa lutfen bana soylesin. daha once hic gitmedim. fiyatlari nasil, yemekleri nasil. bilenlerden haber bekliyorum. lutfennnnnnkafamçokkarıştı

marmariste balayı için önerebileceğiniz sakin oteller var mı özellikle denize sıfır ve mümkünse turistlern pek fazla olmadığı bir yer istiyoruz teşekkürler

Arkadaşlar, Datça'nın suyunun soğuk olduğunu okuduk birçok yerde. Sarımsaklı-Akçay'ı bilen arkadaşlar karşılaştırma yapabilir mi? Ovabükü'ne gitmeyi düşünmüştük ama suyu soğuk diye okuyunca :çok üzgünüm:

Arkadaşlar,
büyük oteller dışında motel-otel-pansiyon'da kalarak Finike'de tatil yapmış olanlar var mı aramızda? Denizi, havası, sahili, gezilecek yerlere mesafesi bakımından bilgilerinizi paylaşır mısınız?

Arkadaşım duymuş, Erdek'te bu yıl sorun olan kahverengi deniz analarına karşı telle çevirme yapacaklarmış. Oralarda olan ya da yakınları oralarda olan ve böyle bir şeyin gerçek olup olmadığını bilen var mı? :uhm:

arkadaşlar lütfen
yardım
cunda adasında sakin denizi güzel
bir yerde 15 gün tatil yapmak istiyorum pansiyon olbilir yeterki temiz olsun çocuklarda var çünki bana tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı

arkadaşlar size bi uyarıda bulunmak istiyorum sakın sakın bytatil.com sitesinden tatil almayın onlar sahtekarlar paranızı alıp tatili iptal ediyorlar siz yolda iken bi bakıyosunuzki otelde rezervu iptal olmuş kapıda kalıyosunuz inanın çok kötü bir durum kimsenin başına gelsin istemem hatta orda çalışan sevgili orhan eda ilke ebru okdar içren konuşuyolarki böle bişi olabileceğine inanmanızda olası olmuyo.aman sakın bu sitede dolaşmayın bile bunu herkese duyurun duyurunki daha kimse kandırılmasın

485fb74f9cc252cbba018c82b533ff15.jpg

Arkadaşlar tatil için araştırmalara başladık ama bi türlü karar veremiyoruz, bizi en çok endişelendiren de otellere ulaşım. Havaalanlarına çok uzaklar. Anıturla görüştüm 290 tl karşılığında ulaşım sağlıyoruz dediler.bizim için çok pahalı havaalanına yakın bir tatil beldesi önerebilir misiniz bana?

ORAYI BİLYORUM limak gurubunun bir oteli değilmi siz orayı beğendiseniz bide limak lar a yı bi görün derim tabiii yinede benim tercihim number one glorya golf otel.

kesinlikle katılıyorum bende limak lara ya gittim çok kaliteli !

Arkadaşlar eşim 1 hafta sonra askerden döncek ve ben ona güzel bir tatil sürprizi yapmak istiyorum.Denizi kumlu ve derin olmayan,sakin,temiz ve özellikle ruskızlarının en minimum düzeyde olduğu bir yere gitmek istiyorum,hem bütçeme hemde bu özelliklere uygun bilidğiniz yerleri mesaj atarsanız çok mutlu olurum.

arkadaşlar
bazı üyelerden duydugum kadarıyla sahili çok uzun, ve tenha olan güneyde bazı ilçeler varmıs
böyle yerleri biliyorsanız bana yazar mısınız?
kimse tarafından rahatsız edilmeden denize girmek istiyorum
kabinli yerler var diyorlar, böyle birşey daha önce hiç görmedim? (duş için değil meraklı bakışlardan korunmak içinmiş)

havuz sevmiyoruz, denize girmek istiyoruz
her türlü önerinize açığım lütfen mesajla bildirin
büyük otel vs istemiyorum tek derdim denize girerken rahat etmek ve gözlerden uzak olmak
çok teşekkürler

Arkadaşlar mutlaka görmelisiniz o kadar sakin ve güzel bir yer ki..denizi masmavi kumu incecik..imkanı olana şiddetle tavsiye ederim..Ayrıca balayı içinde ideal bi yer :KK70:

arkadaşlar erken rezervasyonlar başlamış haberiniz olsun.Biz bu yaz bodrumu düşünüyoruz bodruma hiç gitmedik orası hakkında bilgisi olan varmı şikayetleri okudum kafam karıştı bodrumda denize sıfır ,ucuz,kaliteli,çocuklarla sıkılmayacağımız denizi sığ ve yosunsuz kum olan herşey dahil kapsamında bir otel önerebilirmisiniz bana. :emir_bebek:

X