Tatil Mevzusu Sizce Ne Yapmalı ?

Esin de iyi insan maşallah yanında durduğu halde dış faktörlerin( gorumce elti) bu kadar etkisinde kalma.

milletin ne dediğine neden bu kadar takiliyosun birak ztn anlamissin seni kiskandirmak icin bisürü hareket yapiyolar yapmacik olduklari belli. boyle insanlarin ne dediğine takacagina git mis gibi tatilini yap oh sefan olsun:halay:

Mevsim yaz herkes bir yerlere tatile gidiyor yani yok bizi kıskandı onu kıskandı nedir bu saçmalık anlamadım.diyelim ki öyle dediler sizde evt çok imrendim gittim diyiverin ne olacak sanki ben tatilime eğlenmeme bakarım gerisi boş ama sizin psikolojiniz normal değil boş vaktiniz çok sanırım bence bol bol kitap okuyun kendini geliştirecek kendinizi değerli hissettirecek şeyler

Yaw git tatilini yap alti ustu 4 gun onu da simdiden kendine zehir etmissin.
Kim ne derde desin cokta tin yani isim gucum yok eltimin dedikodusunu ne dusunecegini kafama takicam

yahu Antalya bu. Türkiye'nin yarısı tatilini orda geçiriyor zaten. Bu insanları hayatının merkezine almışsın yazık. Önceki konunda da demiştim şimdi de diyorum. Eşine bu kadar belli etme kıskançlığını.

"Kıskandıkları için gittiler" diye düşünmenizin sebebi aslında sizin onları kıskanmanızdan dolayı. Bu yüzden kafaya takıyorsunuz, eski konunuzu bilmiyorum ama sanki onlarla beraber takılmak, içlerine girmek istiyor ama bu kıskançlığınızı onlara hissettirdiğinizden dolayı onların da sizi itici bulup aralarına almak istemediklerini düşündüm. Bu kadar sorun ediyorsanız psikolojik destek alın. Kimse sizin arkanızdan "Bizi kıskandı da tatile gitti" demez, bu dönemlerde tatile gitmek normaldir çünkü. Kendi düşünce ve duygularınızı başkaları üzerinden yansıtıyorsunuz bana kalırsa.

Ne kadar gereksiz şeyleri kafanıza takıyorsunuz Allah aşkına ya. Evet özellikle onlar tatile gittiği için ayarlamışsınız ama keşke onlarla yarışmak için değil gerçekten ailenle vakit geçirmek için gitsen arabanız varsa başka yere de gidebilirdiniz. Tüm hayatınızı onların hayatına göre kurmuşsunuz ve hemen kıskandı diyecekler bilmem ne ya ne derlerse desinler. Siz kendi hayatınıza bakın. Oteller de ayrı olacakmış zaten nedir bu takıntı.

evet haklsınız cok takıyorum ama ne yapym elimde değil.. daha kötüydüm ama şimdi allaha şükür cok daha iyiyim
öyle düşünüp arkamızdan gülmeierini istemiyorm ki öyle düşünecekleri cok bariz belli.
düşünürse düşünsünler ne olacak ki bak benim eltim bizim balayında gittiğimiz otele gittiler balayına
daha sonra bizim gittiğimiz tatil yöresine gittiler bizden bir hafta sonra
ve her defasında ne yapsak haftasına aynı yer aynı şey uzar gider
ben de diyorum beni kıskanıyor diye buraya kadar tamam.
Sonuca bakarsak eeee noluyor yani beni kıskanıyorsa
hiçkimseye hiçbirşey olmuyor yani takma lütfen artık yaa :kahve:

Medcezir üzüyorsun bak valla bizi. Gencecik yasinda bir gorumce bir elti derdine çöktün gittin valla. Hic mi kiymet vermiyorsun kendine? doktora git artık gercekten bu dusuncelerin ve hislerinin ucu kacmis.:KK14:

Çok kafana takıyorsun.
Git MiS gibi tatilini yap tatile gidiceksin hala aklın onlarda... Bı rahat ol yahu

Derlerse ne olur?
Hayır ne olur yanı? Dünya mi batar? Kıyamet mi kopar? Ne olur? Bu sonuç sizin ne kadar umursadiginizla ilgili.
Sorun sizsiniz...
Destek almalısınız.

Eski konumda görümcem ve eltimi kıskandığıma dair konu açmıştım.. iyiki açmısım açtığım konu sayesinde ve sizlerin yorumları sayesinde inanın cok iyiyim cok iyi geldiniz bana piskolojik olarak cok daha iyiyim.. Allah razı olsun herkesden..
açtığım konudan sonra aslında onları kıskanmadığımı sadece arkadaş cevrem olmadığı için yalnız olduğum için onların ilişklerini kafama taktığımı, kıskanmak değilde beni kızımı dıslamalarının ayrım yapılmalarının nispet yapar gibi herşeyi gözüme sokmalarının zoruma gittiğinin farkına vardm.. allahıma çok sükür daha iyiyim..
Görümcem ile eltimin birlikte tatile gideceğini ögrenmiştim öncek konumda da yazmıştım onlar bilmiyorlar bizim bildiğimizi henüz..
herkes burda bana sende al kızını eşini sende git dedi .. bende gitmek istiyorum neden derseniz onlar tatildeyken içim içimi yiyecek yine üzüleceğim sizlernde dediği gibi
biz aslında mart ayında eşimin iş dolayısı ile semineri vardı antalya da bizide götürdü 1 hafta antalyada kaldık
hava şartlarından dolayı pek tatil yapamazdk deniz havuz soguktu giremedik tam ama kafa dağıttık
eşime konuyu actm eşimin izni yok sadece arife günü tüm gün olabilir o kadar bayramda gidelim tamam dedi..
arife günü cıkacagız yola bayramın 4. günüde geleceğiz geldiğimiz gün bayramlaşacagız
şimdi size sıkıntı olan durumu yazıyorum
eltim ve görümcem haftaya gidecekler tatile .. aynı yere gideceğiz çünkü bizim yaşadığımız yere en yakın tatil yeri orası.. otel kalma yeri tabiki farklı olur
bizimde uzaga gitme sansımız yok acıkcası biraz maddi anlamda sarsar. gidemeyiz birde zaten 4 gün kalacagımız için
görümcem ve eltim eminm diyecekler ki bak bak medcezir bizi kıskanıyor demekki çatlıyor hasetinden.. oda gitti bizim üstümüze tatile bizi kıskandı.. eminim öyle diyecekler. çünkü onlar gelecek biz gideceğiz..
eşim ile paylaştım bu konuyu eşim her ikisininde ahlakını bildiği için bana dedi ki ;
o zaman ben bu hafta babama duyururum tatile gideceğimizi .. onlarda zaten ablama yengeme duyururlar..
o zaman bir sıkıntı olmaz öyle düşünecekleri bir fırsat vermemiş oluruz dedi.. önceden planlı gibi olur dedi..
bende olmassa öyle yap ailene duyur tatil planımız olduğunu dedim..
Ama dediğim gibi onlarn üstüne gitmiş olacağız ve önceden duyursak bile yine aynı izlenim olacak bütün aile bireylerine söylerler artık bizi kıskandı catladı oda arkamızdan gitti diye.
sizce napsam bilemiyorum vazgecsek mi gitmekten :KK43:
hayatinizi o onu der bu bunu der diye gecirmeyin.

iyi tatiller.

Bence de gitmeyin, bu takıntı ile gidilen tatili hem kendinize hem eşiniz ve kızınıza da zehir edersiniz.
Ne kadar gereksiz takıntılar bunlar ya hu.

Zaten kendin demişsin buraya yakın yer orası herkes tatil için oraya gidiyor diye eee? Öyle bir şey diyeceklerse zaten diyeceklerdir ister Fransa'ya git. Sen onları uzağında tutmadığın sürece (beyninden ve de çevrenden) böyle kendini yormaya devam edeceksin. Sana tavsiyem bayramda git tatiline. Böylece onları da görmemiş olacaksın

Öyle deseler ne olur ki? Normal bir insan demez, onlar anormal.
İlaveten evinize en yakın, en ekonomik, en mantıklı yer orasıymış. Bunu aklı olan düşünür.
İki tarafın da evine en yakın markete gittiğinizde aynı şeyi düşünürler diye başka ile gitmiyorsunuz ya, bu da onun gibi.
Eski konunuzu okumuştum. Evet, siz kıskanç değilsiniz. Biraz yalnızlık, biraz çocuğunuza kıyamama. Bence onları takmayın, zaten siz gitmeseniz bak o evde kaldı gidemedi diyecekler, gitseniz çekemedi diyecekler. Yani kısaca her şekilde diyecekler. :) İyi tatiller..

BU NASIL BİR TAKINTIIDR daha önceki konunda kendini yüceltip onları kaypak cahil kişiler olarak anlatıyorsunuz felan hoş değil yaklaşımınız da kimse deaptal değil bu tarz düşüncelerinizi yani onları küçümsediğinizi sürekli yargılayıp eleştirdiğiniz için uzak duruyor olabilirlermi gercekten takıntı yapmışsınız yada kom pleks ama tatili nerede nasıl kimible yapacağınızı umursayacaklrınıda sanmıyorum siz takmışsınız onlara ama

Back
X