Tatil için ev kiralamak artık daha mı mantıklı?

Kolluk çıkarmıyorum.
Sabah kahvaltıda takılır, akşam yatana kadar.
Niye çıkardınız ki?

Küçük çocuğum varken çok gittim otellere mesela ama şimdi 12 yaşında gitsem kesinlikle 12+ otelleri seçerim.
16 yaşına gelince 16+ seçerim.
Çocukla gitmeyenler neden adult yerleri seçmiyor hiç anlamadım.
En son bir yere gitmiştik geçen sene bayramda sanırım mayıs ayı idi.
Ayrı arkada dinlenme havuzu vardı 12* girilebilen bizimki 11 idi ama tek zaten öyle ses yapacak durumu yok ha 11 ha 12 anlaşılmıyor gidiyorduk oraya.
Gidiyoruz sessizce güzel bir ortam var 5-6-8 yaş vs çocuklar geliyor yetmiyor aileleri geliyor çocuğum geldi diye yanında 2-3 yaş çocuğu ile.
Neyse ki yabancılar hemen şikayet ediyordu gelip görevliler yasak diye kovuyordu.
Günlük arada ya da baya yaşanan yasak delmelerin dışında o sukunet anlatılamaz.
Demek ki 12+ya gitsek her yer öyle olacak ohh mis.
Çocuksuz gidenler öyle yerler arayın kesinlikle hiç yiyecek,içecek,fiyat vs bakmayın.

Ben geçen senede gittim çok memnun kaldım. Yemekleri de bol çeşitli, tazeydi. Otelden gayet güzel ayrıldık adı da

Golden Age Crystal Bodrum​

Beach biraz uzak ama aracınız varsa mükemmel yoksa da servisleri var.
Aracımız bu sene yok ama seneye olacak inşallah bu sene için zaten tatili ayarladık bizde Antalya'da uhd 5 gece 6 gun bide öncesi sonrasında bikac günlük tatil yapicaz bakalım.
Ben herşeye kolay ulaşmayı ve günün her saati yiyecek biseylerin hazır olmasını çok seviyorum. Yemegiydi, bulasigiydi tabak çanak ortalığı topla derken anlayamam tatilden bişey. İki çocuğum var 3-6 yaşlarında benim için müthiş kolaylık oluyor bu şekilde oteller. Teşekkür ederim sizede otel ismi için bakalım arastirayim belki seneye olur.
Bende Kasım ayinda 15 e ayarlamistim geçen senede aynı yere gittiğimiz için erken rez+%5 Lik indirimle şuan 30 bin falan. Siz şuan bu fiyata çok iyi bulmussunuz bence. Oteldende daha önce memnun kaldiysaniz tadından yenmez

Kolluk çıkarmıyorum.
Sabah kahvaltıda takılır, akşam yatana kadar.
Niye çıkardınız ki?
Benimki de deniz veya havuz dışına çıktığında kolluk vs bırakmaz çıkarırdı hemen ya da çıkartırdı.
Sevmez rahatsız olurdu öyle şeylerden.
Bazı çocuklar öyle.

ya esimde tatil ayarlarken iki cocugumuzu unutarak 16+ otelleri bakiyordu hep nasil sessizdir oralar diye

myminibaby markasının kollukları var onları öneririm. Fiyatı bir tık fazla ama geçen sene çok vardı havuzda kullanan baya rahatlikti hem çocuk hem anne için. Bende aldım bu sene için haftaya deniycez.

myminibaby markasının kollukları var onları öneririm. Fiyatı bir tık fazla ama geçen sene çok vardı havuzda kullanan baya rahatlikti hem çocuk hem anne için. Bende aldım bu sene için haftaya deniycez.
yok kolluktan degil sorun havuz disinda evin icinde takmiyor .salonun kapisi direk havuzun onune cikiyor .havuza dogru kosuyor surekli kolunda dursa canima minnet .surekli asla takmaz . mini babyi cok seviyorum bu arada

ya esimde tatil ayarlarken iki cocugumuzu unutarak 16+ otelleri bakiyordu hep nasil sessizdir oralar diye
Ama nasıl güzeldir oralar ben de gidemedim hiç ama bir gün isterim hem her şey ayağıma gelsin hem o sessizlik mükemmel ya.
12+ da iyidir aslında otele gitmeye karar verirsem aslanlar gibi 12+ seçerim artık.
Çocuksuz gidecek olsam heytt çekilin çak bir 18+ diye filtrelerim ohh mis.
Yan tarafımda ağlayan diğer tarafımda tepinen çocuk olmadan.
Nir haftalık sessizlik.
Bu sessizliği ev kiralayarak da bulursun ama her şey hazır sessizlik de ayrı tabii

Benimki de deniz veya havuz dışına çıktığında kolluk vs bırakmaz çıkarırdı hemen ya da çıkartırdı.
Sevmez rahatsız olurdu öyle şeylerden.
Bazı çocuklar öyle.

biz cikarmiyoruz ki kendisi cikariyor havuz haricinde asla asla takmaz ortaligi yikar burnumuzdan getirmisti sagolsun bir cay icemiyorduk guzelim bahcede hep o tarafa kostugu icin
Ben biraz değil fazlaca kaza bela konusunda takıntılıyım.
Kolluk, yüzme simidi, can yeleği, kendinden süngerli sörf mayo tshirtü falan var, birinden birini seçmek zorunda ama minibaby kollukları hiç çıkartmadılar, tavsiye edebilirim.

Seçmiyorsa günlerce ağlayabilir, sorun yok benim için.Güvenlik malzemesi çıktığı anda odaya gider, götürürüm de.
Sırf ev değil, tüm tatillerde sdeniz havuz kenarında güvenliksiz bir çocuk görünce gözlerim üzerinde onu izlerim diken üstünde.

Gittiğim birkaç otelde +16 alanları mevcuttu havuz, sahil, bar, restoran kısımlarında.
Babaya ya da kulübe bırakıp denenir 10 yaş sonrası.

yani bahcede yemek yerken bizimki asla takmaz ki genelde bahcede yedik .havuz kisimlari gittigimiz otelde ayri orada takiyor ama yemek yerken atiyorum bahcede top oynarken asla takmaz .minibaby seviyorum onu kullaniyoruz zaten ama surekli taktiramadim .benim icin asiri kotu bir deneyimdi ikizler mesela kizim oyle tehlikeli davranmaz ama oglan bizi villadan nefret ettirdi

Markaları biliyorum genel olarak ama taksa da takmasa da belli bir yaşa kadar gözün üstünde oluyor.
Yüzme bildiği halde saçı bir yere takıldığı için havuzda boğulan çocuklar oldu ne yazık ki.
Kolunda bir şey var ya da simidi vs var diye-ki kolluk harici kolay çıkan şeyler kalanları- izlemeyi bırakamıyorsun her türlü.
O da tatile gidiyor diyerek zorla çıkartamazsın demedim hiç bir tane olduğu için belki de.
İstedi çıkardım istedi taktım ağlamadan tatil geçirdik işte. Şimdi kendince yüzüyor ama göz hala üstünde tabii.

Ah bu oğlanlar…
Gestapo olmasam şuan halimiz niceydi bilemiyorum, iki erkek bende.
Normal çocuklara nazaran aşırı da tehlike severler, kollukla olmalarına rağmen birbirlerini batırırlar falan.
Evet tek çocuk farkı gözle görülür şekilde kendini hissettiriyor her durumda, en azından sürekli bir darbe yapma gücü alamıyor yanındakinden, o sebeple daha sakin bir şekilde ilerliyor yaşam.
Maalesef ebeveyn olarak minnacık bir otorite ya da sınır kaybında çok çocuklular gücü ele geçiriyor.

Geçtiğimiz sene su kaydıraklarında benzer bir durum yaşadım, tüm güvenlik personeli ve cankurtaranları alarma geçirdim.
Cıyak cıyak inin diye bağıran, yükseklik korkusu olduğundan oraya tırmanamayan bir anne, bilmem kaç metre tepede pervasızca gülen 110 cmlik veletler, kaymaları yasak diye koşan güvenlikler, bana havuz içinde kayıp çarpan insanlar, sürekli düdükle beni çekiştiren cankurtaranlar
Bunların hepsi 2 dk wc ye gitmek için babalarına emanet ettiğim sırada oldu.
Çocuk kayarken o hızla fırladı gitti kolluk, ay neyse baş şişirdim.

Yok yok ev iyidir benim için, herkese uygun olmasa da bana uygun.

biz tatile ben dinleneyim diye gidiyoruz açıkçası eşim normal zamanda çok yoğun çalıştığı için evin tüm yükü bende. o nedenle benim temizlik yemek vs düşünmeden rahat edeceğim alana odaklanıyoruz o da her şey dahil otel oluyor

aslinda otellerde ek gida icin buharda haslanmis sebze bile oluyordu bir iki kez ozel bir seyler istedik hemen yaptilar bize keske sorsaydiniz
Menüde yiyebilecekleri yemeklerden vardı. Ama ortamdan mi neden bilmiyorum. Hiç bir şey yemediler. Küçük 1 yaşında, büyük 3bucuk yaşındaydı o zaman. Mesela kahvaltıda her gün mutlaka domates,salatalık ve zeytin isterler. Ama orda ağizlarina koymadılar.

Bizde erken uyumanın yanında bir de gündüz uykusu var. Tatilin büyük bir bölümünü oda da geçirdim onlar içerde uyurken kendime de daha rahat vakit ayırabilirim. O yüzden yemek falan gözümde çok büyümüyor benimde. Eşimde yapar zaten.
Teşekkür ederim iyi cesaretlendim sayenizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…