Tatil hakkında

Bu bizim Türkiye tatili klasigimiz, herkes de başka şehirde bize inat gibi😅 bu kadar karışık planı çift olarak yapmak zor, herkes kendi ailesine gitsin sonra deniz tatilinde buluşun. Eşiniz sen olmazsam gitmem derse keyfin bilir ben kendi aileme gitcem diyin kalkın gidin, sonra yine tatilde buluşun. 2 kere böyle olunca eşşek gibi kabul edecek zaten, denenmiştir.

Gercekten tek bile 15 gün birinde yatılı kalmayın ..
Eskidenmiş o ulaşım sıkıntı gıdıp gunlerce kalmak
Kımsenın kafası kımseyı goturmuyor
Ikı bilemedın 3 gün yeter
Eşinizle olan konuya gelincede hicbirine gitmeyin

Tatile mi gidiyorsunuz akraba ziyaretine mi?
15 gün çok uzun bu havalarda hele. Direkt çıkın gidin tatilinize sonra evinize dönün. Bağımsız bir zamanda ayrı ayrı akrabalarınızı gidin görün

Esim benim kardesime gelmeseydi ben onu kilere asla gitmezdim ya hic gitmeyin tatilinizi uzatin birlikte gezin yada ayri ayri gorusun kardeslerinizle

Burada haziranın başından beri 'sıcakta misafir istemiyorum' diye açılan konular var. Hiç mi okumadınız?
15 gün kardeşinizde kalmak istiyorsunuz ama süre çok uzun. Enişte rahatsız olmayacak mı sizden?
Koskoca yazı 5 güncük tatille geçirmek istemiyorum demişsiniz ama bu tatil planı değil, akraba ziyareti.

Tatilde neden yatılı akraba ziyaretine gidilir ki?ne bileyim yol üstü ise belki bir çay kahve içilip kalkılır..belki gidilecek ev sahibine de zor oluyordur

hiç kimseye gidip kalmam. Hele benim ablama uğramayan adamın abilerinin evinin önünden geçmem. Su kocalariniza bu kadar yüz vermeyin ya sonra kendilerini birsey sanıyorlar

Şimdi lokasyonları tam olarak anlayamadım ama şu olmuyor mu? Eşiniz sizi kardeşinize bıraksın, ordan kendi abisine mi kardeşine mi gidecekse ona gidip kalsın. Siz de o süreçte kendi kardeşinizle kalın. Sonra ortak bir yerde buluşup basıp otele gidin. 2-3 gün eşle ayrı kalınabilir bence. Herkes kendi görmek istediğini görmüş olur

Dogru mu anladim: Siz kardesinizde 15 gün kalmak istiyorsunuz, ama esinizin kardeslerinde ikiser gün kalmasi mi sorun. Tamam bir kardesinize esi gicik oldugu icin gitmek istemiyor, ama 15 gün de birinin evinde gecirmek zor, heleki kendi ailenden degilse.

15 gün başkasının evinde kalmak normal mi??? kardeşiniz bile olsa neden yani. misafirlik için korkunç uzun bir süre. inşallah evli değildir orasını düşünemiyorum bile.

ayrıca sizde bu yatılı misafir takıntısı nedir. 2 saat uğrayın bir çay için geçin. yıl olmuş 2024 sanki ulaşım sıkıntısı var 70lerde yaşıyorsunuz. bu sıcaklarda başkasına yük olmayı asla tercih etmem

onlar sizde kalıyor mu bu kadar.

ayrıca benim aileme gelmeyen adamın ailesine de gitmem. ayy konuyu okurken daraldım siz nasıl gençsiniz ya gezin tozun tatil yapın:)

Ayy ben bu havada (kışında) ne kocamın yatılı akrabasini isterim ya kendimin. Siz planlarınızı yapmışsınız akrabalara uymak düşmüş. Siz nasıl gencsiniz gezip içip eğlenmek varken haminne gibi ev gezmesi yapıyorsunuz.

X