Kızlar selam. Bir tatil programı çıkmazıdır gidiyor. Yaz ayında benim planım önce yalnız olarak eskişehir'e kız kardeşime gidip 15 gün kalıp sonra eşimin gelip bir kaç gün de onunla annemin boş evinde kalmamız sonra deniz tatiline gitmekti. Amma gel görki eşim Eskişehir çıkışı yol güzerganın dışında(250 km içerde) abisinde 2 gün kalmak ve Sonra deniz tatili sonrasında eve dönerken 2 gün diğer abisinde (90 km içerde)kalmak istiyor. Aslında benim tarafımca sıkıntı yok kalırım. Amma lakin memlekete dönerken direk yol üstü (0 km baya yoldan geçerken bina gözüküyor)olan benim ablama ugramak istemiyor. Enişte beyle kafaları tutmuyormuş. Eskişehir deki kız kardeşime gelirken zaten bin bir naz yapıyor . Eşim gelince ayrı eve geçicez. Birlikte eskişehiri gezicez ama kız kardeşimi geride bırakıcaz. En azından bir kere programa onu da dahil etmeliyiz bence. Bu sebepten Eskişehir'e gitmek istemiyorum artık. Benim kardeşlerime ugramadığı için bende onun kardeşlerine ugramak istemiyorum. Ne yapmalıyım. Gitmeyip direk evden deniz olan şehre mi gitsek diyorum. Koca yaz ayında 5 güncük tatil Kendime mi ceza olur ona mı bilemedim. Ordan dönüşte de yine 90 km içerde olan abisi ile benim ablama ugrayalım kavgası olacak biliyorum. Tatilemi gidiyoruz akraba ziyaretine mi anlamadım. Yine de ugrarım sıkıntı etmiyorum. Benimde kafamda onun kardeşleri ve eşleri ile hiç uyuşmuyor ama 2 güncük eşim için katlanırım diyorum. Onunkide bizimkilerle uyuşmuyor ama o katlanmaya yanaşmıyor.