tatil günleri

Panikkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
145
30
18
31
merhaba kızlar ben çalışıyorum fakat böyle uzun tatil günlerinde çok sıkılıyorum . sizler neler yapıyorsunuz tatil günlerinizde bana da önerebilecek leri niz varmı?

Yabancı film ve dizi izlemeye bayılırım ...

Alışveriş merkezlerinden uzak durmaya çalışırım ..

Mutfakla ilgilenmeyi çok severim

yok ya çok düz bi hayatım var evden işe işten eve resmen asosyalim :KK43:

tamam bunu değiştirin o zaman,

maddi durumunuza göre aktiviteler bulun.
büyük şehirdeyseniz işiniz daha kolay, devlet tiyatrolarına gidin, sinemaya gidin,
şehrin gezilecek yerlerini turist edasıyla gezin.

maddi durumunuz el verdiğinde seyahat edin, günübirlik turlara katılın mesela.

haftasonu etkinlik düzenleyen doğa dernekleri oluyor, araştırın, etkinlikleri çok eğlenceli olur, yanlız bile katılabilirsiniz.

İzmirdeyseniz:
1. Aracınız yoksa Ucuz/pahalı her keseye göre turlar var. Şirince/ Seferihisar /urla/Foça şehiriçi bunlar 100liranın altında fiyatlar. Muğla çevresi/ dikili/ Çandarlı/ Ayvalık da yakın 200-300tl ye katılabilirsiniz.
2. Arkadaşınız varsa kent ormanına gidin piknik yapın.
3. Güzelbahçe de balıkhalinden iki çipura 250g kalamar (50tl) alın. Arkada reis diye balıkçı var orda pişirsinler. Salata birer şalgam üstüne helva ona da 30tl verirsiniz. Çıkışta da halk pazarını gezin.
4. Göztepe’ye inin akşamüzeri yürüyüş yapın. Mısır yiyin.
5. Karşıyaka’da Bostanlı’da yürüyün. Bravo da dondurma yiyin. Yasemin kafede birşeyler için. Hatta Bostanlı pazarına gidin.
6. Tramvaya binin mavibahçede alışveriş yapın.
7. Belediyenin bisikletlerine binin konaktan inciraltına kadar sürün dilediğiniz yerde mola verip birşeyler için.
8. Kahvaltıya çiçekliköye gidin.
9. Kuşadasına ya da Gümüldür e gidip aquaparka geçin.
10. Yabancı dizi izlemeye başlayın. Hiç izlemediyseniz komedi klasik olanlardan başlayabilirsiniz.
Her keseye uygun aktiviteler olarak aklıma geldi. İyi tatiller.

İzmirdeyseniz:
1. Aracınız yoksa Ucuz/pahalı her keseye göre turlar var. Şirince/ Seferihisar /urla/Foça şehiriçi bunlar 100liranın altında fiyatlar. Muğla çevresi/ dikili/ Çandarlı/ Ayvalık da yakın 200-300tl ye katılabilirsiniz.
2. Arkadaşınız varsa kent ormanına gidin piknik yapın.
3. Güzelbahçe de balıkhalinden iki çipura 250g kalamar (50tl) alın. Arkada reis diye balıkçı var orda pişirsinler. Salata birer şalgam üstüne helva ona da 30tl verirsiniz. Çıkışta da halk pazarını gezin.
4. Göztepe’ye inin akşamüzeri yürüyüş yapın. Mısır yiyin.
5. Karşıyaka’da Bostanlı’da yürüyün. Bravo da dondurma yiyin. Yasemin kafede birşeyler için. Hatta Bostanlı pazarına gidin.
6. Tramvaya binin mavibahçede alışveriş yapın.
7. Belediyenin bisikletlerine binin konaktan inciraltına kadar sürün dilediğiniz yerde mola verip birşeyler için.
8. Kahvaltıya çiçekliköye gidin.
9. Kuşadasına ya da Gümüldür e gidip aquaparka geçin.
10. Yabancı dizi izlemeye başlayın. Hiç izlemediyseniz komedi klasik olanlardan başlayabilirsiniz.
Her keseye uygun aktiviteler olarak aklıma geldi. İyi tatiller.

Oohh İzmir'e gidesim geldi. Konu sahibi yararlanmasa bile ben kesin yararlanacağım favorilerime ekledim. Teşekkürler. :)

Oglum doğmadan önce; tatil gunlerinde uyurdum bol bol.. uzun tatil varsa böyle, mutlaka plan yapar, bos geçirmezdim. Deniz, aksam yemegi, festival varsa festival, tombala gecesi vs.. esimle farklı farklı her yeri gezdik diyebilirim. Oglum doğalı sıkılacak ve de birsey yapacak vakit yok zaten. Helal olsun tüm boş zamanim artık onun..:))
Keşke bayram tatili turlarindan birine katılsaydınız.. ya da kendiniz bir plan yapın, çıkın gezin.. bunlar kâr kalıyor yanımıza..

Back
X