Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ya çok düz bi hayatım var evden işe işten eve resmen asosyalimHiç mi ilgi alanınız yok?
yok ya çok düz bi hayatım var evden işe işten eve resmen asosyalim![]()
İzmirdeyseniz:
1. Aracınız yoksa Ucuz/pahalı her keseye göre turlar var. Şirince/ Seferihisar /urla/Foça şehiriçi bunlar 100liranın altında fiyatlar. Muğla çevresi/ dikili/ Çandarlı/ Ayvalık da yakın 200-300tl ye katılabilirsiniz.
2. Arkadaşınız varsa kent ormanına gidin piknik yapın.
3. Güzelbahçe de balıkhalinden iki çipura 250g kalamar (50tl) alın. Arkada reis diye balıkçı var orda pişirsinler. Salata birer şalgam üstüne helva ona da 30tl verirsiniz. Çıkışta da halk pazarını gezin.
4. Göztepe’ye inin akşamüzeri yürüyüş yapın. Mısır yiyin.
5. Karşıyaka’da Bostanlı’da yürüyün. Bravo da dondurma yiyin. Yasemin kafede birşeyler için. Hatta Bostanlı pazarına gidin.
6. Tramvaya binin mavibahçede alışveriş yapın.
7. Belediyenin bisikletlerine binin konaktan inciraltına kadar sürün dilediğiniz yerde mola verip birşeyler için.
8. Kahvaltıya çiçekliköye gidin.
9. Kuşadasına ya da Gümüldür e gidip aquaparka geçin.
10. Yabancı dizi izlemeye başlayın. Hiç izlemediyseniz komedi klasik olanlardan başlayabilirsiniz.
Her keseye uygun aktiviteler olarak aklıma geldi. İyi tatiller.
Oohh İzmir'e gidesim geldi. Konu sahibi yararlanmasa bile ben kesin yararlanacağım favorilerime ekledim. Teşekkürler. :)