Henüz lohusasınız alınganlıklar ve kendinizi ispatlama çabanız bundan ..elti k.v. kısmına girmek dahi istemiyorum onlar her daim size akıl vermek özellikle elti üstünlük taslamak için fırsat kollar eşinizde bu malzemeyi vermiş onlara asıl affetmemeniz gereken konu bu.yıllarca eltiniz tarafından başınıza kakılacak maalesef k.v.olacak kadında muhtemelen herkese anlatacak oğlum geline tolat attı diye hatta övünecek zira k.v.bayılır oğullarının geline ters davranmasına geçmişte oda çok yaşamıştır ama alttan almış kocasını hep idare etmiştir neler çekmiştir ama asla ailesine yansıtmamış yuvasına sahip çıkmıştır ..yaşadıkları roman olur zaten....falan filan klasik k.v.telkinleri...
Gelelim size sütünüzün yetmediğini anladım yazdıklarımızdan mama yeyince susması bunu doğruluyor zaten..göğüsünüzden fışkırması bişey ifade etmez bazı durumlarda içerik doyurucu olmayabilir.bebek bu gerekirse mama yiyecek zaten 3 4 aylık doymaması çok normal bence biraz fazla inat etmişsiniz mama konusunda
Eşiniz tam bir dingil kusura bakmayın ailesinin yanında kendini ispat etme çabasına girmiş size yükselip evden kovması hatta tokat atması tamamen tribüne oynamasından ibaret.malum bazı aileler oğullarının karısına kötü davranmasından beslenir bununla övünür gurur duyarlar çünkü oğulları onları gururlandıracak kadar yeterli bir kişiliğe sahip olmadığı gibi bir baltaya sap da olamamıştır .tek övünç kaynakları erkek çocuğu olmasıdır. karısını azarlaması, kötü davranması da ailesini karısından üstün tuttuğunun bir göstergesidir onlar için çok mutlu olurlar hatta bundan beslenirler.size acıyormuş gibi davranır üzülüyor muş gibi telkinler ama içten içe mutluluk duyarlar bu net
Ailenize gelince ..en çok kızılması gereken onlar bence aramışsınız ikinciye aramanızı beklemek ne demek şiddet görmüşsünüz daha ötesi yok ama gelmemiş olayı dinlememiş sizi savunmamışlar hesap sormamışlar çok garip geldi.Gitmeyip katlanma sebebinizi anlamak zor değil aslında..belliki aileniz arkanızda değil bu durumda mecbur katlanıyorsunuz bunu anlayabiliyorum
Eşinizde silah olması ondan korkmanızı gerektirmez ayrıca orası da ayrı..onun gücü anca karısına yeter çünkü yetersiz bir kişilik silahtan medet umması bunun göstergesi
Gelelim size eşiniz neden pis olduğunuzu yetersiz olduğunuzu söyledi ailesine ..ihmalmi ettiniz dopumdan sonra kendinizi temizlik bakım gibi konularda ..lohısalıkta olabiliyor bazen normal bişey bu ..ama atlatamıyorsanız mutlaka destek alın derim bende atlatamamıştım destek almadan utanacak sıkılacak bişey değil bu
Uzun uzun yazdım bu yaşadıklarını tokat hariç benzerlerini aynen yaşadım..eşim eşin gibiydi hemen hemen sadece hiç evden kovulmadım tokatta atmadı ama diğerleri neredeyse aynı...
Sonuç aradan geçen 18 yıl sonrasında son 10 yıl ve özellikle son 5 yıldır iyi bir evliliğim var
Sırrım şu eşimden başka kimseyi kaale almıyorım yeni evliymişiz balayındaymışız gibi ilgileniyor um mutsuzda olsam belli etmiyor hep ha ha hi hi modunda şımarık ergenler gibi cilveleşiyorum..kızım Anne liseli aşıklar gibisiniz benim yanımda bari sevgili gibi davranmayın boyunuz kadar oldum artık falan diyor
yatak konusuna girmeyeyim dedim ama en önemliside o bence aradığı herşeyi bulduğunu düşünüyorum hayır demem genellikle ve fantazili bir gece hayatımız var
Sende bunları uygulayabilecek psikolojiye sahip olduğunda o kazulet kocanı elinin altına alacaksın merak etme sözünden çıkamayacak el üstünde tutacak duruma gelecektir
Sonrasında o çok bilmiş eltin değil sana akıl vermek kıskançlığından öyle bir senden uzaklaşacak ki selamı bile kesecek k.v. kıskançlığından sürekli çomaklayacak ama eşin seninle mutlulupu yakaladıysa eğer seni onların Yanına bile götürmeyecek merak etme sadece zaman ..
Bak canım bıradan tek kelimeyle aa boşan şiddet görmüşsün asla barışma demeyi çok isterdim ama belliki ailen arkanda değil bu yolda yanlızsın birazda güçsüz...birçoğumuz geçtik bu yollardan aynısı olmasada benzerleri ni yaşadık..
Uzun uzun yazmamın sebebi de bu zaten.. Umarım bir nebze fikir edinebilirsin ders çıkarabilir sin yazdıklarımdan...
Ama yok boşanmak gibi bir gücün varsa hiç uğraşma yıllarını harcama boşa gitsin buda senin bileceğin şey...sevgiyle kal