taşıyıcı anne yöntemiyle anne olmak istiyorum

Sizin gibiler felan derken kullandığın kelimelere dikkat et biz veya ben çok darbe yedim ama sonunda şükür başardım dediğin gibi ne cikarim iz olur fikirler aydan hanimin yaptığı dokTor reklamı beni bir doktora yönlendirmesti bukadar tanıyorum hepsi bu saçma saçma sorum yapmayın sizin gibiler ne demek Rainwomenrain güvenme sende isteyince başarı oluyor

Turkiyede boyle bir yontem yok karar senin ama olacaksa senin rahminde olsun olmicaksa baskasinin rahmindeki cocugu benimseyecegini sanmiyorum . ve dinui acidanda arastirmani tavsiye ederim

Maddi çok büyük sıkıntılarım var. Bu yüzden taşıyıcı anne olmak istiyorum. Lütfen yardımcı olun. Yaşım 32 İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Sigara alkol kullanmıyorum.

Merhabalar benimde rahmim yok 1 yillik evliyim tasiyici anneligi dusunuyoruz ama degisik haberler okudum umut tacirligi diye korkuyorum bu sekilde cocuk sahibi olan insanlar varsa lutfen yardim edin
Merhaba. Ben taşıyıcı anne olmak istiyorum maddi sorunlarım yüzünden. İsterseniz görüşelim özelden.

soru o kadar çok ki kadını siz mi seçtiniz gördünüz mü kaç para istiyolar prosedür nasıl sen bence başından geçen herşeyi anlat
Merhaba taşıyıcı anne istiyorsanız görüşelim lütfen.

Merhaba taşıyıcı anne olmak istediğim için yazıyorum. Maddi sorunlarım yüzünden bu yönteme başvurdum. İlginize teşekkür ederim

Turkiyede boyle bir yontem yok karar senin ama olacaksa senin rahminde olsun olmicaksa baskasinin rahmindeki cocugu benimseyecegini sanmiyorum . ve dinui acidanda arastirmani tavsiye ederim
senin kafasını yaşıyosun başkasına akıl vermek sana mı kaldı sen kendi işine bak

senin kafasını yaşıyosun başkasına akıl vermek sana mı kaldı sen kendi işine bak
Senin benimle boyle konusman haddine mi ? Ben sadece kendi fikrimi soyledim ben ona illaki benim dedigimi yap demiyorum hersey onun son kararina kalmis. Kendine gel

Senin benimle boyle konusman haddine mi ? Ben sadece kendi fikrimi soyledim ben ona illaki benim dedigimi yap demiyorum hersey onun son kararina kalmis. Kendine gel
sen konuşurken haddine oluyo ya yorum yapma yardımcı olabilecegin bişey varsa yaz herkesin derdi kendine yetiyo senin aklına ihtiyaci yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…