İlk öncelikle geçmiş olsun eger konula ilgili bilgi isterseniz size yardımcı olabilirim gürcistanda yaşıyorum anlaşmış olduğum ismi vermek istemediğim bir klinikle aracı olarak çalışmaktayım eger hala sorunuz devam etmekteyse size bilgi vermek isterimSonuca ermissin allah çocuklarına uzun hayırlı ömür versin inşallah beni.de senin göstereceğin yola ihtiyacım var
Merhabalar benimde rahmim yok 1 yillik evliyim tasiyici anneligi dusunuyoruz ama degisik haberler okudum umut tacirligi diye korkuyorum bu sekilde cocuk sahibi olan insanlar varsa lutfen yardim edinİlk öncelikle geçmiş olsun eger konula ilgili bilgi isterseniz size yardımcı olabilirim gürcistanda yaşıyorum anlaşmış olduğum ismi vermek istemediğim bir klinikle aracı olarak çalışmaktayım eger hala sorunuz devam etmekteyse size bilgi vermek isterim
Slm ben varım tasiyici anneyleMerhabalar benimde rahmim yok 1 yillik evliyim tasiyici anneligi dusunuyoruz ama degisik haberler okudum umut tacirligi diye korkuyorum bu sekilde cocuk sahibi olan insanlar varsa lutfen yardim edin
Peki nasil bir surec izlediniz ozellikle ne kadar ucret odediniz tasiyici anneligi kim yapti size taniyormusjnuz hemen mi sonuc aldiniz anlattiklari kadar kolay mi tasiyici annelik lutfen hepsini yazarmisnizSlm ben varım tasiyici anneyle
Slm kim dedi kolay diye kolay değil tabi hemde hiç kolay değil çok sabır isteyen bi isPeki nasil bir surec izlediniz ozellikle ne kadar ucret odediniz tasiyici anneligi kim yapti size taniyormusjnuz hemen mi sonuc aldiniz anlattiklari kadar kolay mi tasiyici annelik lutfen hepsini yazarmisniz
Özelden yazacaktim ama acilmiyorPeki nasil bir surec izlediniz ozellikle ne kadar ucret odediniz tasiyici anneligi kim yapti size taniyormusjnuz hemen mi sonuc aldiniz anlattiklari kadar kolay mi tasiyici annelik lutfen hepsini yazarmisniz
Ne kadar zamanda oldu bebeginiz peki yani nasil yazabilirsiniz peki bilmiyorum burdanda yazabilirsiniz istiyorsanizÖzelden yazacaktim ama acilmiyor
Isterseniz numara verin ben sizi arayayimNe kadar zamanda oldu bebeginiz peki yani nasil yazabilirsiniz peki bilmiyorum burdanda yazabilirsiniz istiyorsaniz
3. Cu trasferde tuttu aslında 3 de tuttu ama kimyasal gebelik oldu siz denedinizmi hicIsterseniz numara verin ben sizi arayayim
Facenizi yazın msn den konusalim3. Cu trasferde tuttu aslında 3 de tuttu ama kimyasal gebelik oldu siz denedinizmi hic
Biz hic denemedik yani karar vermedik çünkü guvenemedik bi turlu özelden facemi msj atiyim ben olurmu ama ortak arkadasimiz olmadan ekleyemezsiniz siz soyleyin isterseniz ekleyim ama yinede özelden yaziyimFacenizi yazın msn den konusalim
Yazın pzeldenBiz hic denemedik yani karar vermedik çünkü guvenemedik bi turlu özelden facemi msj atiyim ben olurmu ama ortak arkadasimiz olmadan ekleyemezsiniz siz soyleyin isterseniz ekleyim ama yinede özelden yaziyim
MerhabaMerhabalar benimde rahmim yok 1 yillik evliyim tasiyici anneligi dusunuyoruz ama degisik haberler okudum umut tacirligi diye korkuyorum bu sekilde cocuk sahibi olan insanlar varsa lutfen yardim edin
SiZede bilgi vermişsem ne Mutlu bana! Bizim ikizler erkek olamdı hiç.Burda resmen reklam yapıyorsun kaç kere okudum bu msaji aydan bazen erkek oluyor ikizlerin bazen kız telefonda watsaptada görüştük tamamen ticaret pazarın bol olsun
Sizi cok iyi tanıyorumSiZede bilgi vermişsem ne Mutlu bana! Bizim ikizler erkek olamdı hiç.
Bilgi vermek para ile değil insani bizde!
Maddiyat sanırım sizin düşünceniz !
Ticaret derken yani sizin ne gibi cikariniz olur anlamiyorum seher hanim aydan hanim sizede söylüyorum verdiginiz bilgi hakkinda komisyon felan mi almayi düşünüyorsunuz yada tasiyici annelik yapan hastaneleremi calisyorsunuz gerçekten anlamiyorum. Ne kadar dogru bilmiyorum ama ikinizde ayni durumdasiniz sanirim ama insanlari anladiginizi kesinlikle düşünmüyorum. Burdan anladigim kadariyla kimseye guven olmuyor cok aci gerçekten biraz umidim vardi oda sizin gibiler sayesinde yitip gidiyor. Aydan hanim bu soylediklerim sadece size degil seher hanimada.İstanbuldayız biz isteyen aile gelir bebeklerimizi de görür kahvemizi de içer anlatacaklarımız dinler.
Kimseden bir çekincemiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?