- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.850
- 32
-
- Konu Sahibi lattesizkitapsiz
O zaman diger bir alternatif 2 maaslik borcunuzu odedikten sonra yeni eve cikmaniz bence. Hic bisey olmasa bile Depozito vs vereceksiniz. Cebiniz ne kadar rahat olursa kafanizda o kadar rahat oluemutfak eşyalarının tamamını evden götürürüm diye düşündüm.
eski evimden getirdiklerimde vardi
haklısınız yepyeni bir ev çok eksiklikler çıkacak , farkındayım
şöyle ortalama 7 kredim varO zaman diger bir alternatif 2 maaslik borcunuzu odedikten sonra yeni eve cikmaniz bence. Hic bisey olmasa bile Depozito vs vereceksiniz. Cebiniz ne kadar rahat olursa kafanizda o kadar rahat olue
ben de duygusal olarak bu kadar net oldugumu hissediyorum ama bu yazının bir üstündeki yazıda belirttim (okursanız mutlu olurum ) içim annemler konusunda rahat edemiyorSen o evden çıkmış çıkışmıssın bence maddi olarak çok dipleri görmeyeceksen taşın. Düzeni bozulan insan hiç bi işi sağlıklı ve huzurlu yapamıyor
hepsinin aylık ödemesi 2,5 civarı derken toplam cebimden 2,5 çıkıyor demek istedim , tam anlatamamisimO zaman diger bir alternatif 2 maaslik borcunuzu odedikten sonra yeni eve cikmaniz bence. Hic bisey olmasa bile Depozito vs vereceksiniz. Cebiniz ne kadar rahat olursa kafanizda o kadar rahat olue
Acaba aklinizda biraz fazla bu olayı büyütüyor olabilir misiniz? Benimde kizim var henuz 1 yasinda, 40 yasinada gelse benimle kalmasi yük hissettirmez. Tabi belirli kosullar altinda. Calisip harcligini cikartiyorsa, odasini toparlayip temizliyorsa. Bunun haricinde saglik problemim ya da acil birsey almam gerekmiyorsa(bunu da borc alieim) vs yoksa maddi beklentimde olmaz. Bir cocugu dunyaya getirirken canindan can veriyorsun, büyütürken de öyle. En kiymetlin yavrun oluyor. Benimle beraber kalirken beni kullandigini dusunmesi beni yaralardi sanirim.şöyle ortalama 7 kredim var
hepsinin aylık ödemesi 2,5 bin civarı.
bitirmek yerine devam edeyim diye düşündüm.
Şubat'ta promosyon alma şansım var, o da eşyalar için yardımcı olabilir.
beğendiğim evi tutabilirsem Total emlakçı kira depozito vs 10.5 tutacak ( o ev olmasa da Max bu miktar tutar Total ) ben Şubat'ta gidip ev tutayim ,
yatak alayım masa alayım / halıları mutfak eşyalarını evden götüreyim diye düşündüm.
geri kalan eşyaları zamanla alırım , yarı yariya o evde kalırım yarısında annemlerin evinde devam ederim diye düşündüm.
Sizce ailemi kullanmak gibi bir şey olmaz değil mi bu ?
onlara da yardımcı olmak istiyorum paraya ihtiyaclari yok ama +4 bin ve evde yemekleri yapan birilerinin olması onlar için güzel bir artı olurdu.
ama ben hayatım boyunca zaten onları düşündüm, hiçbir an böyle düşünmediklerini bilsem de her an varlığım yük gibi hissettim( üniversitede bir kaç yıl uzatınca , tıbbi bir hastalıktan dolayı bu hisler katlandi da katlandı)
belki de kendim koşulsuz vermeyi henüz ogrenemedigim için olabilir.
Hayatım büyük bir sıkıntı yumağı şeklinde geçti , en rahat ve kendimi en özel hissettigim dönemlerim , bu dönemlerde onları düşünmek istemiyorum ama içimde rahat değil
Okudum. Bence rahat etmeyecek bişey yok. Ne sen bebeksin ne onlar. Ailen o senin ve yük oluyorum kullanıyorum kafasını geçmelisin.ben de duygusal olarak bu kadar net oldugumu hissediyorum ama bu yazının bir üstündeki yazıda belirttim (okursanız mutlu olurum ) içim annemler konusunda rahat edemiyor
ben aslında genel olarak kendimi sürekli herkese yük gibi hissediyorum, benim icinen ufak şey bile yapılsa direkt anksiyetem başlıyor yük oldum diye .Acaba aklinizda biraz fazla bu olayı büyütüyor olabilir misiniz? Benimde kizim var henuz 1 yasinda, 40 yasinada gelse benimle kalmasi yük hissettirmez. Tabi belirli kosullar altinda. Calisip harcligini cikartiyorsa, odasini toparlayip temizliyorsa. Bunun haricinde saglik problemim ya da acil birsey almam gerekmiyorsa(bunu da borc alieim) vs yoksa maddi beklentimde olmaz. Bir cocugu dunyaya getirirken canindan can veriyorsun, büyütürken de öyle. En kiymetlin yavrun oluyor. Benimle beraber kalirken beni kullandigini dusunmesi beni yaralardi sanirim.
Bunun disinda maddi kisim icin ulkenin ekonomik kosullarini goz onunde bulundurun. Acele etmenizi anliyorum ama mumkun oldugunca hesaplı kitapli adim atin derim.
yapamamak başka yapmamak başka ama ,Okudum. Bence rahat etmeyecek bişey yok. Ne sen bebeksin ne onlar. Ailen o senin ve yük oluyorum kullanıyorum kafasını geçmelisin.
Benim ailemin beni büyüttüğü yetmiyo gibi bide çocugumu büyütüyorlar ve hiç maddi destek yapamıyorum. Ama annem bunu hiç hissettirmiyor bana
Bence sen bu alma verme konularinda bi destek al guzum.ben aslında genel olarak kendimi sürekli herkese yük gibi hissediyorum, benim icinen ufak şey bile yapılsa direkt anksiyetem başlıyor yük oldum diye .
belki de dediğim gibi kendim koşulsuz verme konusunda iyi olmadığım için
ne destek alayım bilemedim ,Bence sen bu alma verme konularinda bi destek al guzum.
Yok ayol, hic spritüel bi insan değilim, az odunluk var hatta hfhdgdne destek alayım bilemedim ,
psikologlar kısmında maalesef Türkiye'de iyi seçim yapmak çok zor ,
spiritüel bir öneriniz varsa alabilirim
zaten o kısımda yeni iş arkadaşlarım çok çok baskı yaptilar ,Yıllarca kendi düzeninde yaşamış birinin tekrar aile evinde yasaması zor olur.
Üstelik yaptığınız hesapta da aşağı yukarı aynı parayı harcayıp üstüne borcunuzu ödeyebiliyorsunuz.
Bence taşının.
Bir de 24 saat nöbetten sonra arabayla diğer şehre gitmek tehlikeli o kısım da var.
Aynen o olayı hatırlayıp yorumun sonuna ekledim bende.zaten o kısımda yeni iş arkadaşlarım çok çok baskı yaptilar ,
biliyorsunuzdur iki sene önce bir hekim arkadaşımızı nöbet çıkışı kaybettik bizim camia icin hala bir travma o olay
aslında onlarin bu yoğun baskısı sonucu birden yükseldim yalnız yasamak istiyorum diye
çalıştığım yer rahat , gece uyumamış isek ile bir kaç saat uyuyup yola öyle çıkma şansım var nöbet sonrası
bide ben de genel bir uyku sorunu var , genel olarak az uyuyorum yine de o da ciddi bir risk elbette
ya ben biraz farklı düşünüyorum, bir çocuk yaptılar diye ömür boyu cefasini mi ceksinlerAna baba evinde kira ödemek nedir Allah aşkına. Maddi durimlarida iyiymiş ne güzel. Evde eksik gedik giderip birikim yapın. Onlar kendini kurtarmış. Sende kendini kurtarmaya bak
yok hiç sıkmıyorlar sağ olsunlar ama ben hissel olarak sıkılıyorumBen olsam biraz ailemde kalırım herhalde ya, bi borçları kapatayım, elimde birikmişim olsun derdim. Şimdi zaten 30una gelmişsiniz aileniz sizi çocuk gibi sıkmıyordur. Biraz birikmişiniz olursa daha zevkli daha keyifli döşenmiş daha mutlu yaşayacağınız bir eve çıkarsınız
bence hiç bi yükümlülüğün yok. İsteğe bağlı veya değil.yapamamak başka yapmamak başka ama ,
sizin şartlarınız belli ve aileniz mutlu ise sorun yok ama ben isteğe bağlı yapmayacağım