- Konu Sahibi BenMutluKiz
-
Mutfak eşyalarını karton kutuya, gazetelere sararak koy. ve kutuların üzerinede kocaman mutfak diye yaz. Yeni evinde o kutularıda mutfağa koy, mesela salondaki eşyalarıda kutaya yerleştirirkende, SALON diye yazdığın da o kutuyu salaona koyduğunda bütün eşyaları gruplandırman iyi olur. Ve bir gün birini açıp yerleştirirsin. Sana daha kolaylık olur. Şimdiden etraftan kutu topla ve koli bandı al. Böyle yapmazsan işim içinden çıkılmıyor. Kıyafetleride valizler varsa seyahate çıkar gibi onlara doldurabilirsin. Taşıması rahat olur.
gazete ne kadar temiz olsada sonuçta tabak bardak yıkanmadan dolaba yerleştirilmez o yüzden sen hiç yıkamadan paketle gidince atar bulaşık makinesine yıkarsın yerleştirirsin canım .hurçlara kullanmadığın yorgan battaniye vs.onları koy şimdiden.bide şu mutfakta kullandığımız streç filmlerin devasa büyüklükte olanları satılıyor onlarla gitmeden bigün önce koltuklarını yatağını filan sar nakliye kamyonları çok pis oluyor yatak felan yıkanmaz biliyosun kirlenmesin...
bana kaynım ilk kez kullanılacak tertemiz koliler getirmişti onların içine kazaklarımızı koymuştum .Takım elbise boydan elbise kendi pardesülerimide elbise hurçlarına koymuştum askılarıyla birlikte.iç çamaşırı tişört bluz tarzı olanlarıda valize koydum.eşarplarımı yemenilerimide küçük hurçlara koymuştum.ama dışlarını o dediğim streçe sar mutlaka...
tekzen koçtaş gibi yerlerde bide hırdavatçılarda bulunuyor canım.her kolinin üzerine içindekileri yazarsan kolaylık olur sana.ben mesela konsolun içi yada ŞİFONYERİN İÇİ diye yazmıştım çok kolaylık olmuştu ...
Merhabalar...
Kızlar ev aldık 1 aya kadar taşınacağız yavaş yavaş toparlansam iyi olur diye düşünüyorum ama nasıl toparlanacağımı bilemiyorum gözümde büyüyor resmen sizce nasıl toparlanmalıyım mutfak olsun misafir odası olsun bi fikir verirseniz yardımcı olursanız sevinirim...
kıyafetleri bu vakumlu poşetlere koy canım hep fazla yer kaplamazlaryardımcı olduğun için sağol canım eşyalarımı yıkayıptamı koyayım yoksa yıkamadan mı gazeteye sarayım bazıları yıkada koy bazıları yıkama eve geçince yıkarsın diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?