Tasarruf nasıl yapıyorsunuz?

mutfak banyo nasıl ısınıyor peki

Termostatın cidden bu kadar faydası varmı bu ay 517 geldi bana 55 lerde yandı kombi yogusmalı uc petek te acık evim 120 metre kare gecen ay 353 geldı ısınıyoruz Ama her yeride yakamıyorum dıs yalıtımda var Guya akrabamız bu iste calisiyor esım ona sordu termostat isini gereksiz dedi yoksa bizde dusunuyorduk

E böyle yaşayacak olduktan sonra kaloriferin mantığı ne? Soba yakar hem daha çok ısınır hem daha az harcarım.
Soba uğraştırıcı ama daha önce hiç sobalı evde oturmadım bilmem zaten kurmayı etmeyi
Böyle sadece 2 kere vana açıp kapatıyorum

Geçen ay 500dü.
Pazartesi günü okumaya gelirler. 700 üstü gelirse doğalgazı okumaya gelen arkadaşı İzmirgaz yetkililerini ikna etmek için rehin alayım diye düşünüyorum.
Bu işin kesin sınırları yok. Yalıtım, tüm odaları az da olsa açmak, temiz petekler, evin konumu vs önemli.

Evim 120 metrekare.Oturma odam,çocuk odam,mutfağım,holüm,yatak odam,banyom yanıyor.6 petek. Termostat 22.5 dereceye ayarlı. Bu ay 166 tl geldi.

Evim 75 m2 2+1, Güney cephe. Sol tarafım boş, sağ, alt ve üst komşularım doğalgaz yakıyor. Hafta içi 6-12 , Cuma’dan itibaren de pazartesine kadar kesintisiz 45 derecede yakıyoruz. 158 geldi bize bu ay. Salonda 2, yatak odasında 1 Petek açık, küçük oda, banyo ve mutfak kapalı. Ama ev yalıtımlı ve muhafazalı. Sıcaklık 22 derece. Şehir de İstanbul.

Kesinlikle işe yarıyor. Ama tek şartla kombinin ısı ayarı en yüksekte olacak. 140 metrekare civarı evim, kuzey cephe güneş almaz, yalıtım var. İzmirdeyiz gerçi nispeten daha normal sıcaklık burda ama çevremde 300 altı gelen yok. Bir süre önce bir kombi firmasında çalışıyordum ben, püf noktaları biliyorum. Oda termostatı edinin mutlaka.

Bizimki en son 80 artık 80 ne cıkarırsam kalp krizi gecırırım gelen faturada aksilik bizi bulur Termostatın calısmıca falan tutar.

Mutfakta zaten sürekli yemek piştiğinden sıcacık oluyor yemeğide oturma odasında yiyoruz

Banyoyu yakmaya hiç gerek duymadım İstanbulda zaten öyle buz gibi olmuyor hiç biyer
idare edebiliyorsanız tebrikler valla ben yapamazdım.arabama binince bile hemen kaloriferi açarım hiç sevmem soğuğu

Çocuk olunca öyle olmuyor. Bi bebiş doğsun o zaman gündüz geceyi birak 24 saat 6 ay boyunca yanar üşümesin diye.

Biz su termostat isini tekrar dusunelim gecen hafta sonu fatura geldi şoka girdim bı sure

pittbull al yazamazlar korkudan

Bizimki en son 80 artık 80 ne cıkarırsam kalp krizi gecırırım gelen faturada aksilik bizi bulur Termostatın calısmıca falan tutar.

75 benimki de, bütün kış 75'te duruyor. Saatinizden kontrol edebilirsiniz faturayı. Ben bugün baktım yaklaşık 9-10 gün var faturaya 110 lira civarında.

3+1 evim bütün heryer açık. 156 tl geldi. Aç kapat yapmıyorum ara kat yalıtımda var. Ama bu ay kaç gelir bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…