- 20 Temmuz 2024
- 374
- 220
- 18
- 30
- Konu Sahibi Burcu ozturk
Herkese merhabalar. Hanımlar benim 6 ay 9 günlük bir bebeğim var. Ek gıdaya beş aylıkken üç gün kıralına uyarak başladım şuan ek gıdada güzel ilerliyoruz fakat benim merak ettiğim şu benim kızım çok geç saatlerde uyuyup gece de kesintisiz uyur asla uyanmaz. Sabah 8 en geç 8 buçukta da uyanır.gece 10 buçuk bazen de 11 de uyur. Uyumadan önce karnını doyuruyorum temiz kıyafetlerini giydirip güzel bir masaj yapıp o şekilde uyutuyorum. Benim merak ettiğim şey gece hiç uyanmaması normal mi acıkmıyor mu acaba. Bazen endişeleniyorum kendimi yetersiz hissediyorum acaba ben mi uyandırp beslesem diye. Bende o uyuyunca uyuyup sabah onunla beraber uyandgım oluyor çünkü gün içerisinde çok yoruluyorum. Dünde sağlık ocagına götürdüm 7 kg 100 gr boyu da 66 cm dedi hemşire. Sizce her şey normal mi bebeği benmki gibi olan var mı. Ben mı hata yapıyorum acaba. Bu arada ilk anneliğim. Bir kaç defa erken uyutmaya çalıştm ama beceremedim 9 da uyutsam 9 buçukta yine kalkıyor yine kendi belirlediği uyku saatinde uyuyor. Güzel fikirleriniz için şimdikiden çok tşk ederm