- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
- Konu Sahibi Selinseker95
Tabi ozaman yakarim heryeriÇocuk olunca öyle olmuyor. Bi bebiş doğsun o zaman gündüz geceyi birak 24 saat 6 ay boyunca yanar üşümesin diye.
Şimdi iki kişiyiz diye idare ediyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ozaman yakarim heryeriÇocuk olunca öyle olmuyor. Bi bebiş doğsun o zaman gündüz geceyi birak 24 saat 6 ay boyunca yanar üşümesin diye.
Bebek olunca mecbur erkenden ve her yer yanıyo agustostada oglum dogdu eylul sonu Ekim bası yakmaya basladımTabi ozaman yakarim heryeri
Şimdi iki kişiyiz diye idare ediyoruz.
Nerden edıcem pekı
Cıkk eninde sonunda yazacaklarpittbull al yazamazlar korkudan
Kombi kaldirmaz ve daha fazla enerji harcar. Bu da hem gaza hem elektriğe extra yük olur.
En az 3 oda acik olmali diyenler neye dayanarak söylüyor bunu anlamadım ama
Biz iki kişiyiz diye
gündüzleri oturduğumuz odayı
gecede yattığımız odayı yakiyoruz
Yani hep 1 petek yanıyor dönüşümlü olarak
7 senedir bu hep böyle oldu
En fazla ödediğim ücrette 90.
Banyo mutfak vs hep soğuk yaniAynen sobalı ev gibi
Gayette ısınıyoruz
Oturduğumuz odayı akşam 10gibi kapatıp
Yatak odasını açıyoruz
gece 1 gibi uyuyoruz
zaten o saate kadar yatak odası ısınıyor
Sabah oluncada yatak odasını kapatıp oturma odasını açıyoruz.
angara nın bu ayki soğuğu mahvetti bizi merkezi sisitem olmasa 500 neki 800 verırdık en az gaza.ocak banyo ayrı fatura var bir de araba bile çok benzin yaktı yav daha ne olsunKombi kaldirmaz ve daha fazla enerji harcar. Bu da hem gaza hem elektriğe extra yük olur.
yemek sıcağı ısıtıyormuşBanyo mutfak vs hep soğuk yani
Banyoda yıkanırken su buharı ile mi ısınıyor. Ben donarim yahu. Sabahlari duş alirim .kalkar kalkmaz elektrikli fani acarim banyoda dogalgaz yanmasina rağmen. Soyunamam bileyemek sıcağı ısıtıyormuş
Buna en çok şaşıran seninle ben olduk sanırım :))yemek sıcağı ısıtıyormuş
Yukarida yazdım nasil olduğunuBanyo mutfak vs hep soğuk yani