Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi markayı kullanıyorsun canım.
Onu denedim de gece taştı hep zor olduHımmm biz sleepy külot beze başladık fiyatı uygun diğerlerine göre.
Hadi ya çok mu sıvı tüketiyor ki. Ben 3 ünde de ona geçtim hiç sorun yaşamadım şimdilik. Ki kıza küçük geldi biraz napcaz bilmiyorum ona
Gece beslenmesi var mı? Bizimkiler gece 1 kere kalkar su içer çok şükür. Bi bebek kalkıp emiyor işte :)
Hımmm 2 de daha yatmıyoruz zaten ondan demekki
Bende alışverişe asla doyamam.
Beni aşırı mutlu eden bir eylem bu
Alışveriş nasıl mutsuzluk verir anlamlandıramadım
Harcayacağınız paranın kenara atılmasının size daha büyük katkısı olacağını düşünüyorsunuz sanırım, zaman zaman bunu bende düşünüyorum fakat varımı yoğumu alışverişe yatırmadığımdan mutsuzlukta vermiyor açıkcası bana.
Alışverişin verdiği mutluluk daha büyük.
Sorun bende mi
Ooo ne yaptın yahu :)
Alışveriş geçici mutluluk veriyor ki
Artık gereksiz bir eşya aldığım da mutsuz oluyorum :)
Bu hayatın iyi günü kötü günü vardır.
Acımasız yanları da :)
Sorun sizde değil. Her şeye sahip olunması gerektiğine inandırılan toplum içinde yaşıyoruz.
mia evde tost basıp geliyorum ben öyle daha iyi oluyor sankim :)Bugün 1.25 tl simit
2 gündür sakin geçiyor :)
bazen ekmek arası yapıyorum da hep aynı şeyler bıktırıyor arada simit pohaça takılıyorum :)mia evde tost basıp geliyorum ben öyle daha iyi oluyor sankim :)
simit poğaça kilo aldırıyor diye alamıyorum bendebazen ekmek arası yapıyorum da hep aynı şeyler bıktırıyor arada simit pohaça takılıyorum :)