Tasarruf &bütçe&birikim haydi hep birlikte,,

yok canım yani ayrıldınız mı kv yanından onu demek istedim.
Evet canım biz 2 yıl birlikte oturduk,3 yıldırda kiradayız 5 yıllık evliyim. Kayınvalidemgil eşim tek erkek çocuk bir iki sene birlikte oturalım sonra evinizi alalım dediler ailem de tamam dedi. Düğündede birlikte oturacağımız için eşya almadılar. Tabi ne ev alındı ne verilen sözler tutuldu. Benden habersiz gidip en kötüsünden bi oturma grubu almışlar ailem de yatak odası takımı aldı. Oyüzden hiçbirşey gönlüme göre olmadı. Eşim gel eşyalarımızı yenileyelim diyor bende öncelik ev diyorum. Evime göre alayım herşeyi istiyorum. Elimizde olan az bi birikimimiz var onuda eşya almaktansa ev peşinatımız yaparız diye düşünüyorum.

Evet canım biz 2 yıl birlikte oturduk,3 yıldırda kiradayız 5 yıllık evliyim. Kayınvalidemgil eşim tek erkek çocuk bir iki sene birlikte oturalım sonra evinizi alalım dediler ailem de tamam dedi. Düğündede birlikte oturacağımız için eşya almadılar. Tabi ne ev alındı ne verilen sözler tutuldu. Benden habersiz gidip en kötüsünden bi oturma grubu almışlar ailem de yatak odası takımı aldı. Oyüzden hiçbirşey gönlüme göre olmadı. Eşim gel eşyalarımızı yenileyelim diyor bende öncelik ev diyorum. Evime göre alayım herşeyi istiyorum. Elimizde olan az bi birikimimiz var onuda eşya almaktansa ev peşinatımız yaparız diye düşünüyorum.
anladım canım şimdi:))
bencede evine göre eşya alman daha mantıklı.bari koltukları beğendirip de alsalarmış ondan kurtulurdun en azından neyse artık bıraz daha sabır demkki

anladım canım şimdi:))
bencede evine göre eşya alman daha mantıklı.bari koltukları beğendirip de alsalarmış ondan kurtulurdun en azından neyse artık bıraz daha sabır demkki
Aynen canım nişanlı olduğum halde bensiz almışlar eve getirip yerleştirdiklerinde gördüm. Şimdi olsa imkanı mı var susup sabredicem ama ozaman hem yaşım küçük olduğu için hemde çok sakin olduğum için hiçbirşey dememiştim. Zamanla delirttiler :)))))

Maşallah size, doğum günlerinizin de arası azmış. Biz biraz romantizm özürlüyüz, yemek yeriz, ufak bir hediye tamam. Canımın canı sağolsun da hediyesini falan beklemiyorum.
Esimden 18gun buyugum :))
Daha 3.5 yillik evliyiz belki ondandir zamanla belki bizde ole oluruz coluk cocuga karisinca simdilik tadini cikarmya bakiyoruz :))

Takı bölümüne konu açtım sabah ama kimse bişey yazmadi bende sizin fikrinizi almak istedim bu tarz çerçeveli kolye kullanan var mı bi atkadasta görmüştüm çok spor tam benlik duruyo du ama int bakınca abartı gibi geldi sizce nasıl yarım altına yaptirsam çok mu abartı duruyo sizce
Buarada hiç takım yok bilezik kolye vs dugundekikeri hep sattik en azından biyere giderken takmalik bişeyim olsun istiyorum oyle ağır takılar da hiç benlik değil fikir verirseniz çok sevinirim ya

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-12-11-38-14.png
    Screenshot_2015-12-12-11-38-14.png
    120,8 KB · Görüntüleme: 152
  • Screenshot_2015-12-12-11-38-03.png
    Screenshot_2015-12-12-11-38-03.png
    117,8 KB · Görüntüleme: 252
  • Screenshot_2015-12-12-11-37-41.png
    Screenshot_2015-12-12-11-37-41.png
    113,4 KB · Görüntüleme: 253
Takı bölümüne konu açtım sabah ama kimse bişey yazmadi bende sizin fikrinizi almak istedim bu tarz çerçeveli kolye kullanan var mı bi atkadasta görmüştüm çok spor tam benlik duruyo du ama int bakınca abartı gibi geldi sizce nasıl yarım altına yaptirsam çok mu abartı duruyo sizce
Buarada hiç takım yok bilezik kolye vs dugundekikeri hep sattik en azından biyere giderken takmalik bişeyim olsun istiyorum oyle ağır takılar da hiç benlik değil fikir verirseniz çok sevinirim ya
canım bana spor gelmedi pek bunlar yani benim tarzıma göre değil.ama beğendiyesen içi altınsız daha iyi

Bu tarz takılar çok fazla zarar ediyor. Bende ilk gördüğümde çok beğenmiştim ama etrafımda okadar çok kişi aldıki hevesim kaçtı. Çok kullanışsız olduğunu söylüyorlar, zincir sürekli kopuyormuş. Görümcem de aldı,sürekli koptuğu için tamire gide gele uzun zincir kısacık kaldı. Hiç takamadı cüzdanında taşıyordu çaldırdı. Bence daha kullanışlı bir şey alsanız. Bu kolyeler rahat bin lirayı buluyor. Az daha ekleyip bilezik alsanız. İhtiyacınız olduğunda daha az zarar edersiniz.

X