Bende geldim kızlar ben çok seviyorum para biriktirmeyi tabi sonradan hep bir ihtiyaç çıkıyor harcanıyor ama olsun. Bu aralar baya sıkışık bir dönemden geçiyoruz kış aylarında böyle oluyor genelde. Pet şişede bozuk para biriktiriyorum orası 70 tl olmuş. Sürekli saymam lazım saydıkça mutlu oluyorum . Hesabımdada 100 lira var eşime lazımdı 1500 lira verdim bana 100 lira kaldı sadece. Ben mutfak için tabak çanak almam dolabım kullanışlı değil zaten, süs eşyalarınada para vermiyorum, hiç bardak kırmıyorum 5 yıldır bardak takımlarım bozulmadı ama sıkıldım. Bulaşık makinem var ama iki kişiyiz genelde elde yıkıyorum. Pazardan alışveriş yapıyorum. Cips kola almaktansa kilo kilo meyve alıyorum. Makyaj malzemesine para harcamıyorum, ihtiyaç harici kıyafet almıyorum, dışarda çok nadir yiyoruz genelde hep evdeyiz, oyüzden çok harcamamız olmuyor. Tek masrafımız bebek için tedavilere gidiyor ki inanın servet dökülüyor ortaya aşırı pahalı ilaçlar,doktor muayeneleri. Tedaviyide bir süreliğine askıya aldık. Şuan tek hayalim ev alıp içini yeni yeni eşyalar almak. Evlenirken hiç bir şey gönlüme göre olmadı. Oyüzden son gaz birikime devam.